- 23 Ağustos 2012
- 52.720
- En iyi cevaplar
- 1
- 246.309
- 898
Tesettur elestirisi yapmıyorum, tesetturun emri dogrultusunda yaziyorum, nikah dusen adamla tesetturu olmadan konuşmayacağını varsayarak bir soru sordum "konu sahibine"
Ben pek katılmıyorum, flört etmek de, cinsellik yaşamak da bir ihtiyaç hele ki gençsen hormonlar zaten kafana vuruyor. Şimdi taşlanıcam ve banlanıcam ama genç birine rahibe hayatı yaşa/harama el uzatma demek tamamiyle abesle iştigal, insan doğasına aykırı yani. Kaldı ki konu sahibesi de tesettüre sevdalıyım dememiş, ailem ve çevrem muhafazakar demiş aile çevre o şekildeyse kadınlar üstünde bir kapanma baskısı oluşuyor. Konu sahibesinin çok da bayılarak kapandığını sanmıyorum , daha çok çevre baskısına sebep gibi geldi bana. O yüzden konu sahibesine neden flört ediyorsun ya da cinsellik konuşuyorsun demem demedim de zaten yazdığım tek şey ailen bu şekildeyse, ailenden de korkuyorsan o toplara hiç hiç girmemek gerekiyor. Her örtülü insan süper dindar olacak diye bir şey yok, Türkiyede bazı çevrelerde kadınlara inanılmaz kapanma baskısı var. O yüzden bu forumda bence birbirimize bu çeşit şeyler yazmamalıyız.
Orayi da herkes anladi.