Aşık Olamıyorum

Taranisss

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
37
20
Merhabalar,
Ben 20 yaşındayım. Şimdiye kadar bu konu üzerinde pek düşünmemiştim ama sanırım ben aşık olamıyorum. Yani beyaz atlı prensim çıkmıyor bir türlü karşıma. Bazen böyle görüyorum bazı erkekleri, kendimce diyorumki işte ne kadar yakışıklı çocuk çok hoş vs. Ama sonra çocuğu sadece arkadaşım gibi görmeye başlıyorum. Bilemiyorum şimdiye kadar beni kendimden geçirecek, elimi ayağımı birbirine dolandıracak, midemde kelebeklerin uçuşmasına sebep olacak kimseyle karşılaşmadım. İnanın bana fiziksel anlamda bir kusurum yok hatta hatırı sayılır düzeyde çıkma teklifi falan alıyorum ama yok yani sevemiyorum. Sevemediğim biriyle de yapamam yani o çocuğu kullanmak olur. Nolur böyle anıları olan varsa benim gibi olanlar varsa bi ses versin.Forumda da yeniyim. Ben de bana bu duyguları yaşatacak biriyle karşılaşacak mıyım? Herkes aşk hiç beklemediğin bi zamanda gelir diyor. Artık gelsin istiyorum.:KK68:

Kendini rahat bırakmalısın. Aşık olamayanların biraz egosunun yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden kimseleri kendilerine yakıştıramıyolar. Tabi biraz da nasip kısmet meselesi.

Ay olur diyosun yani. Valla ne biliyim olmasını istiyorum ben de çok. Bazı arkadaşlarım var sürekli sevgililerinden bahsediyolar ne kadar sevdiklerinden falan. Yani ben böyle bişey yaşamadığım için kendimi garip hissediyorum. Ama mesela sen bulmuşsun ne güzel. İnşallah ben de karşılaşırm.:KK70:

Açıkçası şimdiye kadar kimseyi bana yakışıyo mu diye düşünmedim ama doğru söylüyosun bu işler kısmet meselesi. Sanırım sevgililer günü yaklaşınca duygularım biraz depreşti. Yorumlarınız için çok sağolun. :)

21.5 yasindayim, senden bi farkım yok bir senedir yalnızım :KK53:
Suan olmuyorsa, soyle dusun daha zamani var demek ki. Aceleye getirmenin bir faydasi yok sonuc olarak.
Bir de ne kadar cok istersen o senin imtihanin olur. İsterken hep hayirlisini iste, hakkinda hayirlisi olsun :KK66:

Aşk zaten ummadığın anda, kimseyi sevmiyorum dediğin anda birden bire çıkar sürpriz yapar gibi , en sonunda bulursun prensini sende merak etme, sadece o zamanı bekle :KK49:

hiç beklemediğiniz zamanda gelir aşk o zamanda ağlar zırlarsınız mutluluğu kadar acısı da meşhurdur kendisinin :KK14:

Aski kafanda buyutuyor olabilirsin belki buyuzden oyle dusunuyorsun
Ask guzel şey ama insanin gozunu kapatabiliyor oyuzden gereksiz
Diyeceksin aşık olmadın mi ne yalan soyliyim esime asık olmadım sadece cok sevdim ama o bana asikti ve cok seviyordu evlendik hemde cok kısa surede ve senelerce sevgili olmus ask evliligi yapip evde kavga gurultu eksik olmayan ciftler varken biz birbirimizle cok uyumluyduk hala seviyorum kavgamız olmuyor mu oluyor ama bizi zedeleyecek boyutta olmadı hic gayet iyiyiz yanı aşka cok anlam yukleyip onun gelmesini bekleyip geldiginde kör kutuk aşık olmak .. bence olmazsa olmaz degil veya sevmek icin gerekli degil iliskilerinde karninda kelebekler gozunde pembe gozluk olması saglıklı bir durum degil başına gelirse anlarsin zaten

Suan olmuyorsa, soyle dusun daha zamani var demek ki. Aceleye getirmenin bir faydasi yok sonuc olarak.
Bir de ne kadar cok istersen o senin imtihanin olur. İsterken hep hayirlisini iste, hakkinda hayirlisi olsun :KK66:
Bir senedir yalniz misin. Baya cok olmus yanliz olali. Hemen birini bul evde kaldin madonna :KK70:

