• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşık erkek ve cinsellik yorumlarınızı bekliyorumm bayanlarrr

sadece erkekler mi ister yada düşünür ne sacmalık

katılıyorum cnm, cinsellik sadece erkeklere özgü değildir :delphin: Ben de sevdiğim adamı arzularım :delphin: bundan doğal ne olaBilir ki.. ama Bizler genelde aşk varsa yaşiyoruz, onlar için aşk var mı yok mu pek de önemi yok maalesef :delphin:

toplum,sinirsiz cinsellik dusunebilir hatta uygulayabilirsiniz cunku siz erkeksiniz dedigi icin..akillarindan gecmesi coooookkk dogalll..
ters tepki vermenden korktugu yada eline koz vermemek icin de yapiyor olabilir..erkek milleti akillarinda tilkiler eksik olmaz..

ımmm hepinizin yorumlarını tek tek okudum arkadaşlar yalnız ben bir birliktelik yaşamak istemiyorum yani ben istiyorum o istemiyor durumu yok ortada yanlış anlaşılmasın şimdi..=)))

Ee o zaman sorun neki?Ben anlamadim inanki..

sizi seviyorsa asiksa tabiki sizinle beraberlik isteyebilir bunu düsünebilir,gayet normal.Ha aranizda bisiler yasanir yasanamz o ayri bi konu ama konuyuda anlayamadigim icin bu kaar yazabiliyorum.

Erkeklerin aklı normal düzeyde çalışır.

Hepsi dıştan bakıldığında işi gücü olan bir adam görür.

İçlerinde olup biter ne olursa.Her erkeğin mutlaka cinselliğe düşkün bir tarafı vardır.

Ben bu düşkünlüğü oda olarak adlandırdım :delphin:

Bir ev düşünün bu ev erkeklerin beyni.Evin yatak odası hariç diğer odalarında oturuluyor kalkılıyor muhabbet ediliyor vs...erkekler de beyinlerinin farklı bölümlerinde farklı işler yapıyor,iş yatak odasına gelince yani erkeklerin beynindeki cinsellik odasına gelince işler değişiyor.
Bağımlılıkları ortaya çıkıyor bunu demeye çalıştım ama zırvaladım heralde sempatiksalakcinni

en büyük odaları o. Diğer odalar sadece olması gerektiği için var ve çok az yer kaplıyor

biliyormusun isisya insan karşı cinsi 3 yaşından itibaren keşfetmeye başlar.:)..var cinsellik ne kadar önemli birşey düşün...en nihayetinde dünyanın en kutsal varlığı olan çocuklarımızı ağaç kovuğundan çıkarmadığımız için buna ayıp gözüyle bakılmaz...
çok klasik olacak ama doğa kanunu bu..hayvanları görmüyormusun kızışma dönemlerinde?ergenliğe gelmiş hatta yetişkinliğe geçmiş bir insan cinsel istek duymuyorsa anormaldir...
ne güzel işte arzulasın seni...başkasını düşünmesinden daha iyi değilmi? sevdiğim insan benim yüzüme söyleseydi mutlu olurdum açıkcası.bu içgüdüsel birşey insanı dürter...üstelik oda sana saygı duyup meşru sınırlarını biliyor...eğer ısrar edip zorlasaydı ozaman sorun olurdu...

Ya bunu gerçekten seven erkekler de yapıyor mu :çok üzgünüm: Belki de o yaşlarda kimseye bağlı olmadıkları içindir ya da cinsel acıdan doyrulmadıkları içindir?

Evet bence her erkek yapar, istisnalar olduğunu zannetmiyorum. Zaten kendileri de itiraf ediyorlar kimi zaman. Hatta bi tanesinin eşi gazetede bi yazı okumuş erkekler sık sık başka kadınları düşünür, sevseler de evli olsalar da die. İşte kadın da göstermiş eşine yazıyı aşkım bak böle böle yazıyo burda die. Adam da tabi hemen, yok aşkım yaa olur mu öle şey hiç demiş. Sonra da itiraf sitesine bunları yazmış işte ve tabi paragrafın sonuna da ''aşkıma öle dedim ama sık sık başka kadınları düşündüğümü itiraf ediyorum die de yazmış...

