Aşık olamıyorum :(

makule37

Mutluolmayaçalışanmutsuz
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
590
40
118
slm kızlar benim 4 yıllık bi ilişkim var ama bu ilişki aşkla mı yürüyo alışkanlıkla mı bilemiyorum bi çok kişi bna asık oldu ama ben olamıyorum neden bilmiyorum bi kişiyi elde edene kadar binbir takla atıyorum elde edince bütün heveesim geçiyor

mesela o b enden ayrılmak istesin smdi desin bunu yüzüme peki derim yoluma bakarım aldatsın beni aynısını yapar onu aldatrm

asık olunca nasıl olur bi insan sizce ben asık mıyım yoksa alışıkmıyım :S

ya nolurr yardımcı olun bana da kızlar :8 offf

merhaba ilknurcum :) önce bir sakin ol bende senin gibiyim biliyormusun biraz benziyor yönlerimiz. zor ve imkansız birini isterdim hep canım hani ugraşmak isterdim çünkü kolay birileri bana göre asla olamaz neyse hayatımdaki insanla bir şekilde tanıştık çok emek verdim cok ugraştım gercekten çok zor biriydi ama ne oluyor gel zaman git zaman mesela o kişinin nasıl tepki verebileceğini biliyorsun huyunu az çok biliyorsun artık çok iyi tanıyorsun doğal olarak ilk zamanlardaki o heycan yerini durgunluğa bırakıyor canım
aşk gelip geçicidir sevgi kalıcıdır aşk bittiğinde yerini sevgi alıyorsa saygı alıyorsa o ilişki yürür diğer türlü yürümez
gelelim sana :) şimdi 4 yıl olmuş belli ki seviyorsun sevgilin askere gitti değil mi senin ? bu dönem çok zor olur çünkü yanında olamıyacaksın böyle düşünceler çok aklına gelir işte nasıl desem . Acaba sevmiyormuyum acaba alışanlık mı acaba napsam böyle böyle derken ne olur beyin onu takıntı haline getirir ve işin içinden cıkamassın malesef :34:
ONUN YANINDA mutluysan yüzün gülüyorsa seviyorsundur canım yeni bir elbise alırsın onu ilk giydini düşün birde defalarca giydiğini düşün. sen sürekli heycan ararsan mutlu olamassın ki su an içindekileri en iyi senin bilmen ve buna senin karar vermem lazım. alışkanlık mı sevgi m ? onun olmadığını hayatında artık bir düşünmeye çalış bakalım

kizlar beni bi siz anlarsiniz yokmu oneri sunck yardimci olacak

aleyna cok tesekkr ederm gercektn bni cok iyi anliyosun mutlu olmak istyrm bu yuzden karsimdakinide mutlu etmk icin elimden geleni yapiyorum ama bi bak sıkılmisim gbi geliyo is ciddilestkce bu bna layik degil diorum en ufak özurleri kafama takiliyo ya varya bazen bi hata yapsa da ayrilsak bile dyrm bencil deglm asla ama bz cok farkliyiz onunla bnm istedgm her yond3n guclu bi insan bend3n daha baskin bi insan ama bnm sevglm heerseye evet der bazen bni umursamadgndann bazend3 kavga etmylm diye der ama bn oyle sevmyrm iste maco olmali bnce brz erkek :) bn cok gec farkina vardim herseyim bbtnmi

Şimdi ne alaka diyeceksin ama yaşın kaç?
yok cnm ne alaka dermiyim ben boyle seylerin yasla alakasi olduguna inaniyorum cnku yasim buyudukce isteklerim degisiyo farkndym 18 yasim canim ama cock gbi deglmdr hep kendmden buyuklerle iyi anlasrm cnku yasima gore olgunum gercktn

aleyna cok tesekkr ederm gercektn bni cok iyi anliyosun mutlu olmak istyrm bu yuzden karsimdakinide mutlu etmk icin elimden geleni yapiyorum ama bi bak sıkılmisim gbi geliyo is ciddilestkce bu bna layik degil diorum en ufak özurleri kafama takiliyo ya varya bazen bi hata yapsa da ayrilsak bile dyrm bencil deglm asla ama bz cok farkliyiz onunla bnm istedgm her yond3n guclu bi insan bend3n daha baskin bi insan ama bnm sevglm heerseye evet der bazen bni umursamadgndann bazend3 kavga etmylm diye der ama bn oyle sevmyrm iste maco olmali bnce brz erkek :) bn cok gec farkina vardim herseyim bbtnmi

