Kızlar gelin birbirimize sarılalım destek olalım hikayelerimizle birbirimize destek olalım..

Üzülmeyin sadece ve sadece sağlıklı beslenin yengemle yaşıtsınz amh değeri 0.1 hala menepoza girmiyor giremiyor yani o yüzden çok önemli doğal gebelik bile olur ama yaşınız gereği tüp bebek öneriyor doktorlar bakmışsınız tüp bebekten sonra hemen normal gebe kalmışsınız o iğneler ilaçlar bunu tetikliyor çünkü. O yüzden burada çok hikaye var siz sadcee eşinizle birlikte sağlıklı beslenin corona aşısı varsa hacamat öneririm .
Sağolasın canım...şimdi geçmişe baktım geçen sene Nisan da 8 mis fsh...yani bu kadar bu fark...yarına Dr gostericem ne dicek bakalım🥴 aynen hikaye çok..olmaz denilip olanlar vs...yememe dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum bol su vs...ah keşke doğal ile kalabilsem ...transfer işleminde insalalh olurda ...yorucu süreç ...sizde durumlar nasıl peki..rabbim gönlümüze göre versin🤲🏼🤲🏼🌸

Sağolasın canım...şimdi geçmişe baktım geçen sene Nisan da 8 mis fsh...yani bu kadar bu fark...yarına Dr gostericem ne dicek bakalım🥴 aynen hikaye çok..olmaz denilip olanlar vs...yememe dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum bol su vs...ah keşke doğal ile kalabilsem ...transfer işleminde insalalh olurda ...yorucu süreç ...sizde durumlar nasıl peki..rabbim gönlümüze göre versin🤲🏼🤲🏼🌸
Fsh düşüyor çıkıyor benim 14 leri gördü geçen ay ama takviye kullandım amh 1.77 den 3.96 ya çıktı şimdi 3.15 olmuş. 2 ameliyat 3 aşılama oldu şimdi özelde devam ediyorum çikolata kistim vardı sol kaldı sağ da ki alındı sol da ki de 6,5 cm. O yüzden şükretmek lazım her zaman.. ilk transfer tutmazsa doktordan histeroskopi isteyin benim hsg temizdi ameliyat oldum perde çıktı. Arkadaşım transfer oldu negatif benim çabalarımla histo oldu hsg temiz şimdi rahim de polip çıktı o yüzden ikinci transfer olacaksanız da inşallah gerek kalmaz histo isteyin çizik atılır bebek tutunur bi araştırın.

Evliliğimizde 3. yılımıza girdik. Evlendiğimizden beri gebe kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. İçten içe evlenmeden önce bile hissediyordum bir şeyler olduğunu. Yaşım 25 ama şu son iki gündür sanki 50 olmuşum gibi.. Her seferinde doktora gittim tahliller yapıldı her şey normal dendi gönderildi. Biraz daha bekle dene dediler, denedim ama yine olmadı.. En son doktora gittiğimde hsg günü verildi detaylı kana bakıldı. Çarşamba günü hsg olacağım. Asıl beni yıkan amh değerimdi. 0.299.. Görür görmez şok oldum hâlâ da şok içindeyim.. Nasıl olur da yaşım bu kadar gençken rezervim bu kadar düşük olur kabullenemiyorum.. Doktor tanıdıklarım var bir an önce tedaviye başlamam gerektiğini, geç kalmamam gerektiğini zamanla yarıştığımı söylediler.. Çocuklara aşırı düşkünlüğüm vardır.. Her birini alıp sarıp sarmalayasım gelir nereden bilebilirdim ki en çok düşkün olduğum şeyle sınanayım? Sürekli ağlamak istiyorum sürekli ağlamak geliyor içimden ama 2 gündür göz yaşı kalmadı artık ağlayamıyorum.. Dünyaya eşimle benden bir parça gelmesini her şeyden çok istiyorum bir an ümitsizliğe düşüyorum ama sonra kalkıyorum daha çok gençsin bu kadar çabuk pes edemezsin diyorum.. İçimde çok büyük acı var ve tarif edemiyorum ama eminim bu yollarda olan insanlar da bu acıyı yaşıyor.. En çok duymak ve görmek istediğim şey bu yollardan geçip ‘oldu biz başardık’ diyen insanları görmek ve onlardan güç almak.. Bir gün buraya gelip ‘bu yolları aştık sonu beklediğimden de güzel’ demeyi çok istiyorum..2 senedir ümitsizliğe her kapıldığımda Mabel Matiz’in Kömür şarkısını dinliyorum neden bilmiyorum ama bana güç veriyor.. İleride kucağıma nasip olur da alırsam miniğimi ona ilk bu müziği dinleteceğim.. İçimi açmak dertleşmek istedim sizlerle.. Umarım her şey yolunda gider, umarım bir gün bende anne olabilirim 🌸
Hikayelerimiz farklı ama acılarımız aynı…
Ben de 5 senedir evliyim, 3 senedir uğraşıyoruz. İki kere aşılama yaptırdık ve daha sonra tüp bebeğe geçtik. Bu ikinci denememizdi, ama dün tutmadığını öğrendim.
Çok ümitlenmiştim, bu sefer olacak demiştim. Hayatımın rengi sanki yerine gelmişti, hayattan zevk almaya başlamıştım. Hayaller kurduk; şunu alırız, şöyle yaparız… O kadar kaptırmışız, o kadar inanmışız ki… Ama nasip olmadı.
Hayatım yine aynı karanlığa döndü, ışıklar kapandı. Tekrar içime gömüldüm.
Bunu kendime tekrar yapmak ister miyim, bilmiyorum. Pes etmek istiyorum ama bir yanım hâlâ çok istiyor. Ben bu hayatta en çok anne olmayı istemişimdir ama nasip olmadı.
Ne diyeyim… Rabbim hüznümüzü sevince çevirsin inşallah, imtihanımızı kolaylaştırsın.

