• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık olamıyorum

littlelady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
277
104
123
merhaba hanımlar bi durumun içinden çıkamadım. En son 2012de aşık oldum büyük acıyla bitti. Ondan sonra kimseye aşık olmadım. Olmak istedim ama olmuyor. İçimde bir şeyler kıpırdamıyor Aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Eşime aşık olarak evlenmedm iyi eş iyi baba olur dedim mantık evliliğinden yanayım 7 yıl bitti ve seviyorum hemde çok aşk geçici emin ol
Allah mutluluğunuzu daim etsin, çok sevmek oluyor yani çok teşekkür ederim. Umarım bende de olur. Yaklaşık 2 aydır sevgiliyiz sanırıö biraz daha zaman vermem gerek

Zorla olmuyor ki aşk,
Tarifi formülü de yok,
Aşk anlayışı herkese göre farklı.
Ayrıca çok kere aşık olanlar hiç aşık olmamıştır.
O kişiyi görünce heyecanlanmıyorsanız zorlamayın, olmayacak demektir.
Sizi tetikleyen bir durum olmalı, kıskançlık vs gibi o zaman emin olursunuz hislerinizden.

Bence yıllarca aşkı arayan ama sonunda aşkın bir cacığa yaramadığını anlayan biri olarak sana tavsiyem aşkı arama. Yıllar sana ne getirir ne yaşatır bilemezsin. Karşına çıkarsa tabiki yaşa aşkı ama önemli olan saygının doğurduğu sevgi ve bağlılıktır. Yıllarca aşkı aradım kalbim çok kırıldı. Olur olmadık üzüntüler yaşadım bu sebepten. Sonra karşıma eşim çıktı. Sevgi dolu merhametli. Sevmenin güzelliğini onda tattım. Diyeceğim o ki eğerki seni seviyorsa el üstünde tutuyorsa kaybetme. Zamanla zaten o duygular oluşuyor. Ha elini bile tutasın öpesin gelmiyorsa asla devam etme.

Ask gelip gecici mi bilemiyorum ama ne kadar mantik evliligi yapmak istesende onu gorunce bi icin kipirdamali.Eskiler diyor ya biz seve seve mi evlendik zamanla seviliyor diye.Seni kiymetli ediyorsa deger bilecekse olur gibi.Hakkinizda Hayirlisi olsun.

bir evlilikte yalnizca sevilmek bencilce ... yalnizca sevmekte aci verici... yani hem sevmek gerek hem sevilmek... sunuda soyleyeyim ayni evin icine girmeden kimseyi taniyanazsiniz o yuzden iyi bir koca ve baba olacağından emin olmayin.kalbinizi dinleyin bu sorular aklinizi kurcaliyosa demekki emin olmadigniz seyler var . ya biraz mesafe koyup hayatinizdaki yerini anlamaya calisin .ozleyecekmisiniz.bi bosluk hissedecekmisiniz bakın bi.yada sevemediginiz biriyle olmayin.

Bence yıllarca aşkı arayan ama sonunda aşkın bir cacığa yaramadığını anlayan biri olarak sana tavsiyem aşkı arama. Yıllar sana ne getirir ne yaşatır bilemezsin. Karşına çıkarsa tabiki yaşa aşkı ama önemli olan saygının doğurduğu sevgi ve bağlılıktır. Yıllarca aşkı aradım kalbim çok kırıldı. Olur olmadık üzüntüler yaşadım bu sebepten. Sonra karşıma eşim çıktı. Sevgi dolu merhametli. Sevmenin güzelliğini onda tattım. Diyeceğim o ki eğerki seni seviyorsa el üstünde tutuyorsa kaybetme. Zamanla zaten o duygular oluşuyor. Ha elini bile tutasın öpesin gelmiyorsa asla devam etme.
Gerçek anlamda değer veriyor ve olgun. O derece bi iğrenmem yok elini tutamamak ve öpememek gibi. Sanırım o ilk aşkın verdiği heyecanı olacak sandım o da bir kere oluyormuş heralde. Onu anladım

Yürek mi yedin sen. Iyi baba iyi es olacagini biliyor musun. Sart mi yani asik olman hayatinda bir erkek olmak zorunda mi ustelik bu adam internetten tanistigin biri ya.