Artık siz düşünün, ama bunu o kadar da kafanıza takmayın, çünkü öle şeyler erkeklerin doğasında var. Düşünür ama cinsel açıdan bi açıklık hissetmezse sadece sizin olur... sempatiksalakcinni

cinsellik sadece erkegin istedigi ya da erkek istedigi zaman yasanabilecek bir sey degil ki..
ben de bir kadin olarak erkek arkadasima cinsel arzularda bulunabiliyorum insanin dogasi geregi olmasi gereken de bu.
e tabi bunu soylemek var soylemek var simdi, ben direk gidip de seninle sevismek istiyorum demiyorum her zaman, imalarda bulunuyorum falan filan...
eger nisanliniz, sevgiliniz size bir istekte bulunmuyorsa korkun bence.. tabi bu istekle size saldirmadigi surece sositososito

bunun seveni sevmeyeni yok tüm erkekler kadınları gorunce piliç gormus gibi oluyorlar..:D
isteyipte sevdigine zarar gelmesin diye dizginleyebileni de ayrıcana tebrik etmek lazım..

biliyormusun isisya insan karşı cinsi 3 yaşından itibaren keşfetmeye başlar.:)..var cinsellik ne kadar önemli birşey düşün...en nihayetinde dünyanın en kutsal varlığı olan çocuklarımızı ağaç kovuğundan çıkarmadığımız için buna ayıp gözüyle bakılmaz...
çok klasik olacak ama doğa kanunu bu..hayvanları görmüyormusun kızışma dönemlerinde?ergenliğe gelmiş hatta yetişkinliğe geçmiş bir insan cinsel istek duymuyorsa anormaldir...
ne güzel işte arzulasın seni...başkasını düşünmesinden daha iyi değilmi? sevdiğim insan benim yüzüme söyleseydi mutlu olurdum açıkcası.bu içgüdüsel birşey insanı dürter...üstelik oda sana saygı duyup meşru sınırlarını biliyor...eğer ısrar edip zorlasaydı ozaman sorun olurdu...

:utangac: cevabın için teşekkürler...

bende nişanlıyım

ikimizde birbirimiz için yanıp tutuşuoruzz

bu kadar açık ve net söylüorum bunudaa

her iki tarafın istemesi de gayet normal bence

aksi olsaydı anormal olmazmıydı????

ne guzel aciklamissin canim yaa...​

sevgilim bana seni deli gibi arzuluyorum demişti :utangac:
bende
çüşş öküz delikafadulden demiştim lülülülülülü

şimdi düşünüyorum da birbirini deli gibi seven kişiler arasında
(kişinin ciddi olduğundan eminsek yani amacı uçkur değilse)
birbirini arzulamak kadar hoş başka ne olabilir ki
aksinin olması saçma zaten..
nişanlın senden bekliyo da olabilir ki sevgilimle bu arzu konusunu ilk ben açmıştım
beni beğeniyo musun sexi birimiyim gibi
şimdilerde sen böyle sormasaydın kırk yıl ağzımı açamazdım diyo :kedi:

çok doğal bişi seni herhalde istiyodur.. evleniceksiniz sonuçta istemese evlenmezdi dimi . .:3:

seven erkekde ister sevmeyen erkekte
genelleme yaparsak bütün erkekler isteraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

son zamanlarda gelen "isteksiz erkek" sorunlarından sonra ben buna olan inancımı kaybettim.kaydirigubbakcemile3

asık erkek cinsellik aramıyorsa baska kadınlarda arar ozaman.. evlendikten sonramı erkeklerin cinsel istekleri birden olmaya baslıycak sevdigi kıza karsı ya..evlilik oncesi cinsel istek bence dogal ama zorlama normal degil

bazen bu erkeklere acıyorum ya bizlerle uğraşıyorlar diye..
yahu adamlar baskasını arzulasa suc bizi arzulasa da sapık oluyor..
ne güzel iste nişanlın seni arzuluyor daha ne?baskasını mı arzulamadini isterdin?
ben anlamıyorum ya problem ne?
seven erkek dokunmaya kiyamaz..ne alaka?seven erkek asık olan erkek dokunmayı ister,sarılmayı ister,öpmek ister,koklamak ister..
bana dokunmayan adamın duygularından şüphe duyarım ben..

Canım erkeklerin aklı bacaklarının arasındar die bir söz vardır ve kesinlikle doğrudur bu. Onlar yoldan geçen kızı gördüklerinden bile ilk düşünceleri cinsel yöden olur ki sen aşık erkekten bahsediyorsun hiç farketmez her erkek için geçerlidir o söz. Bir de şöyle bi gerçek vardır ki yanlızca aşık olduğu kızı değil diğer kızları da bu yöden sık sık düşünürler (sorduğunuzda ne kadar inkar etseler de!) Ben erkek okulundan mevzun olduğum için biliyorum (biz sınıfta 6 kızdık da...) opuyorumnanaktan

katilmiyorum, gercekten seven erkek baska bi kiz icinde öyle düsünmez.. eger sevgilisi yoksa belki düsünebilir yaada ileriye dönük bir iliski degilsede düsünebilir ama seven erkeklerde öyle düsünür diye bisi yok... bana göre

Back
X