• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık Oldum Ama ...(sanırım umutsuz)

tatlım bencede sen kendini kaptırma onunla vakit geçirmekten hoşuna gidiyorsa vakit geçir.. sende demişssin ya biraz rahat yetiştirilme tarzlarımız farklı diye onun bu rahatlığını sen farklı anlamış olabilirsin gibi geldi bana. bide sende onu aramak istediğin zaman ara onun yaptığı gibi yani.
diğer çocuğada cevap vermen şart mı ? hoşalnıyormusun ki ondan...

Ya başkalaırndan bahsettikçe sinirleniyorum, ama belli etmiyorum. Bu beni yıpratıyor. Bilmiyorum yanlış mı anlıyorum :50: Ben arasam da bakmıyor:14:
Diğerinde de durum tam tersi yani ben konuşmak istersem konuşuyorum. İpler bende. Ben gel dersem geliyor gibi. Tıpkı onun bana yaptığı gibi.

Ya başkalaırndan bahsettikçe sinirleniyorum, ama belli etmiyorum. Bu beni yıpratıyor. Bilmiyorum yanlış mı anlıyorum :50: Ben arasam da bakmıyor:14:
Diğerinde de durum tam tersi yani ben konuşmak istersem konuşuyorum. İpler bende. Ben gel dersem geliyor gibi. Tıpkı onun bana yaptığı gibi.

anladım canım ama sen onu umursama bakalım nasıl tepki vericek mesala onunla saatlerce konusup uykundan fedakarlık etme uyaman gerektıgını soyle. bide diğer çocuktan hoşlanmıyorsan eğer ona da umut verme. yani şu an sen karşıdakinin davranışlarından umutlandın o da senin durumuna düşmesin dimi kötü bişey

anladım canım ama sen onu umursama bakalım nasıl tepki vericek mesala onunla saatlerce konusup uykundan fedakarlık etme uyaman gerektıgını soyle. bide diğer çocuktan hoşlanmıyorsan eğer ona da umut verme. yani şu an sen karşıdakinin davranışlarından umutlandın o da senin durumuna düşmesin dimi kötü bişey
Evet artık toparlanmam gerekiyor. Çok safça tepkiler verdim, gel diyince gittim hep. Biraz hayır demeyi öğrenmem gerek.
Diğeri ise durum karışık. Bilmiyorum yani.

egosunu tatmin ediyor seninle. sıkıldığınla laflıyor seninle vs. ama kendi hayatını da istediği gibi yaşıyor diğer kızlarla. kendini bu duruma düşürme daha fazla bence :50:

