• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşı sonrası nöbet

yaniben0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
128
17
28
26
Merhaba hanımlar bebeğim 2 ay aşısından sonra nöbet geçirdi 1 ayımız hastanelerde tahliller yaparak geçti eegmiz çok şükür temiz çıktı ama nöroloji doktorumuz nöbet için aşının tetiklediğini söyledi ve şuan 4 ay aşısı zamanımız geldi ne yapacağımı hiç bilmiyorum bir yanım yaptırmak istiyor bir yanım tekrar nöbet geçirmesinden korkuyor daha önce böyle başına gelen var mı eğer aşı yaptırmayıp sadece 9 ayda kkk aşılarını yaptırsam oluyor mu?

Aşı reddi için soruyorsanız her red o aşı içim geçerli, sonrakileri yaptırabilirsiniz

Eğer içinizde en ufak şüphe varsa yaptırmayın doktor ne diyor sordunuz mu? benim sizin gibi öyküm olsa yaptırmazdım. Yapmanız gereken imza vermek .Bunu 3 çocuğuma da aşıları tam yaptıran anne olarak söylüyorum. Belliki bir alerji yada yan etki oluyor . Bu arada 9. Aydaki aşıyı ek olarak takvime koydular 1 yaşında yapıyorlar normalde onu yaptiracaksaniz 1 yaşinda yaptırın. Y yaniben0

Eğer içinizde en ufak şüphe varsa yaptırmayın doktor ne diyor sordunuz mu? benim sizin gibi öyküm olsa yaptırmazdım. Yapmanız gereken imza vermek .Bunu 3 çocuğuma da aşıları tam yaptıran anne olarak söylüyorum. Belliki bir alerji yada yan etki oluyor . Bu arada 9. Aydaki aşıyı ek olarak takvime koydular 1 yaşında yapıyorlar normalde onu yaptiracaksaniz 1 yaşinda yaptırın. Y yaniben0
Yaptırmamakta korkutuyor ama yaptırınca tekrar tetiklenmesi de korkutuyor

Back
X