Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ilk aşılama da doktorum aşılama gününün akşamı ya da ertesi gün sabah olabilir sonra olmasına gerek yok dedi.Geçen ay sadece aşılama oldu ve akşamını değerlendirdik ve negatif oldu.Bu kez hem aşılama öncesinde hem aşılamadan sonra ki günlerde ilşkiye dikkat ediyoruz.Henüz 6. Günüm.Sonuca 8 gün var daha inşaallah bu ay pozitif olur.
Canım ilk aşılama da doktorum aşılama gününün akşamı ya da ertesi gün sabah olabilir sonra olmasına gerek yok dedi.Geçen ay sadece aşılama oldu ve akşamını değerlendirdik ve negatif oldu.Bu kez hem aşılama öncesinde hem aşılamadan sonra ki günlerde ilşkiye dikkat ediyoruz.Henüz 6. Günüm.Sonuca 8 gün var daha inşaallah bu ay pozitif olur.
Bende hiç kanama ve lekelenme olmadı canım.İlk aşılamada kasık ağrılarım oldu çok ama 2. Aşılama da ağrı vs yok.Bazen çok çok hafif varla yok arası bir ağrı oluyor.Bir de aşılamanın ertesi gününden beri göğüslerim acıyor o kadar.
Bende hiç kanama ve lekelenme olmadı canım.İlk aşılamada kasık ağrılarım oldu çok ama 2. Aşılama da ağrı vs yok.Bazen çok çok hafif varla yok arası bir ağrı oluyor.Bir de aşılamanın ertesi gününden beri göğüslerim acıyor o kadar.
Sebepsiz canım Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım.İnsan stres oluyor biliyorum Ben ilk aşılama da çok rahattım hiç stres yapmadım eğlendim gezdim kesin pozitif olur dedim ama olmadı O yüzden 2. Sini tüp bebek raporu için yaptırdım.Şansıma bu ay hep talihsiz şeyler oldu çok stresli geçiyor geçen ay olmadıysa bu ay hiç olmaz gibi geliyor bana da Çok ağladım çok dua ettim çok yoruldum..Rabbim inşaallah hepimize nasip eder canım