Aşk mı? Ne yani aşık olmak her gün kavga etmek, kız arkadaşının parasını yemek, başka kadınlara bakmak, hakaret etmek midir? ? Ben hep aşk evliliği derdim ama son 1 senedir hep mantık olmalı diyorum, çünkü evlendikten sonra aşkın bittiği yerde mantık devreye girecek ki zaten ben mantığımın aldığı birine de aşık olurum.. Allah'tan istedim ve Rabbim çok yakınımda olan fakat 1 gün bile karşılaşmamış olduğum halamın oğlunu karşıma çıkardı. Geldi, senden bahsediyorlardı, hep etkileniyordum ve abinin düğününde de hayal gibi karşımdan geçince illa seni alıcam dedi.. Ben ona aşık değildim, olmadım ama değerlendirdim.. Çünkü abilerim onu çok övüyordu. İyi insandı.. Şu an 2 aydır nişanlıyım ve onsuz duramıyorum, her gün bir özelliğini keşfediyorum, iyiliğini, güzelliğini, karakterini.. Diyorum ki ben onun huylarına aşık oldum.. İyiki mantık evliliği yapıyorum diyorum çünkü eğer aşkla başlasaydı hüsranla biterdi, her gün kendimi parçalardım.. Ama şu an o kadar kıymetliyim ki, beni taçsız kraliçesi yaptığı için O da benim Kralım, efendim, canımın parçası, bitanecik kocam.. Allah'ıma hamd olsun ki beni ona yazdı.. Lütfen mantığınızı seçin.. İleride keşke dememek için ayrılmayın.. Evlenin.. Aşk her şeyi getirmiyor...