aşı ve soğuk algınlığı

CANIM2YAVRUM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
280
115
123
İstanbul
Kızlar yarın anasınıfında kızamık,kızamıkcık,kabakulak aşısı yapılacakmış.kızım hafif soguk algınlığı geçiriyor.bugün doktora gittim muayene ettirmek için sıra kalmadığı için muayene yaptıramadım.bende sormak için odasına çıktım herhangi bir sorun olurmu diye.ateşi yoksa sorun olmaz dedi.kızlar hafif soguk algınlığı var sizce engel olurmu.siz bu durumda aşı yaptırdınızmı çocuğunuza.sürekli burnunu içine çekiyor,tıkanıkmıda burnunu açmak için öyle yapıyor,akıyordamı içine çekiyor anlamadım.sürekli burnunu kaşıyor öyle öksürüğü yok.

Doktoruna sormadan hareket etmem ama oğlumun boğazı kızarmıştı 9. Ay aşısını doktorumuz yapmadı. Geçince yaptı. Senin çocuk büyükmüş bilemedim

Doktoruna sormadan hareket etmem ama oğlumun boğazı kızarmıştı 9. Ay aşısını doktorumuz yapmadı. Geçince yaptı. Senin çocuk büyükmüş bilemedim
doktora sordum ama yinede içim rahat değil. :KK43::KK43: ateşi yoksa sorun olmaz dedi. bilemiyorum kafam karma karışık oldu:KK51:

Bende menenjıt aşısı yaptıracaktım hasta dıye yapmadı doktor iyileşince yaptırdım.siz yarın birlikte gidin aşıyı yapan hemşirelere sorun öyle yaptırın

canım sakın yaptırma.ben okulda çalışıyorum.geçenlerde okulda bu tür aşılar yaptılar çocuklara ama soğuk algınlığı olan çocuklarda,hasta olan çocuklara yasakmış yapmak aşı.iyileştikten sonra gelip tekrardan yapacaklar.
o yüzden sizde bekleyin iyileşsin sonra yaparlar aşısını.

canım sakın yaptırma.ben okulda çalışıyorum.geçenlerde okulda bu tür aşılar yaptılar çocuklara ama soğuk algınlığı olan çocuklarda,hasta olan çocuklara yasakmış yapmak aşı.iyileştikten sonra gelip tekrardan yapacaklar.
o yüzden sizde bekleyin iyileşsin sonra yaparlar aşısını.
Bizim okulun geneli yaptırıyor .sonradan tek benim çocuğum için gelirlermiki :KK51:en yakın sağlık ocağına yaptır derler gibime geliyor.yavruma zararı olmasında geç olsun temiz olsun farketmez.ama kış boyu hasta düzgün günüde yok gibi.sık hastalanıyor.

Yerinde olsam yaptırmam. İyileşince varsa kendi doktoruna yoksa sağlık ocağına götürür yaptırırım. Böyle bir şandın varken niye risk alasınki.

Back
X