Aşıdan sonra banyo

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
dün aşı olduk acaba b ugun banyo yapsak bışey olurmu...dr sormayı unuttum keremde sankı demişlerdi 3 gün yıkama acaba her aşıda bu geçerlimi..

Aşı sonrası bebeğime banyo yaptırabilir miyim?
BCG ( verem aşısı) dışındaki diğer tüm aşılar, bebeğin banyo yapmasına engel değildir. Ancak; BCG sonrası aşı yerine 3 gün su değmemesi gerekmektedir.

cnm bende dün yaptırdım hepatit b 2. dozunu dr 1 gün yıkama dedi dün yıkamadım bugün yıkadım mis gibi oldu prensesim:asigim:

Bende 2.aydaki aşıdan sonra banyo yaptırılmıyo 3.gün diye biliyorum..Banyo yaptırıp getirin diyolarmış hatta..
bizde dün öğlen olduk hepatit 2.dozunu.bu gece banyo yaptırıcam.

iyi oldu hatılattığınız sormayı unutmıyım bari

Son düzenleme:
verem aşısı olan varmı şeyma veremmi vurdrdun veremde 3 gün yıamıcvaksn?diğerlernde 1 gün..
verem aşısı 2 ayak bir kol die biliorum dün bizim drumz 1 kol 1 back vurdu nedenini sordm bitanesnn içinde zaten 5 aşı varmş dfteri boğmaca etenoz vs. üçüncüsünde vurursam ağr gelr dedi bidaki aya vurucam 2 tane daha dedi...sizenasıl uyguladılar arkadşlar.

musyas bcgnn yanında ne vurdu başka 2 ayaktan 1 koldanmı bvurdu.bzm dr 1 ayak 1 kol vurdu çok atş yapmasn die bidaki aya vrcam 1 tanede dedi.

bebeğime dun aşı yaptırdım 4 aylık aşısını ve aynı gun banyo yaptırdım ayrıva ferro sanol a başladım dun ve ateşlendi kustu ateşin sebebi acaba banyo mu?

Kızlar yarıkızım 1aylık olucak aşı olcak aşıdan aonra banyo yaptırabiliyormutuz cvpp verirseniz sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…