- Konu Sahibi sensoylehayat21
selam kızlar..ben yaklaşık 2 yıldır biriylee birlikteyim.üniversite de aynı sınıftayızz..bana o kadar çok yardımı oldu ki her konuda benim de ona tabi..artık sevgili gibi değilizz sanki ailem gibi..ağladığımda yanımdaydı güldüğümde yanımda...çok iyi kalpli biri..ve benimle evlenmek istiyor.bendne önce hiç sevgilisi olmamış belki de bu yüzdenn bana bu kadar düşkün olması..ama sorun şu ki ben ona aşık değilim bilmiyorum ona bunu en başta söyledim ben sana aşık değilim bu yüzden seninle evlenemem diye ama hala ısrar ediyo beni bırakmamakta..ne yapacağımı şaşırdım..bi yandan da iyice bağlandım ona aşktan öte çok garip bi bağ bu..ayrılamıyorum ben istesem o istemio..ne yapacağımı şaşırdım.1 yıl sonra okulumuz bitiyo..o şimdidien hayaller kurmaya planlar yapmaya başladıı..ondan önce biriyle birlikteydimm ona aşıktım ama bana yapmadığı eziyet kalmadıı ama yine dee.....ağzımdan her çıkanı emir sayıyo sanki her istediğimi yapıyoo....offf..benim sorum şuu ...İNSAN AŞIK OLMADIĞI BİRİYLE EVLENİP MUTLU OLABİLİR Mİ...ya da bu şekilde evlenip mutlu olabilen var mı aranızda...aklımla kalbimin arasında sıkıştım kaldımm.....yardım ederseniz çok sevinirimmm.insan böyle durumlarda tavsiyeye ihtiyac duyuyo şimdiden teşekkür ederim hepinizee..