Herkese selamlar,buraya içimi döküp sizden cesaret almaya ihtiyacım var ben 6 yıllık tecrübeli bir sigorta teknikeriyim.1 yıldır istanbulda çalışıyorum.Evlilik dolayısıyla geldim.Yoğun çalışan bir acentede çalışıyorum.Patronum çok adaletsiz birisi benden sonra işe başlayan erkek elemana benden 500 lira daha fazla maaş veriyor.Benim yarım kadar çalışmıyor bile.Sonra bunu farketti onu o birimden aldı beni verdi onun verdi, onu daha kolay bölüme verdi ama benim durumumda iyileşme yapmadı.Çok zoruma giden şeyler var geçen bana müşterinin yanında benim yapmadığım hatadan dolayı ifadeni alıcam senin dedi.Anne babam bana böyle bişey söylemedi ben normalde sesini çıkarmayan biriydim ama gözlerim doldu akşam eve gittim mesaj attım bana bi daha ne yalnızken nede mesai arkadaşlarımın yanında böyle bişey söylemeyin dedim yaptığını normal gördü benimle konuşmuyor 1 haftadır.Çayını ben veriyorum,sigarasını ben alıyorum lavaboya gidip ağlıyorum önceki çalıştığım yerde müdür gibiydim.Market alışverişine beni gönderiyor ve gönderiyolar,çok zoruma gidiyo ben bu adama çay vermek için mi okudum babacım malını mülkünü sattı diye.Bide insan gibi konuşmuyor şunu yap şunu şuna götür poliçeyi sen bırak para al.Sadece beni gönderiyor.Asla misin kelimesini kullanmıyor.Ben bu ayak işlerini yapmak istemiyorum.bi akıl verin ya heryer mi böyle burdan çıksam daha iyi maaşa iş bulabilir miyim bu sektörün kurumsallığı var mı?