Aşık olarak evlenenler ve mantık evliliği yapanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Aşık olarak evlenenler mi yani onsuz olamayacagini dusunurken, onunla karsilasinca kalbi carparken, onun her sozunu ezberlerken kısaca aski yasarken evlenenler mi yoksa asik olmasa da mantigina gore karar verip evlenenler mi daha mutlu acaba

birini sevmeden sadece akıllar uyuşuyor, mantığım evet diyor diye yapılan evliliklerin pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum. o insanın bir açığı, tasvip edilmediği bir hareketi görüldüğü an ona tahammül edilemeyeceğini düşünüyorum. yeri geliyor insan canı gibi sevdiği eşine bile bazen zor dayanıyor, sevmediği insana hiç dayanamaz.

birini sevmeden sadece akıllar uyuşuyor, mantığım evet diyor diye yapılan evliliklerin pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum. o insanın bir açığı, tasvip edilmediği bir hareketi görüldüğü an ona tahammül edilemeyeceğini düşünüyorum. yeri geliyor insan canı gibi sevdiği eşine bile bazen zor dayanıyor, sevmediği insana hiç dayanamaz.

sonrasında neler yasandigini bilmiyorum ama bu sekilde evlenen cok var

bence aşık olarak evlenmekkkk
iyi ki kocamla tanışıp severek evlenmişimmm uzağa evlendim sevmeden olsaydı dk duramazdım onunla herhalde....:umursamaz:

Ben aşk evliliği yaşıyorum..
Şarap gibi,yıllar geçtikçe oturan,rengini belli eden bir evlilik:nazar:

Back
X