aşık olamıyorum

CinnetimCennetimdir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
231
6
118
İstanbul
ben duygusuz biri miyim bilmiyorum, ama birini sevmek, hoşlanmak, duygusal bi iletişim kurabilmek, bu konuda herkes kadar normal olabilmek benim için zor. yanlış anlaşılmak istemem, duygusuz, hissiz biri değilim. gayet insancıl şeylere üzülür, herkes gibi tepkiler veririm. bahsettiğim bu değil. bir türlü bi erkeğe olur gözüyle bakamıyorum. istediğim kriterleri olmayan adamlar mı ilgi gösteriyor hayır. gayet herkesin olur gözüyle baktıklarına bile bişey hissetmiyorum. ve benden hoşlanan, açıkça dillendiren hiç kimseye de şans tanımıyorum. zar atmayı sevmiyorum sanırım. yani çok iyi tanımadan bi yola çıkıp olursa olur olmazsa ne de olsa ayrılırım mantığı bana ters geliyor. garanticiyim biraz.

çok şaşırıyorum bazen, aşkından, sevgisinden sabahlara kadar ağlayan acılar çeken insanlara. çok ütopik geliyor bana. bi yerde bi yanlış varda çözemedim zira. 23 yaşındayım. dert değil elbette de sorun bu sanki. bilemedim şimdi. var mı bu hislere gark olanlar içinizde?

ps: pardon eksiklik kendi özümde şarkısı erkan oğur'a ait. yanlış bilgi verdim altta düzelltmek gerek.

Son düzenleme:
canım, ben de 23 yaşındayım yaklaşık 4 aydır kalbim boş ve benim de kimseyi alasım yok kalbime.. ama ben aşk acısı çektim bikaç ayımı kendimi toparlamakla geçirdim belki sen de bi kalp kırıklığı yaşamışsındır ya da platonik bir aşk bilemiyorum... seni tanımıyorum, geçmişine dair sadece tahmin yapabilirim; belki çocukluğunda, büyürken ailende veya çevrendeki erkeklerden onların eşlerine,sevgililerine karşı yanlış tutumlarından etkilenmiş erkeklerden ciddi anlamda soğumuşta olabilirsin farkında olmadan. Çocukluk, insanın hayatını şekillendiren en önemli dönem hepimizin davranışlarını irdelersek çocukluğumuzdan kalma hikayelerin dışa vurumu olduğunu gözlemliyor uzmanlar. Ben uzman değilim sadece bi yaşıtın, arkadaşın olarak yorum yapmak istedim.

böyle dert herkesin başına derim aşık olmayan pişma olan dahada çoooook pişman bence sen çok şanslısın aşk acısı çekmiceksin psikoloklara para kaptırmıyacaksın :)) işin şakası bir yanada aşık olacağın kişi önüne daha çıkmamış

biraz benziyoruz yaş olarak his olarak ama bir de farkımız var ki o da benim Allahtan belamı bulup bir kere aşık olmuş olmam sen de aşık olunca anlayacaksın sabahlara kadar nasıl ağlanırmış salya sümük ama biraz daha zaman var demek :)))

canım aşk şans işi... karşına ne iyiler çıkar kalbin çarpmaz ne kötü çıkar (allah korusun) bi anda kapılırsın....

yalnız garanticilik demişsin ya canım o evlilikte işe yaramıyor. tabiki aklına gelen herşeyi yapar her önlemi alırsın ama sonunda çok abuk birşeyle de karşılaşabilirsin. gelin ata binmiş ya nasip demiş.... bahtın güzel olsun. dua et. ama çok da sıkma canını çok da düşünme.

kısmetin gelir bir şekilde gönlün akar. oturur incelersin uygunsa tamam dersin. tevekkül edersin ondan sonrası da biraz kader maalesef.

kimisi şıpsevdidir 1sene sevgilisiz kalsa depresyona girer kimisi ömrü boyunca 1 kişiyi bekler... iki kişide de bir tuhaflık yok. herkesin yapısı başka. sen de zor beğeniryorsun demek ki ya da henüz "o" çıkmamış karşına... genceciksin. üzülecek bir şey yok. dua et hayırlısını iste.

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar. musa eroğlu'ndan değilse belki de eksiklik benim kendi özümdedir... babasız büyüdüm, onun etkisi olduğunu düşünüyorum. yani ölüm değil de gurbet diyelim. muhtemelen bilinçaltımda bununla dolu. güvenmiyorum kolay kolay. bi de şu var tabi, kültürlü olcak, donanımlı olcak, zeki olcak, birikimiyle hayran bırakcak ha siktir bunca şey tek kişide nasıl olcak :) vesaiire vesaire. belki de çıkmadı karşıma henüz, belki de olmıcak hayat bu. sağolun.. mutlu kalın.

Son düzenleme:
burdaki aşk evliliklerin sonuçlarını görünce, evlilikten de aşık olma isteğinden de vazgeçiyorum zaten :) ruhumu zedeliyosunuz kk üyeleri

Vallahi Haklısın..
Bende Okuyunca Ya Şöyle Olursa, Ya Bu da Böyleyse Demekten Kendimi Alamıyorum.. =)
Şizofren Gibi Düşündürüyor Bazen..
Ama Ben Yolunu Buldum =))

Fal Gibi Bak KK'ya.. Duyup Hee Diyoruz Ya.. =)
Sende Oku Geç.. =)

Aşktan Korkma, Aşık Olmaya da Çalışma..=)
Mutlaka Bir Gün Seninde Kapını Çalacaktır..=)

Kimin Çalmamış ki ? Arsız İşte..=)
Bir Kapıdan Gider, Bir Kapıdan Girer..=)

Son düzenleme:

konunu okuyunca guldum :)
yaşasın dunyada yalnız olmadıgımı bılmek sevındırıcı demekkı anormal deılmısım ;=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…