Pekii :)Hala küçük 23 yaşında![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pekii :)Hala küçük 23 yaşında![]()
Tek tek okuyorum gelen yorumlari Konusucaz tartisicaz
Bu kadar dediğin hoslandigim 13 kisiden birisiydi ama en özeliydi….. o cocuk bize operasyon cekti gitti kardesim. Bu arada 1 gönderisi vardi baktım inceledim cok takipcisi vs yok klasik asosyal biriBencee direk yazmak yerine instagramdan ekleyebilirsin sonra gonderilerini begenebilirsin belki o yazarr. Bu arada ilgi hissettin mi iki gun gordugun birinden nasil hoslandin bu kadar
Abla üstüme gelme kadir gecesiydi ve bunun bi anlami oldugunu düsümdüm 777 4444 aldım verdim kabul ettim sandim!!! TamamAkillardaki soru cidden, neden yani?![]()
Mal kismina mi 27 kismina mi kardesim. Git bi papatya suyu ic gelEmin misin?
Böyle vuruluyoryz abla tekrar oku istersen. Ne büyüttünüz aski siz ya relax olcannnErkekler dalga geçiyor ya TC kızı,kendisine bakan her erkeğe aşık oluyor diye. Haklılar vala. Saçma sapan döngüden çıkın. Aşk böyle bir şey değil. Huyunu suyunu ,karakterini bilmediğiniz bir kişiye görür görmez nasıl vuruluyorsunuz?
Hahah yo bilerek isteyerek ben at dedim bacim attiO durum genelde şöyle olur telefon kesn arkadastadir arkadaşıda pat diye istek at butonuna basmıştır![]()
Bir kadini bin kisi ister, bir kisi alir.O sevgi en baştaaaaa benim hakkımdıııı
O yazmaz, yazsa zaten uzak durun derdim. Doktor hastasina yurumemeli.Toplu cevap vereyim konudan kaymışsınız bu arada ana akım dizileri izlemeyi azaltalim gencler jdjfgk
1-ekleyen kız benim kız kardesimdir, takiplesmediler bi bakıp cıktık.
2-kendim eklemedim cünkü rahatsız edici, benim basima gelse rahatsız olurdum.
3-cocukla sadece islem sırasında konusmadık, sonrasında wp den kısa bi sohbet oldu, saat gece 2 sularında kendine dikkat et falan dedi emoji atti bitti sonra da ben yazmadım komplikasyon muhabbeti anlattim yorumlarda var okuyun ndfjfj
4-onun da yazmaması için haklı çekinceleri var ben reelde mesafeli biriyim, ayrıca calistigi okulla calisiyorum. Bunun muhabbeti geçti o da belki bütün bunlardan çekinip yazamamıştır, öyle bi tip.
Velhasıl ben mi yazsam, ama yazmaya da cekiniyorum bi kere komplikasyon muhabbetiyle yazmıstım cagırdı gitmedim hasta doktor olarak devam etmesin bu mesele diye kffkkfkgk onun yazmasini bekledim yazmadı. Yani o cekiniyosa da cekinmemesi gerektigni anlaması icin ne yapmaliyiz
Bilmem… yapsak mı O NAY LIYORUMMMO yazmaz, yazsa zaten uzak durun derdim. Doktor hastasina yurumemeli.
Eger onun calistigi yere baska sebeple gidiyorsaniz bir gittiginizde ugrayin. "Is icin geldim, gecerken bir selam vereyim dedim" deyin. Buna yaklaşımı zaten belli eder gorusunu.
Hatta normalde gitmeyecekseniz bile gidin, is icin geldim deyin, nerden bilecek ahshd
Sorumluluk kabul etmiyorum yalniz ahshdBilmem… yapsak mı O NAY LIYORUMMM
Hayir babySorumluluk kabul etmiyorum yalniz ahshd
Bir de bahsettiğimiz bey disci mi, onu merak ettim. Yazdiysaniz kaçırmışım.
He tamam. O zaman okey verdim.Hayir baby