Asgari ücretliye 2015 müjdesi!

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
142.029
214.091
1.423
60
2015 yılının altıncı ayından itibaren asgari ücretlinin maaşı bin lira olacak! Bu parayla bakın neler alınabilir....
kredi.jpg
Çalışma Bakanı Faruk Çelik asgari ücret komisyonu kararlarını açıkladı. Buna göre net asgari ücret 2015’in ilk 6 ayı için 949 TL ikinci altı ay için ise 1000 TL oldu.

KAÇAK SARAY’IN BARDAĞI

Türkiye’de 4 milyon 750 bin kişi asgari ücretle çalışıyor. Bu işçiler 2015 Haziran’ından itibaren Beştepe’de inşa edilen Kaçak Saray’da kullanılan ve tanesi 1000 liraya satılan bardaklardan alabilecek.

9 AY ÇALIŞIP AĞAÇ ALABİLECEK

Kaçak Saray’ın terasına dikilen ve tanesi 9 bin lira olan ağaçlardan almak isteyen asgari ücretlilerin ise 9 ay çalışıp kazandığı parayı hiç harcamaması gerekecek.

KLOZETLER İÇİN 5 AY

Kaçak Saray’ın tuvaletlerinde kullanılan klozetlerin tanesi 5 bin lira. Asgari ücretliler eğer evine böyle bir klozet taktırmak isterse 5 ay çalışacak.

http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/asgari-ucret-2015-mujde-695397/

Daha bunun perdesi var,halısı var yani :KK62::KK62:
bu paraya tek bir kişi kira bile vermese geçinemez..geçinenleri tebrik ediyorum..rekorlar kitabına girmeleri gerek..temel tüketim maddeleride eskisi gibi değil çok pahalı..herşey ateş pahası tüp 70 küsür...

Tüp Burda 80 TL ve Dogalgaz olmadıgı icin Banyoda Elk Sofben kullanıyoruz. Tabi halimize Sukur ama devlet Babaysa babalıgını gostersin artık şam babası

Yemiyor yani,et almıyordur tadını unutmuştur..
Onu düşünen yok nasılsa..
et değilki ablacım diğer şeylerde pahalı..3 çocuklu Güneydoğulu bir komşum var pazardan bahsettik pahalı diye ben bir şey almıyorum dedi..ee zor geçiniyorlar..sürekli hamur işi yiyorlar demekki..birde bana 4 çocuk fazla değil iki kız iki erkek diyor:KK53:gıdamı dayanır okadar çocuğa:KK53:

et değilki ablacım diğer şeylerde pahalı..3 çocuklu Güneydoğulu bir komşum var pazardan bahsettik pahalı diye ben bir şey almıyorum dedi..ee zor geçiniyorlar..sürekli hamur işi yiyorlar demekki..birde bana 4 çocuk fazla değil iki kız iki erkek diyor:KK53:gıdamı dayanır okadar çocuğa:KK53:

Herşey pahalı zaten,alım gücüde olmayınca insanlar ne yapsınlar,uzaktan bakıyorlar işte..
4 çocuk onlar için az demekki :KK53:

Back
X