aşık değilim ama neden ayrılamıyorum...

daha yaşınız küçük , zamanınız bol, adamda bütün enerjisini sana veriyor, yarın bi işe girin hayat mücadelesine atılın , o yorgunum vs demeye başlasın buraya gelir konu açarsınız(eskiden günde 10 kere arardı, şimdi çagrılarıma cvp bile vermiyo :))

bence siz çok şanslı bir insansınız kimine 40 yaşına kadar nasip olmayan size olmuş, tek derdiniz bu olsun.

bu arada sizi başkası için terk etse aşık olursunuz merak etmeyin :)))

aynen öyle:):):):)

delice büyük bir aşk duymana gerek var mı ? seviyor musun seviyorsun değer görüyorsun saygı görüyorsun.önceki sevgiline aşıktın evlenmek için yetti mi yetmedi aşık değilsin ama bir çok güzelliğe sahipsin bunlar evlilik içinde mutlu etmek içinde yeterli

cinsel hayatınız nasıl yani cinsel açıdan bişeyler yaşadınız mı?
yaşamadıysanız onunla kendinizi bunu yaşarken düşünebiliyo musunuz?
çünkü kadınlar aşık olduğundan başka biriyle cinsellik düşünemezler ve yapamazlar.
eğer aşık değilseniz, cinsel bişeyler düşünemiyosunuz demektir. ve cinsellik olmazsa evlilikte karşınızdakini mutlu edemezsiniz.
bence ayrılın. o da alışır. biz kimleri unutmadık ki. unutulmaz diye bişey yok. çok geç olmadan bitsin hayalleri daha fazla yıkılmasın.

hayır yaşamadık ..ve niyeyse hayalini bile kurmak aklıma gelmedi..

Sevmediğin, arzulamadığın biriyle ömür geçmez. Yıllar geçer, elinde pişmanlık kalır.
Evlendikten sonra karşına işte bu diyebileceğin bir erkek çıkarsa? Çok üzülürsün.
Yol yakınken, daha fazla hayallere dalmasına izin vermeden ayrılmalısın.

ayrılmalısın diyenlerdenim. çünkü;
hiçbir heyecan duymadığın biriyle sırf acı çekmemk için ama mutlu da olamayacağın bir evliliğe adım atmamanı öneririm. aşkın içinde tabi acı da olacak,tutku da, mutluluk da. ama sen bu 3üne de sahip olamayacaksın eğer ki bu çocukla evlenirsen.
bence evlenilecek insan tam içine sinlmeli insanın. bu kişiyle bir ömür yaşlanabilirim demeli. onunla her türlü tutkuyu, heyecanı paylaşabilmeli

bence bir süre görüşmeyi kesin yani sen ondan ayrıl bi süre yapamıyorum de. aradan haftalar geçsin. eğerki yokluğunu hissediyorsan özlediysen barış ama hiçbiri yoksa kesinlikle birleşme derim

ayrılmalısın diyenlerdenim. çünkü;
hiçbir heyecan duymadığın biriyle sırf acı çekmemk için ama mutlu da olamayacağın bir evliliğe adım atmamanı öneririm. aşkın içinde tabi acı da olacak,tutku da, mutluluk da. ama sen bu 3üne de sahip olamayacaksın eğer ki bu çocukla evlenirsen.
bence evlenilecek insan tam içine sinlmeli insanın. bu kişiyle bir ömür yaşlanabilirim demeli. onunla her türlü tutkuyu, heyecanı paylaşabilmeli

bence bir süre görüşmeyi kesin yani sen ondan ayrıl bi süre yapamıyorum de. aradan haftalar geçsin. eğerki yokluğunu hissediyorsan özlediysen barış ama hiçbiri yoksa kesinlikle birleşme derim

ayrılmıyo bendenn..neler dedimm hatta bi keresinde sinirlenp ağza alınmayacak bi küfür ettim ama yokk onda da saplantı oldu artık bu durumm

valla ben mutsuzpunk arkadaşıma katılıyorum. O ayrılmasa bile sen ayrıl seni bir ömür boyu mutsuz edebilecek bir yola girme. Karşındakini de mutlu edemezsin zaten. üzülecekse şimdi üzülsün ayrılmasını bilmek lazım bazen...

ayrılmıyo bendenn..neler dedimm hatta bi keresinde sinirlenp ağza alınmayacak bi küfür ettim ama yokk onda da saplantı oldu artık bu durumm

Ayrılmıyor cümlesini de hiç anlamam.
Başına silah mı dayıyor?
Demek adama sen de alışmışsın istemiyorsun ayrılmak. Ona niye suçu yüklüyorsun ki?
Ayrıl ya da ayrılma bir şey diyemem sadece yarın aynısı sana yapıldığında o çocuğun girdiğin günahını daha iyi anlarsın.

ayrılmıyor diye bişey yok canım. kestirip atacaksın, beni zorlayamazsın diyeceksin. gerekirse hattını değiştir. ama bu şekilde yürümez. heyecansız olmaz. sen de mi ayrılmak istemiyosun acaba bu geldi aklıma. bir insan bişey yapmak isteyegörsün ne yapar ne eder bi yolunu bulur çünkü