Fsh düşüyor çıkıyor benim 14 leri gördü geçen ay ama takviye kullandım amh 1.77 den 3.96 ya çıktı şimdi 3.15 olmuş. 2 ameliyat 3 aşılama oldu şimdi özelde devam ediyorum çikolata kistim vardı sol kaldı sağ da ki alındı sol da ki de 6,5 cm. O yüzden şükretmek lazım her zaman.. ilk transfer tutmazsa doktordan histeroskopi isteyin benim hsg temizdi ameliyat oldum perde çıktı. Arkadaşım transfer oldu negatif benim çabalarımla histo oldu hsg temiz şimdi rahim de polip çıktı o yüzden ikinci transfer olacaksanız da inşallah gerek kalmaz histo isteyin çizik atılır bebek tutunur bi araştırın.
Vallahi şaştım kaldım bende değerler normal yazıyor e Nabizade ama ne bilim...aynen geçen sene perde vardı alındı ...şuan temiz şükür ..bende iki aşılama oldum tutmadı...geçen sene bu zamanlar tüp bebek devlet destekli samsun araştırmada oldum..bakalım dondurulmuş nasıl olacak nasıl ilerlicek..kafam allak bullak...inşallah güzel ilerler sonuç alırsın canim alırız insallah ..yaşayan bilir

Vallahi şaştım kaldım bende değerler normal yazıyor e Nabizade ama ne bilim...aynen geçen sene perde vardı alındı ...şuan temiz şükür ..bende iki aşılama oldum tutmadı...geçen sene bu zamanlar tüp bebek devlet destekli samsun araştırmada oldum..bakalım dondurulmuş nasıl olacak nasıl ilerlicek..kafam allak bullak...inşallah güzel ilerler sonuç alırsın canim alırız insallah ..yaşayan bilir
Hikayelerimiz farklı ama acılarımız aynı…
Ben de 5 senedir evliyim, 3 senedir uğraşıyoruz. İki kere aşılama yaptırdık ve daha sonra tüp bebeğe geçtik. Bu ikinci denememizdi, ama dün tutmadığını öğrendim.
Çok ümitlenmiştim, bu sefer olacak demiştim. Hayatımın rengi sanki yerine gelmişti, hayattan zevk almaya başlamıştım. Hayaller kurduk; şunu alırız, şöyle yaparız… O kadar kaptırmışız, o kadar inanmışız ki… Ama nasip olmadı.
Hayatım yine aynı karanlığa döndü, ışıklar kapandı. Tekrar içime gömüldüm.
Bunu kendime tekrar yapmak ister miyim, bilmiyorum. Pes etmek istiyorum ama bir yanım hâlâ çok istiyor. Ben bu hayatta en çok anne olmayı istemişimdir ama nasip olmadı.
Ne diyeyim… Rabbim hüznümüzü sevince çevirsin inşallah, imtihanımızı kolaylaştırsın.
Ne kadar çok istersek olmuyor. Kafaya takmayınca oluyor diyenlere de ben inanmıyorum açıkçası çünkü her dk aklımda 🤷🏻‍♀️

