• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşık mı?

mutebessim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
392
235
73
Merhaba, dersanemde ayni sinifta oldugum bi cocuk var sessiz sakin iyi bir insan. Bu cocuk dershanenin en basindan beri bana karsi ilgili ,hani biri sizi sevdigi zaman anlarsiniz ya oyle iste ben de anliyorum bana karsi hisleri oldugunu. Sorun su ki ben ona karsi bisey hissetmiyorum ve olur da karsima gecip bana karsi hislerini soyler diye korkuyorum cunku kimseyi hele hele seven birini kirmak istemem. Eger gelip konusursa ona karsi nasil davranmaliyim ?

Eğer hiç şans veremem diyorsan üzmeden konuşabilirsin sen çok iyi birine benziyorsun ama ben şuan sadece derslerime sınava yoğunlaşmak istiyorum falan diye bir konuşma yapabilirsin canım.

Merhaba, dersanemde ayni sinifta oldugum bi cocuk var sessiz sakin iyi bir insan. Bu cocuk dershanenin en basindan beri bana karsi ilgili ,hani biri sizi sevdigi zaman anlarsiniz ya oyle iste ben de anliyorum bana karsi hisleri oldugunu. Sorun su ki ben ona karsi bisey hissetmiyorum ve olur da karsima gecip bana karsi hislerini soyler diye korkuyorum cunku kimseyi hele hele seven birini kirmak istemem. Eger gelip konusursa ona karsi nasil davranmaliyim ?

ona derslerine odaklanacağını ,önünde hedeflerin oldugunu ve böyle şeylere şimdilik yer vermediğini söyle ama bunu o cocuktan hoşlanmadığın için değil kendin için yapmalısın

Bence yanlış hissediyor olabilirsin. Ola ki böyle bir durum oldu. O zaman böyle birşey düşünmediğini nazikçe söylersin;)
SEVGİLER,

Bence kızların en büyük hatası bu beklenriler
Sonra oturup üzülüyoruz
ama niye olmadııı diye
Konuşursa o an gelince düşünürsünüz biraz doğaçlama yaşamak daha güzel değil mi

Bence kızların en büyük hatası bu beklenriler
Sonra oturup üzülüyoruz
ama niye olmadııı diye
Konuşursa o an gelince düşünürsünüz biraz doğaçlama yaşamak daha güzel değil mi
İyi bir insan o ama dogaclama olursa kirarim diye korkuyorum ne yapacagimi bilemiyorum hem elim ayagim dolanir kirmayayim derken iyice uzerim korkum var

Bence yanlış hissediyor olabilirsin. Ola ki böyle bir durum oldu. O zaman böyle birşey düşünmediğini nazikçe söylersin;)
SEVGİLER,
Histen kastim hani bakislarini goruyorum anliyorum o yuzden boyle dedim hani hissetmektwn kastim anlamak, biri sizi sevdiginizde anlarsiniz ya oyle iste ben de anloyorum surekli bakislarindan

ona derslerine odaklanacağını ,önünde hedeflerin oldugunu ve böyle şeylere şimdilik yer vermediğini söyle ama bunu o cocuktan hoşlanmadığın için değil kendin için yapmalısın
Boyle demeyi dusunmedim degil ama bu sefer de o zaman sinavdan sonrasi icin felan umut besleyebilir ben boyle olsun istemem

sınavdan sonra umut besleyeceğini hiiiç sanmıyorum sınava coook var senın halin tavrın duruşun belli ve mesafeli olursa sorun olmaz diye düşünmekteyim

dur bi bakalım :)
sessiz sakin biri
sende HİSSEDİYORSUN
gelip konuşmamış sen se bu ihtimal olursa ne yaparım diye düşünüyorsun
her konuda böyleysen işin zor
:)
temkinli olmak iyidir tabiki
ama seninki bariz abartmak olmuş

ayrıca mizacına bakılırsa
sen ümit vermezsen gelip açılmaz

Daha çocuk sana hislerini açıkça belli etmemiş bile belkide senin sandığın gibi hisler beslemiyor sana,
daha şimdiden böyle evhamlara kapılman gereksiz

İyi bir insan o ama dogaclama olursa kirarim diye korkuyorum ne yapacagimi bilemiyorum hem elim ayagim dolanir kirmayayim derken iyice uzerim korkum var
elin adami sonucta, turk filmi dramasi yasamaya luzum yok, ay uzerim ay kirilir gibi.. uzulmesin diye kabul edecek halin yok.. simdilik derslerime odaklanicam demen de oyalamak, umut vermek olur, olmayacagini duzgunce belirtip muhabbeti kesersin..

sevmek fazla büyük bir kelime olmuş, olsa olsa hoşlanıyordur. eğer sen de ona karşı ilgisiz davranırsan cesaret bulup da gelemez zaten. doğmamış çocuğa don biçme:KK66:

Back
X