- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 33
- 37
- Konu Sahibi DenizKoKuLuMm
-
İkinci doz aşı zamanım geldi adet bekliyordum doktorum ya tedavi ya aşı bir ay ertelersin ayni anda olmaz dedi. ilk oncelik aşı ama demişti.Bende aşı yaptıracaktım sonuçta sürekli hastaneye gidip geliyorsun bu süreçte. Ama adet olmadım gebe oldugumu öğrendim.Kızlar merhaba hamilelik düşündüğüm için aşı olmaya sıcak bakmıyordum. Ama şimdi çalıştığım iş yerim aşı olmayı mecbur kıldı. Size sorum aşı olup gebelik planlamasını erteleyen oldumu. Ve sizce olmalıyım. Aşı olup hamile kalan varsa hamilelik süreci nasıl ilerliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende öyle ama bu aşılar şu anda çok çok yeni tüm doktorların dilinde uzun süredeki yan etkileri bilinmiyor. Örn; ABD gebeleri asilarken, ing; aşılmiyor hatta doğumdan 3 ay sonra deniliyor.Aşı karşıtlığını asla anlamayacağım. Saygı da duymayacağım.
Bu içimi rahatlattıHamile olduğumu bilmeden 1. Dozumu oldum 27 haziranda 2 temmuzda da hamile olduğumu öğrendim. Şuan için bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum çok şükürama 2. Doz icin 12 hafta dolduktan sonra olabilecegimi söyledi. Yine de tercih senin dedi. Dilersen sonrada olmayabilirsin dedi
Sonuçta ilk dozdan sonraki ilk 3 ayda kalmış oluyorsun benim merak ettiğim kısım bu . Gebelik öncesinde oluşmadan yani olupta korunmayan var mıBen ilk dozumu haziranda oldum. 2. İçin gün sayıyordum ama aşılama oldum hamile kaldım ve doktorum aşıyı erteletti. Birkaç farklı doktora sorduğumda da genelde ilk 3 ay bekleme Tavsiyesi aldım. Bebek ilk 3 ayda henüz savunma sistemini oluşturamıyormuş.
Eğer adet gecikmesinden önce aşı olduysan bebek zaten etkilenmez dedi benim doktorum ki öyle de olmuştum bilmedenBu içimi rahatlattı
Evet evet. Haziranda aşı oldum, sanırım ilk haftasıydı, 6 temmuzda da aşılama oldum. Doktorum ilk dozu olduğumu biliyordu.Sonuçta ilk dozdan sonraki ilk 3 ayda kalmış oluyorsun benim merak ettiğim kısım bu . Gebelik öncesinde oluşmadan yani olupta korunmayan var mı
Biontech mi sinovac mı hangisini olmuştun kuzumHamile olduğumu bilmeden 1. Dozumu oldum 27 haziranda 2 temmuzda da hamile olduğumu öğrendim. Şuan için bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum çok şükürama 2. Doz icin 12 hafta dolduktan sonra olabilecegimi söyledi. Yine de tercih senin dedi. Dilersen sonrada olmayabilirsin dedi
Ben 1. Dozumu yeni oldum 2. Doza kadar gebelik planlamasına ara vereceğimKızlar merhaba hamilelik düşündüğüm için aşı olmaya sıcak bakmıyordum. Ama şimdi çalıştığım iş yerim aşı olmayı mecbur kıldı. Size sorum aşı olup gebelik planlamasını erteleyen oldumu. Ve sizce olmalıyım. Aşı olup hamile kalan varsa hamilelik süreci nasıl ilerliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yani aşı olduktan sonra en az bir ay geçmeli miEvet evet. Haziranda aşı oldum, sanırım ilk haftasıydı, 6 temmuzda da aşılama oldum. Doktorum ilk dozu olduğumu biliyordu.
Bana böyle bir kriter söylenmedi. İlla 1 ay geçecek filan denmedi. Benim tarihler öyle denk geldi sadece.Yani aşı olduktan sonra en az bir ay geçmeli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?