Aşi

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
Merhaba kizlar oglum gecen hafta bugun dogdu ancak hastanede hepatit b asisi yokmis yapilmadi bugun saglik ocagina gittik öğleden sonra gelin dediler götürücem ama bu sekilde gec yapilmasi bir sorun olurmu korkuyorum

Merhaba kizlar oglum gecen hafta bugun dogdu ancak hastanede hepatit b asisi yokmis yapilmadi bugun saglik ocagina gittik öğleden sonra gelin dediler götürücem ama bu sekilde gec yapilmasi bir sorun olurmu korkuyorum
Sanmıyorum. Çeşitli sebeplerden ilk doğduğunda yapılamayabiliyor zaten. Önemli olan yapılması ve sonraki dozların söylenen zamanlarda yapılması. İlk dozun ne zaman başladığının çok önemi Yok sadece bağışıklanması gecikir hepsi bu.

2 hafta geçmediği sürece sorun olmaz..Ah o aşılar!! Dayanamiyor insan ağlamarına :cry:

bişey olmaz bence. hatta bazı aileler aşıya karşılar. içinde ne var ne yok bilmiyoruz diyorlar

Back
X