- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Gördüm sıradan bir güzelliği var bence çekicilik var gibi ya da yazilanlardan etkilendimBen özelden millete abuk sabuk şeyler gönderilmesinden korkuyorum.
Gördünüz mü kızlar
Bende düşündüm bunu ay ne gulerimBen özelden millete abuk sabuk şeyler gönderilmesinden korkuyorum.
Gördünüz mü kızlar
Yaaaa bende gormek istiyorumDediğin kadar değilmiş. Tabi zevkler tartışılmaz ama emin ol daha güzelsindir :)
Resim at diyene fake olurmus ve korkunç bir resim (pipito) resmi gönderirmis tövbe yavresim atılan kızlar yazın hele nasıl merak ettim bende ay ya da bende herseye ragmen foto isteyim bari
Ben varım büyük hayal kırıklığı yaşamaktayımYok mu hala şu karı kocayı boşatan kızı gören?
bende merak ettim resmi bana atarmsn :) daha guzel kadınlarda gördum dyorsunuz ama bununla devamlı konustugunuz belkıde görustugunuz ıcın onu ornek almak ıstıyor olamazmsınızOlay farkli ben ondan daha guzel kadinlarda gordum ama onun gibi olmak istiyorum
o neydi gizzz.Ay bunun nesi güzelben de adriana lima gibi bişey bekliyodum, bu bildiğin kibariye.
Ben varım büyük hayal kırıklığı yaşamaktayımgüzellik gerçekten göreceli kavrammış konu sahibi kıza nerdeyse aşık ben görünce tepkim "bu muymuş ballandıra ballandıra anlattığı kız?"
Banada atarmisin resim valla meraktan çatladim.Ozel mesaj atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?