rica ederim canım . evet çok haklsın erkek dediğin sürekli bence canım cicim dememeli gerektiğinde mesafesini koymalı gerektiğinde sözünü geçirmeli gerektiğinde de en iyi şekilde sevgisini göstermeli değil mi :) çok ilgi vıcık vıcık olmamalı çok iyi anlıyorum seni çünkü bende hep böyle isterim diğer türlü bende dayanamam canım senin sorunun bunlar canım hani erkek arkadaşının bu şekilde olaması birazda işte bu durum kişiliğe göre can sıkıyor bazıları böyle ister bazılarıda benim anlattiğım gibi işte sevgiline bunu anlatabilirsin tatlı dille canım oda gerekeni yapar sana birşey deyim mi:) emin ol su an sevgilin senden biraz ilgisini kesse mesela birazcık bu anlattıklarım olsa bak nasıl seviyorsun yine nasıl hemde :) bu devirde güvenilir seven birin bulmak çok zor burcun aslan mı canım benim ki öyle de :) ama bu durumu sevgilinle konuşman lazım bAK böyle böyle ben böyle seviyorum bunun farkına vardım sende böyle yaptıkca böyle oluyor demelisin yoksa sıkıldıkça sıkılırsın canm bu duruma çözüm bul çünkü sorunun burda senin

yok cnm ne alaka dermiyim ben boyle seylerin yasla alakasi olduguna inaniyorum cnku yasim buyudukce isteklerim degisiyo farkndym 18 yasim canim ama cock gbi deglmdr hep kendmden buyuklerle iyi anlasrm cnku yasima gore olgunum gercktn

Bence de aşkın yaşla ilgisi var. Senin aşık olamıyorum dememen gerekir çünkü daha çok gençsin. Hani bunu, yaşı ilerlemiş birisi söylese neyse. Yaşınla beraber, düşüncelerin de değişince kafandaki aşk kavramı da değişecektir. İlk gençlik yıllarında, aşk konusundaki düşüncelerimizde, maddi şeyler ön plandayken zaman geçtikçe manevi şeyler daha ağır basabiliyor. Zaten gerçek aşk, nadir bulunur ve öyle devamlı aşık olan insanların, aşklarına inanmam ben. Eğer gerçekten seviyorsan ayrılma düşüncesi bile seni deli etmeye yetebilir.

Senin durumuna gelirsek aşık değilsin. :))

Son düzenleme:
aleyna cidden isteklermz ayni gbi bnm burcum basak ama yukselenm koç ama basaktan eser yok bende.d full koc bnm ozellklrm aslanla cok iyi anlasyrmsz oyle blyrm.ya aslinda cok vicik vicikta degl oyle süslu cumleler bilmz sadece hayatima mudahele etmio cok kiskanmiyo sahiplnmio hic benlik degil tatlim ya bnu nasil sylycm on( bi kere dedim bn ona sahip cikmiyosun bana diye ayrilmisti bnden madem sahip cikmiyom diy3 yani kaciyo sorumluluktan ileriye dönuk dusunce de yi yok 600 milyn maasla bna bakackms lafa bak bu devirde o paraya kim gecinebiliyor ki hirsli olsa yukselmk gbi bi hevesi olsa ona da tamm diycektim ama hirs yok bn kiz olmama ragmen bin kat daha hirslym

greenjade haklısın cnm ask konuusnda daha erkn gbi gelior ama nice asklarda var yani çocukluktan baslyan hani aşkın yası olmaz derler ya :) aynn bide bn askı tutsaklık olarak gryrm birine körü körüne baglanmak bna göre dgl zaten cnm ama bi aşkında tadına varsaydm hc fena olmazdı

Son düzenleme:
slm kızlar benim 4 yıllık bi ilişkim var ama bu ilişki aşkla mı yürüyo alışkanlıkla mı bilemiyorum bi çok kişi bna asık oldu ama ben olamıyorum neden bilmiyorum bi kişiyi elde edene kadar binbir takla atıyorum elde edince bütün heveesim geçiyor

mesela o b enden ayrılmak istesin smdi desin bunu yüzüme peki derim yoluma bakarım aldatsın beni aynısını yapar onu aldatrm

Aşk anlatımaz yaşanır. Aşık olamıyorsan yüreğinin götürdüğü yere git

bence aşıksın ama farkında değilsin sevdiğin arkasını dönse kıymetini anlarsın , senin durumunda çok yazı gördüm önce senin gibi hissediyorlar sonra ayrılıyorlar sonra çok pişman oluyorlar.

aay 18 yasında bende böyleydim:))))))))) kafama taktığımla çıkardım ama çıkınca hevesim giderdi ki sen yine 4 yıl sürdürmüşssün:)
canım eğer ayrıldığında onsuz yapamıyorsan ama canın yanmıyor sadece özlüyorsan alışkanlıktır:)

ama özlüyorsan gözünün önüne geliyorsa ve onu hatrladıkça için acıyor gözlerin doluyorsa seviyorsundur :1:

Canım ben şuan sevgilime deliler gibi aşığım ve ondan ayrı olma düşüncesi kafamdan geçtiğinde bile içim acıyo nefesim kesiliyor. Aşık insan sevdiği üzülmesin hep mutlu olsun ister. Yani benı aldattı bnde aynısını yapayım gıbı bır düşünce asla kafandan gecmez. Senın kı o 4 yılın verdıgı bı alışkanlık olmus sankı. Cunku ayrılsa tamam derım s-dıyosun senın ki aşk değil alışkanlık. Alışkanlık da değilse aşk olmadıgı kesin.

Back
X