Aşı

pamuk3419

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
918
298
23
26
Kızlar merhaba bebeğim 7 eylülde 2 aylık oluyor uzamış sarılığı var altında yatan sebepler araştırıldı tahliller yapıldı hepsi temiz çıktı ne zaman geçer acaba mama sarılıga iyi geliyor diyenler var doğrumu birde hepatit b aşısı olacak sarılıgı devam ederken olmasında bir sorun varmı

Yigenim 3. Ayda sarılığı geçti . Anne sütü sarılığı olmuştu . Aşı da oldu pandemiydi bide arabaya gelip aşıyı vurdular.

Bol bol emzirmeniz lazım bildiğim kadarıyla benim bebeğim sarılığı hemen atlattığı için uzamış durumlarla alakalı bir fikrim yok ama doktorum hafif yüzünde var bol bol emzir kakasını yapsın geçer demişti ayrıca aşı ile sarılığın bir alakası olduğunu bir sorun olacağını düşünmüyorum yinede doktorunuza sorabilirsiniz...

Hepatit ve yenidoğan sarılığı aynı değil. Yine de doktorunuza danılın içiniz rahatlasın. 😊

Bol bol emzirmeniz lazım bildiğim kadarıyla benim bebeğim sarılığı hemen atlattığı için uzamış durumlarla alakalı bir fikrim yok ama doktorum hafif yüzünde var bol bol emzir kakasını yapsın geçer demişti ayrıca aşı ile sarılığın bir alakası olduğunu bir sorun olacağını düşünmüyorum yinede doktorunuza sorabilirsiniz...
Bol bol emziriyorum ilk ikinci haftada düşmüştü hatta doktorumuz daha takibe gerek yok düşmüş düşmeyede devam eder dedi sonrasında yüzü hala sarıydı kontrole gittimizde tekrar kan aldı doktor 8di takip gerek görmemişti 11e çıkmış tekrar ama anne sütü sarılığı gibi gözüküyor şuan dedi

Teşekkür edermm bebeğim kabız oldu kızlar nasıl geçer yaa ıkınıyor yapamıyor
Doktorunuza danışarak zeytinyağı kullanabilirsiniz sütünüzü sağın içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyun.. Ben öyle yapıyordum.Ama doktorunuza danışın mutlaka

3 aylıkken kabız olmuştu doktora sorduğumda böyle yapabilirsin demişti hatta bir defasında zeytinyağı da işe yaramamıştı doktoru aramıştım fitil adı vermişti gidip almıştık ve kullanmak zorunda kaldım ama sadece bir kere sonra fitil sayesinde kakasını yapmıştı

3 aylıkken kabız olmuştu doktora sorduğumda böyle yapabilirsin demişti hatta bir defasında zeytinyağı da işe yaramamıştı doktoru aramıştım fitil adı vermişti gidip almıştık ve kullanmak zorunda kaldım ama sadece bir kere sonra fitil sayesinde kakasını yapmıştı
Teşekkürler🌸

Back
X