• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şantaj tehdidi

Tesettur elestirisi yapmıyorum, tesetturun emri dogrultusunda yaziyorum, nikah dusen adamla tesetturu olmadan konuşmayacağını varsayarak bir soru sordum "konu sahibine"

Ben pek katılmıyorum, flört etmek de, cinsellik yaşamak da bir ihtiyaç hele ki gençsen hormonlar zaten kafana vuruyor. Şimdi taşlanıcam ve banlanıcam ama genç birine rahibe hayatı yaşa/harama el uzatma demek tamamiyle abesle iştigal, insan doğasına aykırı yani. Kaldı ki konu sahibesi de tesettüre sevdalıyım dememiş, ailem ve çevrem muhafazakar demiş aile çevre o şekildeyse kadınlar üstünde bir kapanma baskısı oluşuyor. Konu sahibesinin çok da bayılarak kapandığını sanmıyorum , daha çok çevre baskısına sebep gibi geldi bana. O yüzden konu sahibesine neden flört ediyorsun ya da cinsellik konuşuyorsun demem demedim de zaten yazdığım tek şey ailen bu şekildeyse, ailenden de korkuyorsan o toplara hiç hiç girmemek gerekiyor. Her örtülü insan süper dindar olacak diye bir şey yok, Türkiyede bazı çevrelerde kadınlara inanılmaz kapanma baskısı var. O yüzden bu forumda bence birbirimize bu çeşit şeyler yazmamalıyız.

Ben pek katılmıyorum, flört etmek de, cinsellik yaşamak da bir ihtiyaç hele ki gençsen hormonlar zaten kafana vuruyor. Şimdi taşlanıcam ve banlanıcam ama genç birine rahibe hayatı yaşa/harama el uzatma demek tamamiyle abesle iştigal, insan doğasına aykırı yani. Kaldı ki konu sahibesi de tesettüre sevdalıyım dememiş, ailem ve çevrem muhafazakar demiş aile çevre o şekildeyse kadınlar üstünde bir kapanma baskısı oluşuyor. Konu sahibesinin çok da bayılarak kapandığını sanmıyorum , daha çok çevre baskısına sebep gibi geldi bana. O yüzden konu sahibesine neden flört ediyorsun ya da cinsellik konuşuyorsun demem demedim de zaten yazdığım tek şey ailen bu şekildeyse, ailenden de korkuyorsan o toplara hiç hiç girmemek gerekiyor. Her örtülü insan süper dindar olacak diye bir şey yok, Türkiyede bazı çevrelerde kadınlara inanılmaz kapanma baskısı var. O yüzden bu forumda bence birbirimize bu çeşit şeyler yazmamalıyız.
Yanlış anlaşılıyorum Cherry, ben flort edemez demedim, flort eder, sevisir, seks yapar, 18 yas ustu bir birey istedigini yapabilir.

Tesetturlu akrabalarim, arkadaslarim var ve evlerinde tamamen kadinlar olarak toplanmadigimiz surece asla basortulerini çıkarmıyorlar, bu yuzden uyeninde tanımadığı ve nikah dusen bir erkekle konusurken basortusunu cikarmadigini varsaydim, dolayisiyla basortusu var iken gerdan ve gogus bolgesi ortulu olacağı icin catalinin nasil gozuktugunu anlayamadim. Ozetle dini elestiri yapmiyorum, tamamen pratikte bunun nasil mumkun olabildigini anlamadigimi soruyorum.

Tabi son kertede uye tesettürlü oldugunu belirtmese bu soru aklima dahi gelmezdi.

Yanlış anlaşılıyorum Cherry, ben flort edemez demedim, flort eder, sevisir, seks yapar, 18 yas ustu bir birey istedigini yapabilir.

Tesetturlu akrabalarim, arkadaslarim var ve evlerinde tamamen kadinlar olarak toplanmadigimiz surece asla basortulerini çıkarmıyorlar, bu yuzden uyeninde tanımadığı ve nikah dusen bir erkekle konusurken basortusunu cikarmadigini varsaydim, dolayisiyla basortusu var iken gerdan ve gogus bolgesi ortulu olacağı icin catalinin nasil gozuktugunu anlayamadim. Ozetle dini elestiri yapmiyorum, tamamen pratikte bunun nasil mumkun olabildigini anlamadigimi soruyorum.

Tabi son kertede uye tesettürlü oldugunu belirtmese bu soru aklima dahi gelmezdi.

