aşık mı oluyorum yoksa?

boşverilmesini istesen buraya yazar mıydın herkesin görebileceği yere :)
anlat ve rahatla seni tanımıyorum ve kınamayı sevmem...

bence kendıne guven ve msn camına kendı resmını koy ve bu kım dedıgınde anlat bastan sona ve guvenılırmı dıe denedım de bakalım ne edıcek ve ınsanın dıs gusellıgı degıl duyguları önemlıdır eger duygularına dusuncelerıne önem verıosa fasla sorun cıkartmaz dıe dusunuorum fasla uzatma daha kotusude olabılır benı onca zmn kandırdın dıebılır bunu dedırtmeden yap:34:

Sanal alem, sanal ilişki.Adı üstünde sanaaaaaaaaaaal.Yapmayın kendinizi mi kandırıyorsunuz anlamadım.Silin bir dahada girmeyin böyle sitelere.O kadar olay yaşanıyor okuyoruz.Zararın neresinden dönerseniz kardır.Dostçakalın.

boşverilmesini istesen buraya yazar mıydın herkesin görebileceği yere :)
anlat ve rahatla seni tanımıyorum ve kınamayı sevmem...

nazlıcım dedim ki bi arkadaşlık sitesini üye oliyim dedim olmasaydım keşke....kendi resmim yerine gittim başkasının fotosunu koydum..biriyle konuşuyorum şuanda ikimizde çok uyumluyuz sohbet olarak değil sadece..ve beni o resimdeki kız sanıyo.bir türlü konuyu açamıyorum olay bu yani...:25:

İnsanlar yıllarca aynı yatağı paylaştıkları adamları tanıyamıyor , kazık yiyor, onu görüyor bunu görüyor.
Bizim saf kızlarımız internetten tanıştığı, daha dokunmadığı, gözle görmediği bilmedi adamlara aşık oluyor?
Aşık olmak ne zamandan beri bu kadar kolay oldu?
Hayır kızmıyorum aslında. Ben de senden 2-3 yaş küçük olduğum dönemlerde , meşhur bir arkadaşlık sitesine üye olmuştum.
Ama o zamanlar şimdiki gibi suyu çııkmamıştı bu sitelerin.
Fakat canım, en basitinden kendini ele al.
Sen yanlış bir fotoğraf koydun, yalan söyledin. Bu basit bir yalan, kendi fotoğrafını koyunca her şey düzelir.
Yani böyle sitelerde , kendini "OLMADIĞIN BİRİ GİBİ" göstermek çok basittir. :)
Gerçek hayatta , yüzüne o koyduğun resimdeki kızın yüzünü kes, kendi yüzüne koy maske yap.Kim seni o kız sanar?
Kimse :)
Ama SANALDA kandırması kolay oldu değil mi? :)
Emin ol, o da şuan olmadığı biri gibi davranıyordur. Ve sen aslında olmadığı birinden hoşlanmışsındır.
Hemen o çocuğu sil, o siteden üyeliğini iptal et.
Böyle şeyler sana zarar vermekten başka hiçbir şey yapmaz ...

nazlıcım dedim ki bi arkadaşlık sitesini üye oliyim dedim olmasaydım keşke....kendi resmim yerine gittim başkasının fotosunu koydum..biriyle konuşuyorum şuanda ikimizde çok uyumluyuz sohbet olarak değil sadece..ve beni o resimdeki kız sanıyo.bir türlü konuyu açamıyorum olay bu yani...:25:

ben konuya hakimim zaten bir gelişme oldu sanmıştım itiraf gibi :)

lütfen yorum yapın kızlar azönce baktım:) ve mail atmış..:1::1:
bana borçlusun. en azından gelip benimle konuş ve kamerayı aç .hiç bişe istemicek güven gerektiricek.hayatta tek güzel kız omuya .onnu sadece havası var.ben ondan 50 kat güzel hatunlar gördüm.keşke bu kadar sürdürmeseydin.

bunu yazmış ama çok şaşırdım ben siler zannediyodum ya da küfür felan eder diye tahmin ediyodum ama gerçekten şok oldum:1::16::16:

ee ne oldu ondan snr
konustunmu?

ama bir arkadas yazmis leonela 'ya katiliyorum bencede cevrenden birilieriyle olmasi daha mantikli ve olmasi gereken..
internetten bi insani ne kadar taniyabilirsinki??
nette herkes kendi karakterinin disinda baska bi kimlige burunuyo yerinde olsam bu gibi seylerle hic ugrasmazdim :51::51:

fotoğrafımı koymamı istedi.ama ben umursamadım.çünkü onu silmeyi aklıma koymuştum.sanırım unutmaya çalışıyorum:19:

Başka birinin resmini koymuşsun ki bence en büyük terbiyesizlik burda
Başka birinin resmini koymak , ya siz hiç korkmuyormusunuz bunu yaparken ?

Sonra o aşık olduğun adamdan da hayır gelmez
İnternette her önüne gelene mesaj atan tiplerdendir eminim

Back
X