• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asi - Kanal D

Bu aksam ki bolum superdi ya o balamıdır nedir sinir oldum o kıza umarım diger bolumlerde karsımıza cıkmaz..defneyle kerimin evlenmesi bence iyi oldu renk kattı diziye:D demirin asiye bakısları cok hos ya izleyenlere o tutkulu aşkı cok guzel bir sekilde ifade ediyor bence.bitiyorum resmen bakışlarına:utangac::smiley-cool:

son sahnede ki sozler de cok etkliyeciydii :)

Offff hiç ekşın yok bu haftaki bölümde, izlemeye değmez kanımca:dilcikar:
Bu akşam Next'lere gidip başını şişireyim iyisimi:smiley-cool:

He kuzu bu hafta heyecanlı degil bencede :smiley-cool:

Demiştim ben dimi, ekşın yok diye, ne uyduruk bir bölümdü:dilcikar: Gerçi anca yarısını izledim ama o bile yetti. Sinir oluyorum Şu Asi'nin burnundan kıl aldırmaz hallerine:mymeka:

Hakikaten ne uyu bişi asi:mymeka:,emme demirde çok kalas beyasakkelime

kızlar bir kıskançlık seziyorum sizde asi ye karşı hayırdır demir klas mılas asi uyuz

şu asi niye böle gıcık artislik.. hareketler yapıyo:mymeka:
bakam yarın akşam neler olcak...

Sevgilisiylen birlikte oldu ya kuzu,sengözlerimebaksanab
Çocuk eglenem amaçlı bununlaydı demekki birileri araya girdi mecbur evlenmek zorunda kaldı:sm_confused:

:1shok:Vallamı Mahbili. Kız ben izlemiyorum ki bu diziyi.:sm_confused: Bakma fragman eklediğime:smiley-cool:, e peki babası annesi filan biliyormu mecbur evlendiğini.fisfisfis

:1shok:Vallamı Mahbili. Kız ben izlemiyorum ki bu diziyi.:sm_confused: Bakma fragman eklediğime:smiley-cool:, e peki babası annesi filan biliyormu mecbur evlendiğini.fisfisfis

Ailesi bilmiyor sadece demir aglarken gördü kızı, anladı ne oldugunu gitti çocugu uyardı...
Muhtelemende çocuk tırsttı ki evleniyor...:sm_confused:
Bi an önce fingirdemezlerse bende bırakcam diziyi:1closedeyes:

Ailesi bilmiyor sadece demir aglarken gördü kızı, anladı ne oldugunu gitti çocugu uyardı...
Muhtelemende çocuk tırsttı ki evleniyor...:sm_confused:
Bi an önce fingirdemezlerse bende bırakcam diziyi:1closedeyes:

Demir paşamıza noluyorsa sanki bütün herkesin işine koşturuyor. Öfff ne sıkıcı bir senaryo

Mahbili sende amma fingirdeksin heee, ne fingirdeme orda sen:roflol:

Demir paşamıza noluyorsa sanki bütün herkesin işine koşturuyor. Öfff ne sıkıcı bir senaryo

Mahbili sende amma fingirdeksin heee, ne fingirdeme orda sen:roflol:

Terbiyesiz kuzu:mymeka:
Hem özet geçiyom hemde hakaret he:smiley-cool:

valla ben 3 haftadır izlemiomm ilk başlarda güseldi hep aynı tempo gidioo yaww sıkıldım bi bi araya gelemiolarrr..
ama neden gelinlik gydi dorusu bende merak ettim şimdikafamçokkarıştı

Back
X