• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşık erkek ve cinsellik yorumlarınızı bekliyorumm bayanlarrr

bir insan, kadinda olsa erkekte olsa, sevdigini arzulamazmi hic ya?
sen sevdigine dokunmak istemezmisin, onu kokusunu icine ceke ceke nefesini hissderek delice opmek istemezmisin istemezmisin, ona daha yakin olmak, sicakligini hissetmek istemezmisin?

bi erkek sevdigini arzulamayacakda kimi arzulicak? seven erkek sevdigi kiza dokunmak ister, opmek ister, onunla cinsellik yasamak ister. zaten erkeklerin cogu zaman cinselligi dusundugunu biliyoruz, e bunu sevdigi kizla dusunmesi cok normal, onu arzulamasi cok normal.

bi kadinsa daha cok asik olunca cinselligi dusunur bence, cunku oda sevdigini arzular, oda onunla ozel birseyler yasamak ister, ona herkesten daha yakin olmak ister.
bunlar uydurma degil, hayatin dogasi bu.

son zamanlarda gelen "isteksiz erkek" sorunlarından sonra ben buna olan inancımı kaybettim.kaydirigubbakcemile3

ayy buda var ya doğru söylüyorsun.. kuzenimle eşi kardeş gibiler resmen.. anlatıyor biraz arkadaşları varmış evli onlar da öleymiş.. neden bölesiniz dediğimde de işte benim eşim bunları evlenmeden önce çok yaşadığı için çok aramıyor dedi.. aman yok ya allah korusunn istekli olsun.. normali budur..ben isticem o istemicek düşünsenize:olmaz:

bir insan, kadinda olsa erkekte olsa, sevdigini arzulamazmi hic ya?
sen sevdigine dokunmak istemezmisin, onu kokusunu icine ceke ceke nefesini hissderek delice opmek istemezmisin istemezmisin, ona daha yakin olmak, sicakligini hissetmek istemezmisin?

bi erkek sevdigini arzulamayacakda kimi arzulicak? seven erkek sevdigi kiza dokunmak ister, opmek ister, onunla cinsellik yasamak ister. zaten erkeklerin cogu zaman cinselligi dusundugunu biliyoruz, e bunu sevdigi kizla dusunmesi cok normal, onu arzulamasi cok normal.

bi kadinsa daha cok asik olunca cinselligi dusunur bence, cunku oda sevdigini arzular, oda onunla ozel birseyler yasamak ister, ona herkesten daha yakin olmak ister.
bunlar uydurma degil, hayatin dogasi bu.

süpersin. . budur. .:lepi:

sevgilim senden başkasına dokunamam ben diyor...bence aşık olduklarında gözleri o kişiden başkasını görmüyor..:asigim:

sevgilim senden başkasına dokunamam ben diyor...bence aşık olduklarında gözleri o kişiden başkasını görmüyor..:asigim:

benim nişanlımda öyle diyor...5 dklık zevk için sevdiğini aldatmaya değmez diyor..birde akrep erkeği ondanmıdır bilmem aşırı istekli,evlenincede böyle olur inşallah..

her iki tarafta birbirini ister arzular bu çok doğaldır ve olması gerekir bence yoksa onun diğerlerinden farkı ne olacakki
sevişmek sevmekten gelir diye düşünenlerdenim ben

Back
X