Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi aşı bulamıyoruz

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

cadi34cadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
738
634
33
40
kızlar oglum 18 aylık ama aşılarını bulamıyoruz.istanbulda yasıyorum özel hastanede doktorumuzda onu aradım hastanede yok dıyor saglık ocaklarına gıttım ordada bulamadım.1,2 ay daha bekle dıyorlar ama ben endışelenıyorum oğlumla aynı ayda olupda yakın zamanda aşı yaptırabılen kımse varmı.başka illerdede olur gerekırse gıdıp alıcam bu ay bıde cocuk felcı asısıvar oda bulunmuyor

Çocuğun aşı takibi sağlık ocağından yapılır..vakti gelince gider yaptırırsın..

Gıtmediğinde arayıp çagırırlar..

Senin aşının peşine düşme olayını anlamadım

Çocuğun aşı takibi sağlık ocağından yapılır..vakti gelince gider yaptırırsın..

Gıtmediğinde arayıp çagırırlar..

Senin aşının peşine düşme olayını anlamadım
Tabiki bir anne olarak.asi takibimi yapiyorum saglik.ocagida yapiyor biliyorum ama 18 ayina girince ve hemsire aramayinca ben aradim bu ay asi var diye ama.bulunmadigini soyle pesine dusme nedenim.oglumun sagligi

Tabiki bir anne olarak.asi takibimi yapiyorum saglik.ocagida yapiyor biliyorum ama 18 ayina girince ve hemsire aramayinca ben aradim bu ay asi var diye ama.bulunmadigini soyle pesine dusme nedenim.oglumun sagligi
Ben rutini yazdım..konuyu tam açıklamadığın için eksik kısmı sen anlat diye..

Komşum da oğluna 2 yaş aşı (tam olarak ne aşı ben de bilmiyorum) yaptırcaktı ama sağlık ocaginda yokmuş 1 aya kadar bize gelmezse bi eczaneye getirtin demişler.

Zaman zaman sağlık ocaklarına ihale vs sebeplerle aşılar geç gelebiliyor. Geldiğinde yapılır ve merak etmeyin bakanlık çocuğunuzun sağlığını riske atmaz. Diğer konuları bilmem ama aşı takvimi konusunda gerçekten çok iyiyiz ülke olarak. Içiniz rahat olsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…