Kızlar nereden başlayacağımı bilmiyorum. Durumlar çok karışık. 2 aydır felan biri ile tanışıyorum. Çok tatlı, komik, biraz umursamaz, çok zeki ve iyi biri. İlk zamanlar anlaşamamıştık. Onun yetiştirilme tarzı benden biraz farklı, daha serbest yetişmiş benden. Ayrıca ben 19 yaşındayım o da benden 3 yaş felan büyük. Bunun da etkisi var herhalde. Ben herşeyi çok abartıyorum ona göre. Bana pek öyle gelmiyor ama neyse. Neyse işte ilk zamanlar bu yüzden anlaşamadık bir kaç gün küstüm felan buna. Ama sonunda bana uyum sağlamaya karar verdi. Kavga etmememiz için bu şarttı çünkü. Benim bu çok hoşuma gitti, benim için davranışlarını düzenlemesi, söyleyeceklerini ölçüp tartması felan beni biraz özel hissettirdi. Heh işte dedim bu defa birinin özeli oldum, kendi peri masalım başlıyor. Ama hiç böyle olmadı.:5:
Bir gün işte gece konuşuyoruz bunla. Bu bana dedi ki seni arkadaş olarak görüyorum. Ama hiç aşk meşk mevzusu yokken dedi bunu, öyle havadan sudan konuşurken oldu yani. Bilemiyorum niye böyle birşey dedi. Anladı mı artık bilemiyorum, hala çözemedim. Bana herşeyi anlatabilirmiş, konuşabilirmiş ama hiç o gözle bakmamış. Beni seviyormuş, benle çok uzun süre böyle devam etmek istermiş. Kendisi pek aşka inanmıyor kızlara farklı bir gözle bakıyor zaten. Ben farklı ummuştum hani beni sever, aşık oluruz, mutlu oluruz felan diye düşünmüştüm. Ama adam durup dururken duvar ördü kocaman hem de:5:
Şimdi şöyle birşey de var. Ben de o da birbirimize seni seviyorum demekten çekinmiyoruz. Bitanem, canım, cicim sözlerini çok kullanıyor. Yani bana değer verdiğini de hissediyorum. Gel gör ki her zaman ilgilenmiyor. O müsait olduğunda arayıp soruyor ben de hayır diyemiyorum. Geceleri uykusuz kalma pahasına onla konuştuğum oluyor. Bana başka kızlardan da söz ediyor. Çok üzülüyorum ama belli etmiyorum. Şu aralar takıldığı biri de var.
En son dün gece konuştuk. Durup dururken seni seviyorum dedi yine. Bilmiyorum kafam karışık. Ne istiyor ne yapmaya çalışıyor bu?
Bir de ben biraz umudu keser gibi oldum başka biri ile görüşmeye başlamıştım. O da dün benden hoşlandığını söyledi. Ne yapayım şimdi ben?:43::43:
Çok seviyorum onu ama olmayacak gibi de:5: Yanında kaldıkça acı çekiyorum, gitmesi düşüncesine katlanamıyorum. :5:

Tatlım öncelikle üzüldüm bu duruma, bi aralar bende böyle bi konu açmıştım hatırlarsan, sende yorumda bulunmuştun hatta, ama şimdi biz sevgiliyiz, çok seviyorum onu, ilk başlarda benimki de böyleydi, ama zaman geçtikçe düzeldi, söyler arada senin sayende diye, sen düzelttin beni diye, çok dengesizdi oda aynı seninki gibi, ama ben dengeledim, senin de yapman gereken o bence, zamanla onu dengeliceksin, herşey tamamen senin elinde, sana kalmış, sende bitiyor olay, çok istersen yaparsın, ben yaptım, sende yaparsın canım.:40:

amann en tehlikeli erkek tipi.
kaç arkana bakmadan.
seni cepte görüyor.
paşa gönlü isterse konuşuyor istemezse konuşmuyor.
şimdi sen buna bana neden böyle davranıyorsun desen biz arkadaşız ne olmuş ki diyip sıyrılacak. sende kendi kendine gelin güvey olmuş gibi kalacaksın.
ama canım cicimli seviyorumlu diye konuşup sevgili gibi davranmasını da biliyor beyfendi.
sen uzaklaş bundan yavaş yavaş bakalım ne yapacak.
gerçi o anlamıştır ondan hoşlandığını ama sen yinede belli etmemeye çalış hoşlandığını.
kanka manka de aralarda.
kızlardan bahsettiğinde kıskandığını belli etme hatta onun adına mutlu olmuş gibi davran.

niye kendini üzüyorsun ki bir adam için...

üstelik de hayatında birkaç aydır olan adam için..

bu yaşa kadar o olmadan yaşadın, emin ol unutursun.. yeter ki unutmayı iste, unutmayı dene

amann en tehlikeli erkek tipi.
kaç arkana bakmadan.
seni cepte görüyor.
paşa gönlü isterse konuşuyor istemezse konuşmuyor.
şimdi sen buna bana neden böyle davranıyorsun desen biz arkadaşız ne olmuş ki diyip sıyrılacak. sende kendi kendine gelin güvey olmuş gibi kalacaksın.
ama canım cicimli seviyorumlu diye konuşup sevgili gibi davranmasını da biliyor beyfendi.
sen uzaklaş bundan yavaş yavaş bakalım ne yapacak.
gerçi o anlamıştır ondan hoşlandığını ama sen yinede belli etmemeye çalış hoşlandığını.
kanka manka de aralarda.
kızlardan bahsettiğinde kıskandığını belli etme hatta onun adına mutlu olmuş gibi davran.

