Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açılın kızı da konu sahibini de gördüm yorumluyorum
Kız güzel bence. Hem de oldukça sorunsuz bir yüzü var. Yüzüne oturmuş bir gülümsemesi var ayrıca belli ki güler yüzlü sıcakkanlı bi kız.
Konu sahibi çok güzel. Burnu dudakları saçları baaayıldıııım.
Bence siz bunu takıntı yapmışsınız. Hani çirkin olsaydınız sizin sahip olamayacağınız şeyler için bir çekememezlik vs diyecektim ama cıks. Başka bir şey yatıyor olmalı bunun altında siz çok güzelsiniz.

Kız güzel evet özellikle burnunu begendim ama konu sahibi abartılı tepkiler veriyo herkesin kendine göre bi güzelliği var kiminin gözleri güzeldir kiminin burnu ağzı gülüşü o yüzden kendi güzelliğini keşfetmeye bak konu sahibi :))

Gordum geldim :) ben kıza bayıldım valla güzellik değil sokağa cıksam kat kat güzelleri var ama kızda inanılmaz bi cekicilik var bence cok tatlı bi kız masallah
Ben birinin konuşmasını duymadan halini tavrını gormeden güzel diyemem fotograflardan çok farklı olabiliyor özellikle kızlar

Bu kiz cok isveli cilveli. Cekicilik ruhunda var. Estetikle cekici olunmuyor malesef. Bence butun olay bakislardadir. Bakmasini bilirsen cok cirkin biri bile bana cok cekici gelebilir sahsen.

Ben cok fazla sarisin mavi gozlu kizlari begenemiyorum . O yuzden bu kizi begendim. Ha estetik olur muyum onun icin kesinlikle hayir. Baskasina benzemek icin de olmam.

Onun yerine aura mi duzeltmeye calisirdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…