- Konu Sahibi CinnetimCennetimdir
ben duygusuz biri miyim bilmiyorum, ama birini sevmek, hoşlanmak, duygusal bi iletişim kurabilmek, bu konuda herkes kadar normal olabilmek benim için zor. yanlış anlaşılmak istemem, duygusuz, hissiz biri değilim. gayet insancıl şeylere üzülür, herkes gibi tepkiler veririm. bahsettiğim bu değil. bir türlü bi erkeğe olur gözüyle bakamıyorum. istediğim kriterleri olmayan adamlar mı ilgi gösteriyor hayır. gayet herkesin olur gözüyle baktıklarına bile bişey hissetmiyorum. ve benden hoşlanan, açıkça dillendiren hiç kimseye de şans tanımıyorum. zar atmayı sevmiyorum sanırım. yani çok iyi tanımadan bi yola çıkıp olursa olur olmazsa ne de olsa ayrılırım mantığı bana ters geliyor. garanticiyim biraz.
çok şaşırıyorum bazen, aşkından, sevgisinden sabahlara kadar ağlayan acılar çeken insanlara. çok ütopik geliyor bana. bi yerde bi yanlış varda çözemedim zira. 23 yaşındayım. dert değil elbette de sorun bu sanki. bilemedim şimdi. var mı bu hislere gark olanlar içinizde?
ps: pardon eksiklik kendi özümde şarkısı erkan oğur'a ait. yanlış bilgi verdim altta düzelltmek gerek.
çok şaşırıyorum bazen, aşkından, sevgisinden sabahlara kadar ağlayan acılar çeken insanlara. çok ütopik geliyor bana. bi yerde bi yanlış varda çözemedim zira. 23 yaşındayım. dert değil elbette de sorun bu sanki. bilemedim şimdi. var mı bu hislere gark olanlar içinizde?
ps: pardon eksiklik kendi özümde şarkısı erkan oğur'a ait. yanlış bilgi verdim altta düzelltmek gerek.
Son düzenleme: