Aşık oldum ama benimle görüşmek bile istemiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi litha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 yıl aynı okulda göremediğin birini taa boğaziçinde nerde gördün de aşık oşdun da hocan anladı da aranızı yapmaya çalıştı? Aynı okul olsa anlardı dicem de. Çok garip bir olay saçma geldi bana

Seni kırmak istemem ama hiç zorlama bence. İsteseydi bir kere olsun görüşürdü yada faceden görüşmeye, seni tanımaya çalışırdı. Demekki istemiyor, ısrar edipte kendini küçültme. Yaşın daha çok küçük, emin ol karşına onun gibi hatta daha iyileri çıkacaktır. Sevgini, senin değerini bilecek, seni sevecek kişiye sakla. Hem başkasına aşıkmış, onun yara bandımı olacaksın. Olma, üzülmede geçecek ....

12. sınıfsın varın yoğun sene sonu yapılacak sınav olmalı. Çocuk Boğaziçi kazanmış okuyor liseden bir kızı niye başına bela etsin hem de uzakta. Yapacağın şey böyle erkek filan aramak degil çok önemli sınava hazırlanmak olmalı. Bir arkadaşında dediği gibi ilk başta evet demiş sonra yok ben aslında aşıktım depresyondayım vs diyorsa seni görmüş uygun bulmamıştır. Salla öylesini ne moralini boz ne aklına getir. Önündeki sınava odaklan.

hocan üniversiteyi kazanamayacağına karar verip, kız en azından yuvasını kursun diye düşündü herhalde

çok merak ediyorum bu çocuk yüzünden boğaziçini kazanıp, çocuktan lafı yeyince ne yapacaksın? senin yaptığın ile evlenip sevdiği insanın memleketine yerleştikten sonra pişman olan gelinin yaptığı arasında bir farkı yok.. hayalindeki üniversiteye ve bölüme git lütfen, seni baştan istemeyen bir insan için hedef belirlenir mi yahu, az daha gurur allah aşkına..

ya sen birak o çocuguda o nasil ogretmen oyle
hel çopçaten hem arabuluuc hel teelfon rehberi, masaallh on parmaginda on marifet
oglanda istemiyorsa zorla guzellik olmaz ,unut derim

Ne hocanızın ne de sizin mantığınızı anlayabilmiş değilim. Orası okul değilde Esra Erol olmasın??
ahahaaha :)))) değil mi belki de esra eroldur orası? ben de öğretmenim ama çok ilginç bir hocanın böyle davranması.bu arada yorumlar çok güldürüyor beni kılar sağolun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…