T Taranisss öyle kelebekler böceklerle olacak is degil. Ask-sevgi bunlar sadece kisa heycanlardan ibraret degil. Önemli olan o kisiyle ayni evde yasiyabilir misin. Sevmedigin huylarina katlanabilir misin ve tabi görsel olarak tipin olmasi lazim orasi ayri:KK8:ama aradigin kisiyi buldugunda zaten sürekli güm güm diye atip durmaz yani kalp. Neyse cok konustum, uzun lafin kisasi. Düzgün efendi, huyu, suyu, ahlaki yerindeyse az da begendiysen tamamdir:KK76:

Ya bende 22 yaşındayım 3 ay önce ayrıldım sevgilimden :KK43: bana da olmayacakmış gibi geliyo konu sahibesi gibi doğru insanı bulamadım bir türlü. Pekiii hiç hayatında aşkı bulamayan yok mu mesela er geç olur diyosunuz ya vardır elbet .. İşte bende bunlardan biriymişim gibi geliyor.. çook üzgünüm.....:KK43:

Bir senedir yalniz misin. Baya cok olmus yanliz olali. Hemen birini bul evde kaldin madonna :KK70:

T Taranisss öyle kelebekler böceklerle olacak is degil. Ask-sevgi bunlar sadece kisa heycanlardan ibraret degil. Önemli olan o kisiyle ayni evde yasiyabilir misin. Sevmedigin huylarina katlanabilir misin ve tabi görsel olarak tipin olmasi lazim orasi ayri:KK8:ama aradigin kisiyi buldugunda zaten sürekli güm güm diye atip durmaz yani kalp. Neyse cok konustum, uzun lafin kisasi. Düzgün efendi, huyu, suyu, ahlaki yerindeyse az da begendiysen tamamdir:KK76:
Evet komplekse girdim tamdem tamdem hanim napim :63:
Ve yorumuna tamamen katiliyürum :KK53:

Zaten daha 20 yaşındasın gayet dogal böyle hissetmen..Ben senın yasındayken aşka ınanmayan,sevgılısınden ayrılıp aglayan arkadaslarıma salak dıye dalga gecen,hayatımda kımseyı ıstemeyen,femınıst bırıydım..Amaaaa 24 yaşında oyle bı asık oldum kı dengem sastı..Birgun karsına bırı cıkar elbet yasarsın askı dıbıne kadar..Zamana bırak daha cok kucuksun.

arkadaşlar abartmayın. yorumlara baktım da hepiniz daha 20 lerin başındasınız. ne acelesi bu. 3 ay sevgili olmaması anormal mi?

ben 25 yaşındayım. aşk saçma geliyor çoğu zaman. hem aşk hem mantık olsun derken zorlaşıyor baya da sizin kadar takmıyorum. takmayın yani.

konu sahibi sen de daha 20 yaşındaymışsın. merak etme zamanı gelince çıkar herhalde. gerçi benim hala çıkmadı ama.:KK48:

tam olarak beni anlattın kampüste biriyle denk gelince acaba bu olur mu demeye bile başladım bir de en yakın arkadaşlarının sevgilileri varsa devamlı gözünün önündelerse daha da kötü... tanışma teklifi alıyorum ama kabul etmiyorum sankio kişiyi gördüğümde beyaz ışık felan çıkaçak onu bekliyorum offf sıkıldım aynı monoton duyguları yaşamaktan :dDDD

keşke 20 yaşında olsam da ben de aşık olmamış olamamış olaydım belki şu an her şey benim için daha güzel olabilirdi.bence bu durumundan mutlu olman lazım.daha erkenden aşık olup başını yakacağına belli bi yaşa gelip seni gerçekten hak eden perensini bekle daha iyi derim.aşık olunca sadece hayal kırıklığı yaşıyorsun hepsi bu.aşık olmak için bu kadar heveslenme bence :KK43::KK43:

Cok dogru soyluyosun ya hayirlisi demek gerek:KK66:

X