Aynen canim..düşünmeden nasıl durabiliriz takmadan olup biteni...ilaçlar iğneler doktor muayeneler ...vallahi normal yolla gebe kalan sukretsin
Benim süreçlerimi kimse bilmiyor söylesek neler olur onu düşünüyorum. Devlette tüp bebek hakkım var ilgisizler ayrı hep tanıdık orası. Bende istemiyorum açıkçası

Benim süreçlerimi kimse bilmiyor söylesek neler olur onu düşünüyorum. Devlette tüp bebek hakkım var ilgisizler ayrı hep tanıdık orası. Bende istemiyorum açıkçası
Ben devlet destekli...evet işler karisik .de arasında rekabet vs duydum...ah parasızlık...özeller olmayanı olduruyor

Ben devlet destekli...evet işler karisik .de arasında rekabet vs duydum...ah parasızlık...özeller olmayanı olduruyor
Ben 2 yıldır uğraşıyorum arkadaşım özele gitti parayı verdi transfer oldu doğurdu ben yerimde sayıyorum daha ne diyim. Bende özele geçtim ama tüp bebeğe geçemiyorum her şey pahalı her şey

Ben 2 yıldır uğraşıyorum arkadaşım özele gitti parayı verdi transfer oldu doğurdu ben yerimde sayıyorum daha ne diyim. Bende özele geçtim ama tüp bebeğe geçemiyorum her şey pahalı her şey
Ah ahhh vakit kayıpları...hemde çok pahalı iğneler vs ... multibiyol diye takviye verdi de 1960 TL verdim...daha nelere verilcek...maddi manevi yoruyor..devlette ödemiyor 🥴

Ah ahhh vakit kayıpları...hemde çok pahalı iğneler vs ... multibiyol diye takviye verdi de 1960 TL verdim...daha nelere verilcek...maddi manevi yoruyor..devlette ödemiyor 🥴
O ilaçlar tamam belki işimize yarıyor ama komisyon alıyorlar bilerek yazılıyor hepsi. Benim de ilacım 1600₺ bir ay yetiyor omega kullanıyorum 800₺ demirim düşük 400₺ 2 yılda 90 bine yakın param gitmiştir

Doktor tercihiniz varmı medical de pahalı diyorlar. Arkadaşım da fakültede 15 gün yattı opudan sonra çok çekti. Diğer bi arkadaşım Hasan Tahsin’e gitti taze transfer oldu yeni doğum yaptı.
Bizde hasan tahsine gitmeyi düşünüyoruz. Fakulte hastanesinde eşime gereksiz bi ameliyat yapildi rapor hakkim var ama orda yapmayı düşünmüyoruz artık. Pahalılik konusuna gelince özel yerler hep öyle biz istanbul bahceciye de gittik orası burdan kat ve kat pahali . Birde herkes hasan tahsin i önerdi bize trabzonda .

O ilaçlar tamam belki işimize yarıyor ama komisyon alıyorlar bilerek yazılıyor hepsi. Benim de ilacım 1600₺ bir ay yetiyor omega kullanıyorum 800₺ demirim düşük 400₺ 2 yılda 90 bine yakın param gitmi

O ilaçlar tamam belki işimize yarıyor ama komisyon alıyorlar bilerek yazılıyor hepsi. Benim de ilacım 1600₺ bir ay yetiyor omega kullanıyorum 800₺ demirim düşük 400₺ 2 yılda 90 bine yakın param gitmiştir
Tüh tüh Vallahi çok gidiyor...elde avucta yok ki..tek maasa kaldık...takviyesi iğnesi ...rabbim yar ve yardımcımız olsun...inşallah sağlıklı bebiş gelirde geçmişi siler atarız ..ne diyim saatin kaldım...uykumda kaçtı düşün dur

Bizde hasan tahsine gitmeyi düşünüyoruz. Fakulte hastanesinde eşime gereksiz bi ameliyat yapildi rapor hakkim var ama orda yapmayı düşünmüyoruz artık. Pahalılik konusuna gelince özel yerler hep öyle biz istanbul bahceciye de gittik orası burdan kat ve kat pahali . Birde herkes hasan tahsin i önerdi bize trabzonda .
Güzel haberler verirsiniz sürecinizi buradan paylaşırsınız inşallah ✨

amh yükselmez diyorlar nasıl yükseldi acaba

Back
X