- 16 Haziran 2015
- 151
- 107
- 103
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Sırf misin fotosunu görebilmek için giriş yaptım atabilecek kimse var ki rica etsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok aşığı vaar diyorlarresmi gördüm şimdi allah için güzel kadın bana çirkin gelmedi açıkcası .burnu ve ağız yapısı cok hoş .ben beğendim açıkcası![]()
Özel mesajin kapali galiba ?Yaaa bana da atsanaaaa cok merak ettim
Ama bir kızı kendine aşık edecek kadar değil ben çıtayı baya yüksek tutmuştum oysakiresmi gördüm şimdi allah için güzel kadın bana çirkin gelmedi açıkcası .burnu ve ağız yapısı cok hoş .ben beğendim açıkcası![]()
Bi pskologa görün... korkma geçicek ...Yanlis anlasilmasin ama acayip buyuk bi hayranlik duyuyorum ona, nedenini sormayin bilmiyorum. Ona cok ozeniyorum yasadigi hayata, dis gorunusune... Benden 4 yas buyuk ve oyle bir aurası var ki sokaga pijamalarla ciktiginda bile herkesin kafasi onun oldugu yone donuyo. Tanidigim butun erkekler ona aşık. Okulu bitti suan ingilterede yuksek lisans yapiyor, butun avrupayi gezdi hatta 2 gunlugune roma ya gittiginde bile hemen italyan sevgili yapmis. Sevgilileri onun icin her seyi yapti araba, cok luks kiyafetler, tatiller vs... Kiz (bence) asiri guzel (arkadaslarim pek begenmesede) bende sacimi, fizigimi, giyimimi, makyajimi hep ona benzetmeye calisiyorum hatta ona benzemek icin estetik yaptirmayi dusunuyorum. Normalde hicbi kizi kolay kolay kiskanmam basima ilk kez boyle bisey geliyor. Onun gibi olmak istiyorum ne yapmaliyim?
Açtım merakla bekliyorumÖzel mesajin kapali galiba ?
Attılar mi marliyn ben gördümde uğraşmak istemiyorum gormediysen uğraşırımYaaaaa bende meral ediyorummmmm biri banada atsın fotoyuu noluuur
Bana da atabilir misiniz cook merak ettimSonunda bende gördüm bayan şahaneyi ama konu sahibi bilemedimde sanki biraz gözünde büyütmüşsün.
Bak şimdi bende seni merak ettim kızı atsam sende kendiniBana atmıycaksanız muneyi çağırırım bak heee
Öyle de mızıkırım
Canim telden nasil foto atiliyor biliyormusun deniyorum olmuyorBana da atabilir misiniz cook merak ettim