Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

burcakkxoxo

ben <3 kendim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
1.039
418
38
Yanlis anlasilmasin ama acayip buyuk bi hayranlik duyuyorum ona, nedenini sormayin bilmiyorum. Ona cok ozeniyorum yasadigi hayata, dis gorunusune... Benden 4 yas buyuk ve oyle bir aurası var ki sokaga pijamalarla ciktiginda bile herkesin kafasi onun oldugu yone donuyo. Tanidigim butun erkekler ona aşık. Okulu bitti suan ingilterede yuksek lisans yapiyor, butun avrupayi gezdi hatta 2 gunlugune roma ya gittiginde bile hemen italyan sevgili yapmis. Sevgilileri onun icin her seyi yapti araba, cok luks kiyafetler, tatiller vs... Kiz (bence) asiri guzel (arkadaslarim pek begenmesede) bende sacimi, fizigimi, giyimimi, makyajimi hep ona benzetmeye calisiyorum hatta ona benzemek icin estetik yaptirmayi dusunuyorum. Normalde hicbi kizi kolay kolay kiskanmam basima ilk kez boyle bisey geliyor. Onun gibi olmak istiyorum ne yapmaliyim?

Yanlis anlasilmasin ama acayip buyuk bi hayranlik duyuyorum ona, nedenini sormayin bilmiyorum. Ona cok ozeniyorum yasadigi hayata, dis gorunusune... Benden 4 yas buyuk ve oyle bir aurası var ki sokaga pijamalarla ciktiginda bile herkesin kafasi onun oldugu yone donuyo. Tanidigim butun erkekler ona aşık. Okulu bitti suan ingilterede yuksek lisans yapiyor, butun avrupayi gezdi hatta 2 gunlugune roma ya gittiginde bile hemen italyan sevgili yapmis. Sevgilileri onun icin her seyi yapti araba, cok luks kiyafetler, tatiller vs... Kiz (bence) asiri guzel (arkadaslarim pek begenmesede) bende sacimi, fizigimi, giyimimi, makyajimi hep ona benzetmeye calisiyorum hatta ona benzemek icin estetik yaptirmayi dusunuyorum. Normalde hicbi kizi kolay kolay kiskanmam basima ilk kez boyle bisey geliyor. Onun gibi olmak istiyorum ne yapmaliyim?
Valla ben hayatımda böyle birisini tanımadım vay be neymiş dedim :)) atsana özeldenbi foto yahu cidden merak ettim ha:KK70:

başlığı aşık olduğum kız diye atınca erkek sandm :) .söylediğiniz gibi çok güzel bir kadınsa erkeklerin peşinde olması çok normal.yaratılışta onun kadar güzel değilsniz estetikle kendınizi ona benzetip yazık etmeyin derim ben .herkesin kendıne göre ufak tefek guzellıklerı vardır bazılarındakı belkı daha fazladır.erkekler tarafından daha çok dıkkat cekıleblır ama yapıcak bır sey yok.ben güzel kadın degılım dıye guzel olana benzemek ıcın estetık yaptırmayı dusunmedım sızde dusunmeyın :)

Birini taklit etmek berbat bir şey. Ne demek estetik falan yaptirmak. Resmen onun taklidi olacaksın. Kendin olsana.

Taklit edilen için de çok iticidir. Sen o kiz farketmez sansan da fark eder. Biri benim tarzimi falan taklit ettiginde, (ayakkabimdan takiya) benim hoşuma gitmemisti.

Kızi saplantı yapmışsin sanki.

Bir süre sonra geçer :) rol model arıyorsun kendine . Bu her yaşta olabilir

Senin de kendi güzel tarafların vardir. Mesela atıyorum iri göğüslü ince belli birisindir. Sana yakışan kiyafetlerle çok çekici olursun. Neyin Güzelse onu vurgula.

Kızi ben de merak ettim. Özelden yollasana ikinizi

Kız kim, mahalleden biri mi??
Eenee milletin mahallesinde ne hatunlar var ya?
Benimkinde neon adidas pijamalarının üzerinde cırtlak pembe ruj sürmüş gözlerini kapkara yapmış aslan başlı kızlar.

:D :D :D

Bizim mahallede de koyden yarin gelmis apacigirller var :D Ozendim valla. Soyle yoldan gectikce endamina bakardik :KK53:

Ben pek hoslanmadim bu durumdan.birisine hayran olunabilir ama sen abartmissin bence.estetik yaptirmayi dusunmek falan cok sacma.bana sanane diyebilirsin ama lutfen abartma hic kimseye bu kadar ozenme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X