Aşık olamıyorum

internet ilişkilerini pek sağlıklı bulmuyorum.
yaşın kaç?
bence sosyal ortamdan,
hâl ve tavırlarıyla karakteriyle beğendiğin biriyle olsun bu iş :KK66:
Ben de sosyal ortamdan olmasını çok isterdim ama çevremde böyle biri yok yani olanlar da pek benim karakterime uygun değil :)

Onu da kırmak istemediğim için bu gerginliğim en iyisi zamana bırakmak :)
Onu kırmayı düşünüyorsanız işin içinden çıkılmaz bir hale de girebilirsiniz, size iyice bağlanabilir dikkat edin.onu kırmıyım derken istemediğiniz bir durumun içine sokmuş olabilirsiniz kendinizi. Şu durumda önce kendinizi sonra ikinizi düşünseniz daha iyi olur. Ama ben sizinde sanki ayrılmak istemediğinizi hissettim. Aşk yok belki ama bir beğeni var gibi. Aynı yatağa girebilecek misiniz bi hayal edin karar verin bu önemli

Onu kırmayı düşünüyorsanız işin içinden çıkılmaz bir hale de girebilirsiniz, size iyice bağlanabilir dikkat edin.onu kırmıyım derken istemediğiniz bir durumun içine sokmuş olabilirsiniz kendinizi. Şu durumda önce kendinizi sonra ikinizi düşünseniz daha iyi olur. Ama ben sizinde sanki ayrılmak istemediğinizi hissettim. Aşk yok belki ama bir beğeni var gibi. Aynı yatağa girebilecek misiniz bi hayal edin karar verin bu önemli
Ayrılmak gibi bir düşüncem yok şuan. Duygularımın ne olduğuna karar veremiyorum. Sevmiyor değilim ama aşık da değilim napacağımı bilemiyorum kısaca

Yorumunuz için teşekkür ederim illa ciddi olsun tavrında değilim o 26 yaşında olduğu için bir çok kere ciddi düşündüğünü söyledi ben henüz okuyorum. Sadece heyecanım olmadığı için üzülüyorum dediğiniz gibi umarım zamanla oturur bir şeyler

Siz kaç yaşındasınız? Onun yaşı da genç ki. En son 2012 de aşık oldum derken lisede mı oldunuz anlayamadim. Yaşınız baya genç anladığım kadarıyla geleceğinize odaklanin. Şimdiden iyi es iyi baba olur kafasını anlayamadim. Heyecan duyulmayan biriyle ilişkiye başlamak internetten tanışmak bana tuhaf geliyor. Hele 20 li yaşların başlarında.

merhaba hanımlar bi durumun içinden çıkamadım. En son 2012de aşık oldum büyük acıyla bitti. Ondan sonra kimseye aşık olmadım. Olmak istedim ama olmuyor. İçimde bir şeyler kıpırdamıyor Aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler
Ben 30 yaşındayım.Aşık olmayı geçtim hayatıma giren birini bile sevemedim.Bu benim mantık insanı olmamdan kaynaklanıyor.Maalesef körü körüne aşk ne biliyim ben hep etrafımdaki arkadaşlarımdan aşkın üzüntü tarafını gördüğüm için bilinçaltını etkiliyor sanırım.Karşına doğru insan çıkması ile doğru orantılı diye düşünüyorum.

Aşık olduğumla degil mantığıma uyanla evlendim ve hiç pişman olmadım cok şükür şimdi cok aşığım eşime ve mutluyum yani bence aşk değil aradaki sevgi ve saygı önemli. Tabi ben daha yeniyim bir buçuk yıllık evliyim ileride ne olur bilemem ama cevremde aşk evliliği yapıpta üç dört ay sonra pişman olan insanlarda var bu yuzden aşka cokta takılmamak lazim sanirim

Back
X