yok cnm ne alaka dermiyim ben boyle seylerin yasla alakasi olduguna inaniyorum cnku yasim buyudukce isteklerim degisiyo farkndym 18 yasim canim ama cock gbi deglmdr hep kendmden buyuklerle iyi anlasrm cnku yasima gore olgunum gercktnŞimdi ne alaka diyeceksin ama yaşın kaç?
aleyna cok tesekkr ederm gercektn bni cok iyi anliyosun mutlu olmak istyrm bu yuzden karsimdakinide mutlu etmk icin elimden geleni yapiyorum ama bi bak sıkılmisim gbi geliyo is ciddilestkce bu bna layik degil diorum en ufak özurleri kafama takiliyo ya varya bazen bi hata yapsa da ayrilsak bile dyrm bencil deglm asla ama bz cok farkliyiz onunla bnm istedgm her yond3n guclu bi insan bend3n daha baskin bi insan ama bnm sevglm heerseye evet der bazen bni umursamadgndann bazend3 kavga etmylm diye der ama bn oyle sevmyrm iste maco olmali bnce brz erkek :) bn cok gec farkina vardim herseyim bbtnmi
yok cnm ne alaka dermiyim ben boyle seylerin yasla alakasi olduguna inaniyorum cnku yasim buyudukce isteklerim degisiyo farkndym 18 yasim canim ama cock gbi deglmdr hep kendmden buyuklerle iyi anlasrm cnku yasima gore olgunum gercktn
slm kızlar benim 4 yıllık bi ilişkim var ama bu ilişki aşkla mı yürüyo alışkanlıkla mı bilemiyorum bi çok kişi bna asık oldu ama ben olamıyorum neden bilmiyorum bi kişiyi elde edene kadar binbir takla atıyorum elde edince bütün heveesim geçiyor
mesela o b enden ayrılmak istesin smdi desin bunu yüzüme peki derim yoluma bakarım aldatsın beni aynısını yapar onu aldatrm
asık olunca nasıl olur bi insan sizce ben asık mıyım yoksa alışıkmıyım :S
slm kızlar benim 4 yıllık bi ilişkim var ama bu ilişki aşkla mı yürüyo alışkanlıkla mı bilemiyorum bi çok kişi bna asık oldu ama ben olamıyorum neden bilmiyorum bi kişiyi elde edene kadar binbir takla atıyorum elde edince bütün heveesim geçiyor
mesela o b enden ayrılmak istesin smdi desin bunu yüzüme peki derim yoluma bakarım aldatsın beni aynısını yapar onu aldatrm
asık olunca nasıl olur bi insan sizce ben asık mıyım yoksa alışıkmıyım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?