sadece erkekler mi ister yada düşünür ne sacmalık
katılıyorum cnm, cinsellik sadece erkeklere özgü değildir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece erkekler mi ister yada düşünür ne sacmalık
Erkeklerin aklı normal düzeyde çalışır.
Hepsi dıştan bakıldığında işi gücü olan bir adam görür.
İçlerinde olup biter ne olursa.Her erkeğin mutlaka cinselliğe düşkün bir tarafı vardır.
Ben bu düşkünlüğü oda olarak adlandırdım
Bir ev düşünün bu ev erkeklerin beyni.Evin yatak odası hariç diğer odalarında oturuluyor kalkılıyor muhabbet ediliyor vs...erkekler de beyinlerinin farklı bölümlerinde farklı işler yapıyor,iş yatak odasına gelince yani erkeklerin beynindeki cinsellik odasına gelince işler değişiyor.
Bağımlılıkları ortaya çıkıyor bunu demeye çalıştım ama zırvaladım heralde sempatiksalakcinni
Ya bunu gerçekten seven erkekler de yapıyor mu :çok üzgünüm: Belki de o yaşlarda kimseye bağlı olmadıkları içindir ya da cinsel acıdan doyrulmadıkları içindir?
biliyormusun isisya insan karşı cinsi 3 yaşından itibaren keşfetmeye başlar.:)..var cinsellik ne kadar önemli birşey düşün...en nihayetinde dünyanın en kutsal varlığı olan çocuklarımızı ağaç kovuğundan çıkarmadığımız için buna ayıp gözüyle bakılmaz...
çok klasik olacak ama doğa kanunu bu..hayvanları görmüyormusun kızışma dönemlerinde?ergenliğe gelmiş hatta yetişkinliğe geçmiş bir insan cinsel istek duymuyorsa anormaldir...
ne güzel işte arzulasın seni...başkasını düşünmesinden daha iyi değilmi? sevdiğim insan benim yüzüme söyleseydi mutlu olurdum açıkcası.bu içgüdüsel birşey insanı dürter...üstelik oda sana saygı duyup meşru sınırlarını biliyor...eğer ısrar edip zorlasaydı ozaman sorun olurdu...
biliyormusun isisya insan karşı cinsi 3 yaşından itibaren keşfetmeye başlar.:)..var cinsellik ne kadar önemli birşey düşün...en nihayetinde dünyanın en kutsal varlığı olan çocuklarımızı ağaç kovuğundan çıkarmadığımız için buna ayıp gözüyle bakılmaz...
çok klasik olacak ama doğa kanunu bu..hayvanları görmüyormusun kızışma dönemlerinde?ergenliğe gelmiş hatta yetişkinliğe geçmiş bir insan cinsel istek duymuyorsa anormaldir...
ne güzel işte arzulasın seni...başkasını düşünmesinden daha iyi değilmi? sevdiğim insan benim yüzüme söyleseydi mutlu olurdum açıkcası.bu içgüdüsel birşey insanı dürter...üstelik oda sana saygı duyup meşru sınırlarını biliyor...eğer ısrar edip zorlasaydı ozaman sorun olurdu...
Hiç keyfim yoktu baya güldürdün beni kaydirigubbakcemile3konu sahibinin sorduğu başka şey gibi geliyo bana ya, demeyi unutmuşum :)
seviş bacım, izin veriyoz sempatiksalakcinni
seven erkekde ister sevmeyen erkekte
genelleme yaparsak bütün erkekler isteraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Canım erkeklerin aklı bacaklarının arasındar die bir söz vardır ve kesinlikle doğrudur bu. Onlar yoldan geçen kızı gördüklerinden bile ilk düşünceleri cinsel yöden olur ki sen aşık erkekten bahsediyorsun hiç farketmez her erkek için geçerlidir o söz. Bir de şöyle bi gerçek vardır ki yanlızca aşık olduğu kızı değil diğer kızları da bu yöden sık sık düşünürler (sorduğunuzda ne kadar inkar etseler de!) Ben erkek okulundan mevzun olduğum için biliyorum (biz sınıfta 6 kızdık da...) opuyorumnanaktan