Aşık değilim fakat mantığıma çok uyan birisi var..

burcu8754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
207
0
46
Sakarya
kızlar ben 24 yaşında üniversite bitirmiş ve şimdi iyi bir işi olan bir bayanım hayatımda sadece bir kişiyi sevmiştim ve haytıma o kişiden başka kimseyi sokmamıştım taki geçen yıla kadar. geçen yıl bi çocukla tanıştım ve ilk görüşte çok etkilenmiştim o da benden etkilenmişti daha sonra bu yanıma geldi 3 ay konuştuk sonra bana açıldı ben çok kararsız kalmıştım zor seven ama sevdimide bağlananlardanım çünki arkadaşlarım beni bu çocuk hakkında uyardılar güvenilir deil dediler ama ben onu tanımak istedim ve 5 ay sonra tamam dedim ama inanılmas peşimdeydi ben tamam dedikten 1 hafta sonra benden ayrıldı hemde durduk yere hiç bi açıklama yapmadan bende bişi sormamıştım 1,5 ay sonra bana geri döndü sana aşığım seni üzmekten korktuğum için bıraktım sana olan hislerimden emin ol ak istedim falan dedi ve 1 ay böle konuşup ikna etti beni ve biz 3,5 ay çıktık bu 3,5 ayda benden sürekli cinsel içerikli şeyler bekliodu ama ben taviz vermemiştim oda seni bu yüzden seviyorum falan diodu ve 2 hafta önce terk etti beni öptü sarıldı ve terk etti kültürlerimiz farklıymış biz birbirimize uymuyomuşuz falan filan sonra öğrendimki benle konuşurken başka bi kızalda konuşuyomuş ayrıldık ağlamadım çok üzülmedim ama onu hala seviyorum ben çok zor seven biriyim şimdi benmle ilgilenen biri var ciddi düşünen biri ve çok iyi bir insan ve üstüme titriyo ama ben ona aşk bazlamında bişi hissetmiyorum ama mantığıma çok uyuyo beni mutlu edebilir sevgi olamdan ben bu kişiye ümit vermelimiym sizce yoksa diğer salağı unutmyaımı beklemeliyim napıcam ben :43:yaaaaaaaa:43:

bence seni seven kişiyle bir süre çıkmayı dene,duygularına göre karar verirsin sonra ne yapacağına.

ötekını unut gıtsın salagın tekıymıs aklında o varken bunu sevmen zor ama ıyı bırı dıyorsun tanımaya calıs bı sans var.belkıde seveceksın

senı aldatana dönmek ne demek arkadaşım??

senın ettiğin duada ALLAHIM ne olur bana benı uzen bırını ver cümlesı varsa hıç durma koş kollarına..

kendıne değer ver...zor sevıyor olabılırsın ama daha seçici olman gerek demek kı..

2.kişiye nıye şans veremeyesın kı..senı uzen ınsandan daha mı değersiz acaba o kişi??

haklısınız ama şöyle bi durum var 2,3 kişiyle deneme şansım yok yani direk yüzükle çıkacak karşıma tamam drsem çünki zaten 1 yıldır tanıdığım kişi ve o sürekli ben ölçüp tartıyo yani ona tamam desem çok ciddi bi yola girmiş olurum offff çok zor durumdayım yaaa

senı aldatana dönmek ne demek arkadaşım??

senın ettiğin duada ALLAHIM ne olur bana benı uzen bırını ver cümlesı varsa hıç durma koş kollarına..

kendıne değer ver...zor sevıyor olabılırsın ama daha seçici olman gerek demek kı..

2.kişiye nıye şans veremeyesın kı..senı uzen ınsandan daha mı değersiz acaba o kişi??

benm beni aldatana dönme gibi bi niyetim yokki gerçi bana dönerse ki dönecek beni tekrar kandırmasından korkuyorum ama bu olmayacak ben sadece 2, kişi hakkında kararsızım

onada evet demeyın oyleyse..onlar ıstıyor ben ne yapayım dıye bır durum olmuş..

sızın kafanızı toparlamaya ıhtıyacınız var..ıkısınıde ıstemıyorsanız reddedın..bır muddet,uzun ya da kısa bır muddet düşünun..iç sesınızı dınleyın..bızım sıze söyleyemedığımız çözümü o sıze daha net bulacaktır..

Bu bahsettiğin kişi olsa da olmasa da o eskisine dönme sakın, çünkü o seni mutlu edebilecek biri değil, ağır olacak belki ama seninle oynamış resmen.

Bahsettiğin şahısla da bir süre görüş, eğer bir şeyler hissetmezsen, olamayacağını düşünürsen onunla da ilişiğini kesersin. Ama karşındakine emin olmadığını mutlaka ilet, yoksa sen de öncekinin sana yaptığı gibi buna gel git yaparsan çocuğun kafası karışır. :20:

evet kesinlikle oynadı benmle haklısınız bu çocuk içind biras daha beklicem kendime aman vermem lazımzorla sevemem ya bi insanı olursa olur

Back
X