• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asi - Kanal D

asinin kıyafetleri değişmeli artık. dizi başladığından beri aynı garip tarz. her kıyafete o kalın kemerini takıyor. eteğine kazağına hırkasına. hep uzun etek kazaklar içinde sıktı artık. çok nadir güzel giyiniyor. kül kedisi gibi. defne bile daha güzel giyiniyor. bihterin de bazen kıyafetleri kötü. bence firdevsi giydiren modacı giydirsin.

asinin kıyafetleri değişmeli artık. dizi başladığından beri aynı garip tarz. her kıyafete o kalın kemerini takıyor. eteğine kazağına hırkasına. hep uzun etek kazaklar içinde sıktı artık. çok nadir güzel giyiniyor. kül kedisi gibi. defne bile daha güzel giyiniyor. bihterin de bazen kıyafetleri kötü. bence firdevsi giydiren modacı giydirsin.

ahh şu asinin kıyafetleri:dilcikar: taş gibi hatunu ninem kılığına sokuyolar.. allahtan melek gibi suratı varda kıyafetlerin iğrençliğini unutuyoruz yüzüne bakarken..

bide kızı bile daha çok konuşuyor asiden.. tonlamaları mimikleri çok daha iyi, şu asiyi dut yemiş bülbül modundan çıkarstsınlar artık

ali peşine takılıyo asiden ses yok
demirin babası hakaret ediyo asiden ses yok
melek iftira atıyo asiden ses yok
demir karnında bbeğiyle bırakıp gidiyo yine ses yok
artık susma konuş asiiiii..
sositososito

heee birde kerimin defneye yeniden sarmasına anlam vermiş değilim.. bu ne biçim bi adam ya ıssız adamdaki rolünü hala sürdüyor tam anlamıyla

5 sene sen arama sorma sonra çık karşısına hiçbişey olmamaış gibi..

o adamdan başlı başıma nefret ediyorum zaten. defnenin yerinde olsam yüzüne bakmam

aradan bes sene gecmis hersey ayni sadece iki cocuk var büyümüsler o kadar
defneye zafer takiliyo 5 sene sonra hala kaldigi yerden devam kerim geliyo birakip gitti hicbirsey olmamis gibi davraniyo demir kendini yalnizliga terketmis hicbir ise bakmiyor bir telefonu bile yok
asi nin gözündeki sürme dikkatimi cekti o kadar sanirim biraz daha olgun süsü veriyo galiba

asi bence çok güzel olmuş. sürme çok çok yakışmış. Ya inşallah zaferle defne çıkarlar kerime çok pis sinir oluyorum:) taktım adama:)

defnenin tepkileride çok yetersiz yüzüne bakmayı bırak aynı ortamda bulunmam. iki medeni insan gibi ayrılmayı haketmedi kerim..
arkasından vurdu aldattı, terketti gitti..:oklava:
kerim haketmedi ama aşk kalbe girince mantık tatile çıkarmış seviyor napsın ilk göz ağrısı kerim kadınlar birde daha hassas oluyor

o da doğru valla:) arada aşk olunca 2. 3. 4. şanslar bile verilebiliyor.. aşkın gözü kör diye boşuna dememişler..

biraz saçmalıklar var dizide.demir asyanın nüfus cüzdanına bakıyo.asya kozcuoğlu yazıyo iyi tamam da bu küçücük kızın nüfus cüzdanında fotoğrafın işi ne?benim bildiğim 15 yaşından sonra yapıştırılıyo resim bunlar 4 yaşında kondurmuşlar hemen:))

demir yazmıyodur kesin yoksa demire göstermezler bence nüfüs kağıdını fotoğrafa gelince fotoğraf koyuluyo sanırım benim bir komşumun çocuklarının nüfüs cüzdanlarını yeniledi fotoğraf koymuşlardı bir kaç sene önce çocuklarda daha ilköğretimdeler

Küçük asya çok tatlı bişey ya,yirim onu ben,,
konuşması da pek şeker,beklemeyenin kuzusu olmaz diyo ya canımmm kaydirigubbakcemile3

baba bölümünde doğan yazıyodu yanlış görmediysem.yada öyle bişey demir değildi ama. soyadı doğan dimi demirin?

ilginçCADIARZU
ne büyük saçmalık birbine bukdar tutkuyla bağlı 2 insan bir çift sözle yerle bir oluyor hayatları
aşkı nekdar hafife alıyorlar :1no2:
bikere bir kadın nekdar gururlu olursa olsun çocuğu olucağını kocasına söylemeliydi kimden öç aldıki şimdi mantık aramaya kalkarsak dizide ohoooooo:1closedeyes:

çok ensest olmuş bee:) şimdi bu çocuk asi ile asinin babasının çocuğu mu:) olmaz öyle bişey.. kanunen yasak ihsan yazamazlar bence

Küçük asya çok tatlı bişey ya,yirim onu ben,,
konuşması da pek şeker,beklemeyenin kuzusu olmaz diyo ya canımmm kaydirigubbakcemile3

annesinden iyi konuşuyor bence asya demirle ne güzel konuştu kaç senedir demirle asi okadar konuşamadılar maşallah asyaya:nazar:

bi çocuğunun olduğunu her ne yapmış olursa olsun babasından saklamak kadar saçma bişey olamaz.
biraz daha mantıklı bir senaryo üretemiyolar mı acaba.ailece organize olmuşlar devlet sırrı gibi saklıyorlar.demirin asiye yaptığı çok büyük haksızlıktı tamam.çocuğu haketmiyor diye bişey yok ama.bilmek en doğal hakkı.vermiyceksen yine verme de niye saklıyosun

Back
X