selam kızlar..ben yaklaşık 2 yıldır biriylee birlikteyim.üniversite de aynı sınıftayızz..bana o kadar çok yardımı oldu ki her konuda benim de ona tabi..artık sevgili gibi değilizz sanki ailem gibi..ağladığımda yanımdaydı güldüğümde yanımda...çok iyi kalpli biri..ve benimle evlenmek istiyor.bendne önce hiç sevgilisi olmamış belki de bu yüzdenn bana bu kadar düşkün olması..ama sorun şu ki ben ona aşık değilim bilmiyorum ona bunu en başta söyledim ben sana aşık değilim bu yüzden seninle evlenemem diye ama hala ısrar ediyo beni bırakmamakta..ne yapacağımı şaşırdım..bi yandan da iyice bağlandım ona aşktan öte çok garip bi bağ bu..ayrılamıyorum ben istesem o istemio..ne yapacağımı şaşırdım.1 yıl sonra okulumuz bitiyo..o şimdidien hayaller kurmaya planlar yapmaya başladıı..ondan önce biriyle birlikteydimm ona aşıktım ama bana yapmadığı eziyet kalmadıı ama yine dee.....ağzımdan her çıkanı emir sayıyo sanki her istediğimi yapıyoo....offf..benim sorum şuu ...İNSAN AŞIK OLMADIĞI BİRİYLE EVLENİP MUTLU OLABİLİR Mİ...ya da bu şekilde evlenip mutlu olabilen var mı aranızda...aklımla kalbimin arasında sıkıştım kaldımm.....yardım ederseniz çok sevinirimmm.insan böyle durumlarda tavsiyeye ihtiyac duyuyo şimdiden teşekkür ederim hepinizee..

Bence aşık olmadığın biriyle kesinlikle beraber olma yani bu ilişkiyi sürdürme artık o hayaller kurarken sen farklı şeyler düşünüyorsun.
Sen kararlı ol bu konuda oda eninde sonunda kabul edicektir yani.

ya canım aşk diye ne bekliyorsun ki? bence bir terkedilmene bakar aşık olman. Ölürsün, meğer ben ne aşık mışım diye dövünürsün.

Aşk mı? Ne yani aşık olmak her gün kavga etmek, kız arkadaşının parasını yemek, başka kadınlara bakmak, hakaret etmek midir? ? Ben hep aşk evliliği derdim ama son 1 senedir hep mantık olmalı diyorum, çünkü evlendikten sonra aşkın bittiği yerde mantık devreye girecek ki zaten ben mantığımın aldığı birine de aşık olurum.. Allah'tan istedim ve Rabbim çok yakınımda olan fakat 1 gün bile karşılaşmamış olduğum halamın oğlunu karşıma çıkardı. Geldi, senden bahsediyorlardı, hep etkileniyordum ve abinin düğününde de hayal gibi karşımdan geçince illa seni alıcam dedi.. Ben ona aşık değildim, olmadım ama değerlendirdim.. Çünkü abilerim onu çok övüyordu. İyi insandı.. Şu an 2 aydır nişanlıyım ve onsuz duramıyorum, her gün bir özelliğini keşfediyorum, iyiliğini, güzelliğini, karakterini.. Diyorum ki ben onun huylarına aşık oldum.. İyiki mantık evliliği yapıyorum diyorum çünkü eğer aşkla başlasaydı hüsranla biterdi, her gün kendimi parçalardım.. Ama şu an o kadar kıymetliyim ki, beni taçsız kraliçesi yaptığı için O da benim Kralım, efendim, canımın parçası, bitanecik kocam.. Allah'ıma hamd olsun ki beni ona yazdı.. Lütfen mantığınızı seçin.. İleride keşke dememek için ayrılmayın.. Evlenin.. Aşk her şeyi getirmiyor...

Kullandığınız kelimeler "ağzınızdan çıkanı emir sayması" yani siz kendinize köle gibi bağlı biriyle değil, elinizden tutup sizinle aşkı coşkuyla yaşayacak birini arıyorsunuz bence ve o adamla da mutlu olamazsınız gibi geliyor, tabii subjektif yorumumdur kendisi kararı size kalmış :)

Bakıyorum herkes aynı sorun ben dahil, zamanında aşık olduğun adam çok acı çektirmiş, şuan mükemmel biriyle sana kıymet veren bşrşyle bşrlşktesşn ama aşık değilsinçNe ayrılsan mutlu olacaksın ne de devam etsen...Bazıları bu konudada demiş ya neden aşık değilsen birliktesin diye öyle kolayb olamıyor demekki.herkesin karakteri farklı belkş yalnızlıktan korkma, birisinin seni seviyor olma duygusundan vazgeçmeme ne derseniz deyin ama seçim yapmak öyle kolay olamıyor maalesef.Keşke aşık deilsem silip atarım diyebilecek karakterde ve güçte olabilsek..

Bakıyorum herkes aynı sorun ben dahil, zamanında aşık olduğun adam çok acı çektirmiş, şuan mükemmel biriyle sana kıymet veren bşrşyle bşrlşktesşn ama aşık değilsinçNe ayrılsan mutlu olacaksın ne de devam etsen...Bazıları bu konudada demiş ya neden aşık değilsen birliktesin diye öyle kolayb olamıyor demekki.herkesin karakteri farklı belkş yalnızlıktan korkma, birisinin seni seviyor olma duygusundan vazgeçmeme ne derseniz deyin ama seçim yapmak öyle kolay olamıyor maalesef.Keşke aşık deilsem silip atarım diyebilecek karakterde ve güçte olabilsek..

evet size tam olarak katılıyorum. benim de erkek arkadaşımla arkadaşken o bana aşık olmuştu. ben de uzun zaman teklifini kabul etmedim. sonra benimle uzun zaman konuşmadı ve ben çok kötü günler yaşadım. onu her gördüğümde dizlerim titriyordu. aşık oldum diye düşündüm. barışıp sevgili olduğumuzda havalara uçmuştum. barışmamızdan bu yana 2 yıl geçti. son zamanlarda benim de içimde soğukluk oluştu ona karşı. hiç romantik değil gibi geliyor artık. neden böyle oluyor hep bu psikolojiye girip sorun yaşıyoruz da diğer sonsuza kadar aşık gruptan olamıyoruz:2:

Back
X