Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar birden fazla mu fotosu var.
Benim gördüğüm sıradan güzel denebilecek bir kızdı.
Bu arada açarken harbi heyecan yaptım fotoyu..

Ben bu kızın instagramını mı görmüştüm acabaa yüzü çok tanıdık geldi. Belki de miss'in dediği gibi odtü kampüs stili ollduğu içindir.
Bilemedim :/

benim mutlaka görmem lazim.dün slovenya`dan döndüm.ordayken bu kadinlar cok güzel diye diye esimin basini yedim:)öyle güzeller gördüm ki kiyas yapabilme orani en fazla olan kisi benim.lütfen bana da resim atar misiniz?

Ya Allah rızası için bana da atın resmi. Sırf bunun için giriş yaptım:)

Bu topik izin olmadan foto paylaşma üstüne Mune cum. Safi suç yani :p
Topikte foto varsa bildirin o zaman Miss:KK14:
Konu içeriğinde sadece özenme, daha güzel olduğu söylenen kıza duyulan sempati yer alıyor.
Konu sahibesi sizde özelden bile olsa başkasına ait fotoyu dağıtmayın lütfen, o kızın bir tanıdığı çıkar sitede, ona denk gelirsiniz izinsiz paylaşım yaptığınız için zor duruma düşersiniz.

Konu içeriğinde sadece özenme, daha güzel olduğu söylenen kıza duyulan sempati yer alıyor.
Konu sahibesi sizde özelden bile olsa başkasına ait fotoyu dağıtmayın lütfen, o kızın bir tanıdığı çıkar sitede, ona denk gelirsiniz izinsiz paylaşım yaptığınız için zor duruma düşersiniz.
valla az daha çıkıyordu:)) bir arkadaşıma o kadar benzettim ki:)

Valla Mune mailde geziyor kizin fotosu. Bence bir sekilde kaldirin (ben gordum ya artik konu kapanabilir:P )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X