aşı hakkı ve gebelik düşünme

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhabalar.

ben doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım 1 ay oluyor, gebelik düşünüyorum, bugün de aşı hakkımın geldiğini öğrendim, şuan hamile değilim ancak aşı olsam öncesinde sıkıntı olur mu sizce, ve ikinci doz aşı zamanı gelene kadar hamile kalırsam, ikinci dozu da vurdurmalı mıyım, hamilelik öncesi aşı yaptıran var mıdır aranızda ve beklemek mi gerekiyor sonrasında yardımcı olursanız çok sevinirim.

teşekkür ederim.

görüştüğüm çocuk doktoru, hamileĺiķte kovid geçirilmişse bebekte işitme kaybı olabileceğini böyle vakalara rastlandığını söylemişti. aynı risk normal grip vs. için de geçerliymiş. ya salgında çocuk düşünmemek (salgının şiddetli zamanıydı) ya da aşıların 2 dozunun da üstünden biraz zaman geçmesini beklemek gibi şeyler konuşulmuştu

Ben hala dogum kontrol hapi kullaniyorum birakmayida düşünmüyorum dogum kontrol hapi kullanip aşı olan varmi bende bunu merak ediorum

Doktorumla konuştum 2 doz aşını ol tamamlandıktan sonra 2 ay bekle bu süre zarfında korunmaya devam et, sonra gebelik düşün dedi

benimde doktorum da 2. doz vurulduktan sonra 1 ay bekle korunmayı öyle bırak dedi ama benim kardeşim gebe oldugunu bilmeden aşı vuruldu . bakalım ne olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…