Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlis anlasilmasin ama acayip buyuk bi hayranlik duyuyorum ona, nedenini sormayin bilmiyorum. Ona cok ozeniyorum yasadigi hayata, dis gorunusune... Benden 4 yas buyuk ve oyle bir aurası var ki sokaga pijamalarla ciktiginda bile herkesin kafasi onun oldugu yone donuyo. Tanidigim butun erkekler ona aşık. Okulu bitti suan ingilterede yuksek lisans yapiyor, butun avrupayi gezdi hatta 2 gunlugune roma ya gittiginde bile hemen italyan sevgili yapmis. Sevgilileri onun icin her seyi yapti araba, cok luks kiyafetler, tatiller vs... Kiz (bence) asiri guzel (arkadaslarim pek begenmesede) bende sacimi, fizigimi, giyimimi, makyajimi hep ona benzetmeye calisiyorum hatta ona benzemek icin estetik yaptirmayi dusunuyorum. Normalde hicbi kizi kolay kolay kiskanmam basima ilk kez boyle bisey geliyor. Onun gibi olmak istiyorum ne yapmaliyim?
Çok merak ettim bana da atsana

Duygusal olarak mı bir şey hissediyorsun ben anlamadım. Çünkü bahsettiğin sadece güzel birini beğenmek ve özenmek gibi. Onun hayatındaki bazı şeyler de sana aşırı cazip geliyor bence tümü bu.

Benim de bir arkadaşım var. 180 e yakın boyu. Mayonezli ketçaplı hamburgerleri yer, çörek baklava cheesecake ne bulsa yer, hiç spor yapmaz. Afedersiniz taş gibi. Boyu posu yerinde olunca zaten kıyafet olarak abartılı olmayan her şey çok yakışıyor. Kaşı gözü afet gibi değil ama iyi makyaj teknikleri bilir youtubedan izler ona da bulur bir çare. Bol kitap okur, kaliteli film izler, muhabbeti kültürü sağlamdır, konuştukça konuşasın gelir. Her şeyden önemlisi çok mütevazi, alçak gönüllü, asla insan ayırt etmeyen, ne de olsa güzelim diye havaya girmeyen, güzelliği üzerinden prim yapmayan bir kişidir, insanın hasıdır. Çocuk kadın erkek genç yaşlı farketmez tanıdığım herkes kızı çok sever beğenir takdir eder. Tabiki özellikle genç kızlar arasında çok ilgi konusu "nasıl onun gibi oluruz?"

Ben şimdi hamileyim, kızım olacak olsa bütün gün bu arkadaşımın fotoğrafına bakacaktım, kime bakarsan ona benzer derler ya...

Ama aşık mıyım? Sevişmek falan mı istiyorum farklı duygular mı besliyorum? Yok yahu sadece hatun şahane. Allah vergisi yani napayım, nazarlardan kem gözlerden ırak olsun...

ohaa, iki gunlugune gittigi romada sevgili degil baska bisey yapmsitir o :sinirli:
sevgililik falan oyle filmlerdeki gibi olmuyo pek.
ayrica pijamayla kim disari ciksa bakariz, bu gayet normal bir halk tepkisi.
kac yasindasin bu arada?
21 yasindayim ama demek istedigim o degil kiz her haliyle baktiriyo kendine. Kari koca bosattigi bile var

Kaç yaşındasın ki? Ne bileyim yani ben de çok güzel kızlar görünce hayran hayran bakıp ay ne güzel kız diyorum ama senin estetik yaptırcam kısmın beni endişelendirdi

Gormek isteyenler bana ozel mesaj atabilir mi? Telefondan giriyorum herkesin profiline tek tek girmek zor oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X