- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi guneshergundogar
Ben gerçekten anlamıyorum, niye deşiliyor eski konular?
Müstahak demek için mi yapıyorsunuz, şuan ilintisi nerede mevzuyla?
Çocuklarıma bakamıyorum diyen kadına ‘işte bu yüzden çocuk yapmayın’, e yapmış, olmuş, geçmişi düzeltemeyeceğimize göre kendinizi mi tatmin ediyorsunuz doğru insanlar olarak, anlamadım ki!
Vay efendim aldattın, yok o adama iki çocuk vs vs, kadın ne kocasından ne ailesinden dem vurmuyor, hayat gailesini aktarıyor.
Kadın, iki çocuğuna yetememenin buhranında, bir nebze hayat pahalılığı vb şeylerle içini sakinleştirmek ve varsa kazancını arttıracak, kursaklarına 2 lokma daha fazla sokacak öneri, onu duymak istiyor.
Bu nedir ya vallahi billahi iki çocuğun kaygısını taşımadan ebeveyn geçmişiyle taşlama duvarı yaptınız, hırsınızı aldıysanız gerçekten canıma kıymayı düşünüyorum diyen bir annenin üzerine daha fazla gitmeyin.
Haklı da olsa insan, susar yahu bazen.
Başkasının acısıyla böbürlenmek huy olmuş.
Çok yazık çok…
Sana katılmıyorum filmdelisi, özellikle son iki paragrafın zaten konu sahibini eleştirme nedenimiz. İki çocuğun kaygısını, yaşayabileceği yoksunlukları düşünüp yükleniliyor anneye. Keza anne gayrımeşru ilişkiler yaşarken, o psikolojik dalgalanmaları yaşarken de bu çocuklar bu durundaydı hatta daha kötüydü. Kimsenin acısıyla böbürlenmem ama kötü bir anneye de kötü derim. Keşke çocuklarını daha önce düşünseymiş. Zaten bu eski mevzu bir kaç mesajda var, ondan öncesi paso öneri, fikir ama asla onları da beğenip kabul etmiyor. Yani çok da çözümlük bir konu da değil zaten bakınca.