Asik mi oldum emin degilim

bulut87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
200
217
23
Merhabalar tekrardan. 1 hafta önce bir cocukla tanistim. Kendisi Ingilizce Ögretmeni ve ayriyetten Ingilizce ve Ispanyolca özel ders veriyor. Benden 5 yas büyük ve 8 sene evvel evlenip, 2.5 sene evli kalip bosanmis. Cocugu yok.
3 gün önce is cikisi seni alayim kahve icelim bir de birbirimizi daha iyi tanimaya calisalim dedi ben de kabul ettim. Beni aldi deniz kenarina kahve icmeye gittik. Yakisikli aslinda, uzun boylu (185 civari) genis omuzlu filan ama aslinda hic tipim degil. Genelde hep acik tenli sarisin kumral erkeklerden hoslanirim ama bu cocuk baya esmer, siyah sacli sakalli filan. Her neyse ilk basta normal hissettim hatta tipim degil diye düsündüm. Biraz oturup eve giderim diye plan yapiyordum hatta. Yani hosuma gitmemisti ilk basta. Sohbet ettik filan sonra birden gözüme daha hos gözükmeye basladi ve mideme agrilar girdi. Böyle mide yanmasi gibi birsey yasadim. Basim dönmeye basladi filan. Sonra kalktik arabaya binince de asiri heyecanladim, midem yine yanmaya basladi. dönüp yüzüne bile bakamadim asiri gerildim. düzgün konusamadim. carpinti yasadim resmen. Kendisi cok saygili ve cok olgun birisi. acaba birden hoslandim mi? asik mi oldum.? Cok sacma gelecek belki ama hic böyle birsey yasamadim bundan önce. hep aklima geliyor. onu düsününce cok heycanlaniyorum. ergen gibi hissediyorum (31 yasindayim). bu ask mi sizce? yoksa hormonel birsey mi?? Bugün is cikisi beni alacak yemege gidecegiz... simdiden heycanlaniyorum..... okadar carpintim var ki bugün görüsmesem mi diye düsünüyorum hatta.... :/

Ask ask ask

Dis görünüme bakip karar vermemek lazim :)
Konusmasi, düsüncesi, vs seni asik etmis hayirlisi olsun

Ask ask ask

Dis görünüme bakip karar vermemek lazim :)
Konusmasi, düsüncesi, vs seni asik etmis hayirlisi olsun
hmm öyle gibi ama korkuyorum cok. erkeklere hic güvenim kalmadi ve haliyle ona da güvenmek istemiyorum. Nolacak sonumuz bilmiyorum ama gercekten korkuyorum su an....

hmm öyle gibi ama korkuyorum cok. erkeklere hic güvenim kalmadi ve haliyle ona da güvenmek istemiyorum. Nolacak sonumuz bilmiyorum ama gercekten korkuyorum su an....
Ona simdilik cok yakin davranma cok samimi olma. Bi gözetle sana karsi nasil davranacak. Güven zaten bi zaman sonra geliyor tanidikca. Herseyi zamana birak

ilk görüşte aşka inanıyorum kesinlikle.sevgilimlede öyle tanıştık.ilk görüşte aşktı :) güzel duygular bunlar umarım devamı olur

cok etkilendim ondan gercekten. görüsmeye devam ediyoruz simdilik. Her gördügümde carpintim oluyor hala... :) hayirlisi artik :) ama sunu da tekrar belirteyim. Gercekten hic ama hic tipim degil kendisi

kesinlikle erkeklere güvenilmemesi gerektigini tekrar tekrar ögrenmis oldum. kiz arkadasim internetteki tanisma uygulamalarinin birinde su an görüstügüm kisiyi görmüs. hatta kendisi kiz arkadasima yazmis filan. ekran görüntülerini gördüm su an. Erkekler gercekten cok adiler. ask mask olsa ne fark eder. Kesinlikle bitti benim icin.

benim erkeklere ve iliskiye evlilige hic ama hic inancim kalmadi. Bu sebepten ötürü de karsima cikan kim olursa olsun rededecegim. cok yoruldugumu hissediyorum. güzel sayilirim ve disarda erkeklerin dikkatini cekiyorum fakat hep ahlaksiz, yalanci, niyeti ciddi olmayanlara denk geliyorum. Bu sebepten ötürü kendime 2019'a kadar izin veriyorum. asla ve ala kimseyle olmayacagim. gercekten yeter. erkeklerden iyice nefret etmeye basladim resmen.

Ayy çok güzel duygular keşke ben de hissetsem çok kiskandim

Ayy çok güzel duygular keşke ben de hissetsem çok kiskandim
aslinda öyle ama sonu güzel bitmedi. Umarim sen daha sansli olursun :) hepimiz mutlu olmayi hakediyoruz gercekten :) bugün biraz morelim bozuldu ve karalar bagladim ama icimde yine de hep bir umut isigi yanmaya devam ediyor. pozitif olmayi birakmiyorum. Hakettigim sevgi ve ask beni bulacak. bundan eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…