Asi - Kanal D

ayy ne güzel buda bitti sonunda ya
film boyunca hep aynı hikaye
son bölümde değişiyo hersey
izlemedemi finali ama sevindim bitmesine

şükür buda bitmiş bi sevindimki çok üzülüyodum tuba büyüküstünün böle saçma bi dizide oynamasına inşallah bundan sonra daha kaliteli dizilerde görürüz tubişi

valla başıda aynıydı sonuna hepten dagınıktı canım kaydirigubbakcemile3

Asi benim efsane dizilerimden birtanesi,
hem Tuba Büyüküstün hemde özel nedenlerden dolayi :asigim:

Finali ne begendim nede begenmedim,
dizi basindan beri Asi ve Demir üzerine kurulmustu,
finalde Aslan Inci sahneleri / dügünü / dügün hazirliklari falan gereksizdi bana göre,
ayrica Asi ve Demir'in nikahlari neydi öyle?
Mekan harikaydi ama nikah yapis sekli... benim nikahim bile daha güzeldi be :roflol:

Artik ne desek bos, bitti geride kaldi hersey,
Asi ekibine tesekkürler, bu aski unutmayacagiz :asigim:

güzel bir finaldi ve diğerlerinden farkılydı bence tüm dizi çalışanları meşale falan tuttular ...
asi dizisi ev sevdiğim diziydi hiç bitmeseydi keşke

güzel bir finaldi ve diğerlerinden farkılydı bence tüm dizi çalışanları meşale falan tuttular ...
asi dizisi ev sevdiğim diziydi hiç bitmeseydi keşke

bende cok seviyordum diziyi bittigine üzüldüm
cuma günleri baska oluyordu beni icin

Bakalim Tuba Büyüküstün'ün birdahaki dizisi yine Cuma mi yayinlanacak :kedi:
Oynadigi her dizi hem Kanal D'de hemde Cuma günleri yayinlandi,
Cemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altinda ve Asi,
cume günlerimizin prensesi :asigim:

hevin esperanza ve biriciğim e katılıyorum. en sevdiğim diziydi. bence çok da güzeldi. sonunda keşke o kadar acele olmasaydı nikahları. aslanla inci yerine asiyle demiri izleseydik. ayrıca dudaktan kalbe'de son bölümde her şey değişmişti ama aside son bölümde her şey aniden değişmedi. zaten sinyaller önceden verilmişti. birbirlerini seviyorlardı vs vs. ben çok seviyordum inşallah bir sonraki dizisi de böyle güzel olur

ah be canım keskee
keske yine Tubayla Murat'ı yanyana izleyebilsek :kedi:

ama kendimizi sanslı saymamız gerek,
belkide son yılların en iyi dizlerinden / en güzel asklarından birini izleyebildik,
gerci tadına tam varamadık ama olsun :asigim:

sevdiğim diziler bu sene hep bitti çok üzgünüm yine böyle çiflik hayatı olan bir dizi olur inşallah çok beğenerek izliyordum orada yaşadıkları herşey çok doğaldı

Cok özledim efsane dizimi :gitme:
Cuma gecelerim artık bombos geciyor, önceki mesajlarımdada yazdıgım gibi insallah Tuba yine Cuma'mızı senlendirir, Cuma günü Tuba günü ilan ettim kendi kendiem :lepi:

Cok özledim efsane dizimi :gitme:
Cuma gecelerim artık bombos geciyor, önceki mesajlarımdada yazdıgım gibi insallah Tuba yine Cuma'mızı senlendirir, Cuma günü Tuba günü ilan ettim kendi kendiem :lepi:

aynen canim cok haklisin bende cok seviyordum bu diziyi:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…