İnternetten tanışmak :/
Filtreli fotoğraflar
Mekan etiketleri
Sırf logo görünsün diye kazak gömlek çakması almak
Sağa sola alık alık bakmak

İnternetten beni ne kadar tanırsın?
Gel sabaha kadar sohbet edelim, erkek olduğumu söyleyeyim
Yarın konu açarsın başkası var diye

merhaba hanımlar bi durumun içinden çıkamadım. İnternetten biriyle tanıştım. Normalde kabul etmem ama çok içimden gelmişti. Bir buçuk aya yakın hiç görüşmeden konuştuk çok hevesliydim mutluydum istediğim karakterde biriydi, tipi de fena değil. Beni anlayabilecek insan bulduğum için çokça huzurluydum. İlk buluşmaya giderken hiç heyecanlanmadım. Hala gördüğümde heyecanlanmıyorum. En son 2012de aşık oldum büyük acıyla bitti. Ondan sonra kimseye aşık olmadım. Olmak istedim ama olmuyor. İçimde bir şeyler kıpırdamıyor ama yanında güvende olduğumu ve sevildiğimi biliyorum. Şimdi adı sevgili ama ne olacak bilmiyorum görüşmeden önce böyle değildi. Zamanla düzelir ve çok sevebilir miyim. Ciddi düşünüyor iyi bi eş ve iyi bir baba olacağına da eminim. Sevdiğin yer mi mutlu eder sevildiğin yer mi? Aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi? Bu arada derdim onu oyalamak üzmek değil onun için çabalamak ve daha çok sevebilmek istiyorum o yüzden sizinle paylaştım şimdiden teşekkürler
Benim kalbimi kimse kırmadı ama ben de aşık olamıyorum. Ha popüler anlamda aşık olabilmek bir ilişki için olmazsa olmaz değildir kesinlikle, insan zaten insanı zamanla sever, ilk görüşte, ilk aylarda yaşanan çarpıntılar beğenme veya hoşlanmadır. Birinin sevabını, günahını, ruhunun derinliklerini bilmeden kimseyi sevemezsin zaten. Ancak iki ay çok kısa bir süre bir insanı tanımak ve sevmek için. İyi bir eş olup olmayacağını ise iki ayda hiç bilemez insan. Bence kafanızdan öncelikle bu çok ciddi bir ilişki fikrini atıp flörtleşin bir süre, birbirinizi tanımaya çalışın. Şu an hayatımda flörtleşebileceğim birinin olmasını çok isterdim mesela. Sonra zamanla bu sorduğunuz sorulara siz kendiniz cevap bulacaksınız zaten

internet ilişkilerini pek sağlıklı bulmuyorum.
yaşın kaç?
bence sosyal ortamdan,
hâl ve tavırlarıyla karakteriyle beğendiğin biriyle olsun bu iş :KK66:
İnternetten tanışmak :/
Filtreli fotoğraflar
Mekan etiketleri
Sırf logo görünsün diye kazak gömlek çakması almak
Sağa sola alık alık bakmak

İnternetten beni ne kadar tanırsın?
Gel sabaha kadar sohbet edelim, erkek olduğumu söyleyeyim
Yarın konu açarsın başkası var diye
bir buçuk ay internetten konuştuk 5 6 kere de buluştuk tanıma evresindeyiz kısaca

Benim kalbimi kimse kırmadı ama ben de aşık olamıyorum. Ha popüler anlamda aşık olabilmek bir ilişki için olmazsa olmaz değildir kesinlikle, insan zaten insanı zamanla sever, ilk görüşte, ilk aylarda yaşanan çarpıntılar beğenme veya hoşlanmadır. Birinin sevabını, günahını, ruhunun derinliklerini bilmeden kimseyi sevemezsin zaten. Ancak iki ay çok kısa bir süre bir insanı tanımak ve sevmek için. İyi bir eş olup olmayacağını ise iki ayda hiç bilemez insan. Bence kafanızdan öncelikle bu çok ciddi bir ilişki fikrini atıp flörtleşin bir süre, birbirinizi tanımaya çalışın. Şu an hayatımda flörtleşebileceğim birinin olmasını çok isterdim mesela. Sonra zamanla bu sorduğunuz sorulara siz kendiniz cevap bulacaksınız zaten
Yorumunuz için teşekkür ederim illa ciddi olsun tavrında değilim o 26 yaşında olduğu için bir çok kere ciddi düşündüğünü söyledi ben henüz okuyorum. Sadece heyecanım olmadığı için üzülüyorum dediğiniz gibi umarım zamanla oturur bir şeyler

Yürek mi yedin sen. Iyi baba iyi es olacagini biliyor musun. Sart mi yani asik olman hayatinda bir erkek olmak zorunda mi ustelik bu adam internetten tanistigin biri ya.
Ben de internetten tanışmaya sıcak bakmıyorum evet ama böyle denk geldi. Ama bu bizi kötü biri yapmaz ya da karaktersiz biri de yapmaz. Şart mı aşık olman derken ? Başına benim gibi bi olay gelmiş hanımlardan yardım istedim çemkirmenize gerek yok

Back
X