• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Combinol kullanıp gebe kalan varmı ?

İkinci kutuyu kullanıyorum bende bu son alışım zaten bitsin almıycam hayıt macunu deniycem geçen ay regl bitikten 10 gün sonra tekrar regl oldum ama doktor ara kanama dedi bi on gün geçti geçmedi tekrar oldum karıştı baya bende bişi anlamadım
Doktorlarda basen bıse bılmıyo bence ara kanama olmuyo ıste benımde basıma 3 ay boyunca geldı erken erken adet oluyodum dedılr dusene gırıyor nasıl dusense dusenlı olsa her ay aynı olur benımkı her sy one cekıyodu sımdıde 1 ay procertın women ıctım bu seferde tam gununde regl oldum mesela

Doktorlarda basen bıse bılmıyo bence ara kanama olmuyo ıste benımde basıma 3 ay boyunca geldı erken erken adet oluyodum dedılr dusene gırıyor nasıl dusense dusenlı olsa her ay aynı olur benımkı her sy one cekıyodu sımdıde 1 ay procertın women ıctım bu seferde tam gununde regl oldum mesela
Gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor güvenip gidiyoruz ama sonuç ortada senin kullanma sebebin neydi ?

Back
X