• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asik oldum hemde çok fena

e bi süre bencede bırak.
erkek heryerde erkek demekki
bir de müslüman birinden bunu beklememiş olması olası.
sen adım atma o adım atarsa artık yaklaş.
ama ilk anda öpmen de pek iyi olmamış yabancı da olsa bence yanlış

Evet haklisin lepi, ama ne yapayim asik oldumu insan onun yaninda olmak istiyor ve sürekli haber almak istiyor ondan. Ben 2 gündür mesaj çekmedim. Sonra o çekti bende cevaplama geregi duydum bu seferde o geri mesat atmadi. Bu erkekler cidden tuhaf...

Evet haklisin lepi, ama ne yapayim asik oldumu insan onun yaninda olmak istiyor ve sürekli haber almak istiyor ondan. Ben 2 gündür mesaj çekmedim. Sonra o çekti bende cevaplama geregi duydum bu seferde o geri mesat atmadi. Bu erkekler cidden tuhaf...

kaydirigubbakcemile3

yaa of benimde başımda aynı dert erkek arkadaşımdan bi ay oldu ayrılalı ve çok acı bitti. yeni bi çocuktan hoşlandım ve görüşüyorduk. bende biras ilgili davrandım. sevilmeye ihtiyacım vardı. ama okullar tatil oldu ben evime dönecektim ve dönerken aramadı beni görüşmek istemedi. ne yapcam bilmiyorum. bende aramıyorum daha fazla ilgilmi belli etmicem aramazsa bende aramam:((

valla bende bilemiyorum. Beni de hala aramadi veya mesaj çekmedi. Yarin vize var okulda görecegim belki bes dakika (sözlü çünkü sinav) sonra tatil var bir hafta ve o yurtdisina gidecek tatile...

Beklemekten baska birsey yapamayiz nutella. Biraz da onlar adim atsin. Ben bekliyorum sende bekle yada unutacaksin....

aynen yaa ya beklicem okul açılana kadar okul açılana kadar tatilde bi kere olsun aramazsa unutucam artık. aşkada kapılarımı kapicam. bune sürekli bi terkedilme bıktım :(

Sabredelim bakalim sonu nasil olacak. Benimkinin sözlü vizesi çok kötü geçti dün kendisi dün gelip yanima benimle konusma ihtiyaci duydu. Bakalim tatil bitsin nasil olacak hareketleri ona göre kararlarimi alacagim artik.

Sende sabret ve sana karsi olan hareketlerine göre adimlarini at. Burda arkadaslarin dedigi dogru. Biz kovaliyoruz onlar kaçiyor. En iyisi bira görüp ve beklemek.

Türkçem iyi degil affola:)
sevgiler

Back
X