Öncleikle teşekkür ederim zamanınızı ayırıp yorum yaptığınız için. Haklı olabilirsiniz. Evet benim hoşlandığımı anlamış olabilir. Ben de belli etmemeye çalışıyorum yine de. Geçen gün kardeşim dedim:1:

Tatlım öncelikle üzüldüm bu duruma, bi aralar bende böyle bi konu açmıştım hatırlarsan, sende yorumda bulunmuştun hatta, ama şimdi biz sevgiliyiz, çok seviyorum onu, ilk başlarda benimki de böyleydi, ama zaman geçtikçe düzeldi, söyler arada senin sayende diye, sen düzelttin beni diye, çok dengesizdi oda aynı seninki gibi, ama ben dengeledim, senin de yapman gereken o bence, zamanla onu dengeliceksin, herşey tamamen senin elinde, sana kalmış, sende bitiyor olay, çok istersen yaparsın, ben yaptım, sende yaparsın canım.:40:

Evet canım hatırladım. :16: Allah mutluluğunuzu artırsın inşallah.
Ama bir de bende ikinci kişi var. Dün kötü bir rüya gördüm uyandım, ağladım. Telefonla mesaj attım kötüyüm diye. Gece saat4 de aradı beni teselli etti. Ona da kıyamıyorum. Yani o da önemsiyor, seviyor beni:44: Kafam karışık :26: Ne yapsam bilemedim ki :31:

niye kendini üzüyorsun ki bir adam için...

üstelik de hayatında birkaç aydır olan adam için..

bu yaşa kadar o olmadan yaşadın, emin ol unutursun.. yeter ki unutmayı iste, unutmayı dene

Herkesin genel yorumu unutmam yönünde zaten:44: Teşekkür ederim yorum yaptığınız için:16:
Deneyeceğim artık, bir yerden başlamak lazım.

aynı olayı bende yaşadım ve ben o benim küçüklük aşkımdı ve sonunda söylemeye karar verdim,söyledim.sonuç :hüsran..şaka mı yapıyosun diye sert çıktı ve bende şaka falan diyip konuuyu değiştirmeye çalışmıştım.Allahtan şuan unuttum onu.unutmayı dene canım zor olsa da...Ve yeniden başka birine aşık oldum şimdi çook mutluyum :)

bu hikaye bana çok tanıdık geldi, abla tavsiyesi dinle hiç uğraşma. dengesizin teki gibi görünüyor malesef ve bunların sayısı ciddi anlamda çoğaldı artık

istedği tam olarak da aklını karıştırmak, bu yaşlarında erkekler bunu çok yapıyor, neden diye sorgulama kendini yıpratma

Valla kahin miydin ablacım sen? Ben bu adamla sözlendim bile de. Ama harbiden dengesizin biri çıktı. Bir yol olmadı anlayacağın:5:

Çocuk istediği gibi takılıyor. İstediği gibi davranıyor çünkü biliyor o ne yaparsa yapsın sen onu bekliceksin , beklersin ..

Ona peşinden koşması için frsat vermelisin ..

Mesaj atma , o attığında geç yaz .. Sende ona 1 defa olsun bir erkeği anlat bakalım tepkisi ne olacak ..

Güzel giyin süslen çık dışarı gez dolaş onun bunları görmesini sağla merak ettir kendini ..

Bir araştırmaya göre erkeklerin yapı itibarıyla zoru sevdikleri belirlenmiş bunu harekete geçirmeye bak ..

Umursama bakalım biraz nolcakk :38:

Aynisi benim basimda da vardi. Aman uzak dur. Hatta bi konu acmistim bununla ilgili arkadas miyiz sevgili mi diye. Bi oku istersen canim.
Ayrica seninle ilgilenen biri varmis bence ona yogunlasmalisin.

Back
X