Yaneeee bebisim, konu sahibesi orda biraz lolo yapmis boynumu kasidim diye amma bence gayet fantezi yapip meme gostermis iste :halay:Orayi da herkes anladi.

Bende yıllar önce böyle bi durum yaşadım.o kişiden ayrılmak isteyince tehdit etti abone söylerim diye.bende söylersen söyle bakalım abim seni yaşatmaz cesaretin varsa hiç durma dedim.ödü koptu hemen vazgecti.

Herkese selam buraya böyle bir konu ile geleceğim aklimin ucundan bile geçmezdi ama insanin basina hersey gelebiliyormus 3 bucuk 4 ay önce birisiyle tanıştım konuşmaya başladık yaklasik 2,2 bucuk aydir da iliskimiz var ama iliskinin basindan beri sürekli cinsel istekleri oldu en bastan beri sürekli reddettim hayir dedim yok dedim olmaz dedim iste ne olacak telefonda konusacagiz dedi ve maalesef 1 defa telefonda bu konusuldu ayrıntı vermiyorum ama herkes anladi asla yüzümün vücudumun açık bir fotografini yollamadim hicbir zaman görmedi geçenlerde görüntülü konusurken yani insanlik hali böyle boynumu kasirken biraz da göğüslerim gozukmus ama yinede net açık bir fotoğraf yok çekincemin ilk sebebi tesettürlüyüm asla aklimin ucundan geçmezdi ki bu konusmayi ekran kaydi almis sonrasinda beni zorlamaya basladi benim elinde kayit olduğundan haberim yok bana tekrar konusacagiz bu sefer görüntülü konuşacağız seklince sapikca konusmalara devam etti daha önce bu baskiyi yaptigi zaman engelledim çıkardım taa oynadigim oyundan arkadaslarimdan ulasti. Sonuç olarak dün gece benden göğuslerimin fotosunu istedi bende yine reddettim hayir dedim artik bende sıkıldım agzima ne geliyorsa söyledim o da delirdi bana konusmamizin ekran kaydini atti artik farkli mecralarda görürsün falan demeye başladı evet elinde net açık birsey yok ama korkuyorum. Şimdi diyeceksiniz ki neden bu kadar süre konustun katlandin bu konu haricinde gerçekten ne bileyim insan zannettim sevdim zannettim yaptim hata. Sabah karakola gittim. Konuyu anlattim bilgi aldim elinde senin net açık fotoğrafın olmadigi için sikayetci olsan da biyere varmaz dediler dedim ki ya paylasirsa çünkü düşüncesi bile kötü bana ait olan birsey istegim rizam olmadan kayit alinmis isterse hicbisey olmasin sonuçta bana ait gün içinde numarami değiştireceğim sonrasinda bakacagim gerçekten utaniyorum korkuyorum. Daha önce annemle ilgili bir konu da açmıştım ailem zaten belli böyle bisey oldugunu duysalar keserler beni kadin kadının halinden anlar dedim burada paylasmak istedim. Fikirlerinize açığım zaten yeterince korkuyorum lütfen daha da bastirmayin.
Karakoldan bir şey çık az direk savcılığa gidin ona da söyleyin savcıya gittiğinizi

İnsan doğasına aykırı olan şey öyle hormonlar tavan diyip sonunu dusunmeden cinsellik yaşaması. Bu dediğiniz şey hayvanların doğasına uygun. İnsan cinsel durtulerle hareket edince başına çok fazla iş açılıyor. Abesle iştigal olan tam olarak bu. Tesettürlü tesettursuz fark etmez. İnsan düşünen bir varlık, düşünmeli. Sadece cinsel güdülerle hareket etmemeli. Bu rahibelik olmuyor . Aklını kullanmak oluyor. harama el uzatma demek de son derece isabetli. Bunun istismarı var, şantajı var, cinsel yolla bulaşan hastalığı var. Psikopati var, takintilisi var. Cinsel açıdan istediğini aldiktan sonra bir daha yüzüne bakmayıp psikolojik olarak darma duman edeni var. Oyunda tanıştığı nedir ne değildir bilmediği kişiyle cinsellik konuşmak, çatal gözükecek şekilde kendini göstermek tam olarak düşünmemekten kaynaklanıyor. Dediğiniz gibi harama el uzatmasaydi bu denli huzursuz ve rahatsız olmayacaktı. Birşeyleri "hormonlar" diyip basitlestirmeyelim lütfen.

Back
X