Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Aşık oldum resmen :))) sherri hill markası ve kınam için istediğim elbise

nasıl üye oldun canım bi türlü beceremedim 500 600 tahmin ettimde o ne öyle yaa

çok tatlılar yaaaa bayıldımmm, siteye de bir göz attım da çok güzel şeyler var.

cnm çok hoş kıyafetler var bence beğendiğinden daha guzelleride var

teşvikeye ve bakırköyde iki yerde varmış mağaza

arkadaşım sen bu linki niye koydun ve ben bu linki neden gördüm yaa bana bu kötülüğü yapmayacaktın ben bu sitedekileri gördükten sonra daha da bir yerde abiye beğenemem muhteşemmmmmmmlerrrrrrrrr

kusura bakmayın kızlar ağzınızı sulandırdım azıcık ama
ya ben hep önü kısa arkası uzun abiye istedim konu bile açtım ama böyle her dükkanda satılan tarzda değil biraz farklı olsun istedim bunu görünce bayıldım resmen bunun etekleri gibi bursa kapalı çarşıda bi dükkanda görmüştüm ama üstü nasıldı hatırlayamıyorum iyi bi moda evi bunun gibi bişey dikebilir mi ki

Canım bu mağaza bize çok yakın.. Nişantaşının çok gözde biryerinde ve gerçekten çok pahalı.
Vitrini her hafta mutlaka değiştiriyolar ve her haftada muhteşem elbiseler oluyor vitrinde bende bayılıyorum bütün elbiselerine bunların yaa...

bayılcak kadar var bu ya çok güzel ama eminim fiyatını bilmiyorum ama palıdır herhalde

canim ben amerikadayim ve buradki fiyatina BURADAN bakabilirsin.
Burda bile 450$ diyor canim, TRde daha da pahalidir, eger bu model oraya gelmisse....

ayyy gercekten bayildimm muhtesem bi link. hemen hemen butun kiyafetlere baktim hepside sahane.

ins gun gelirde erkek kardesimin dugununde burdan alirim

Senn beğendiğin hangisi ki birsürü kıyaft var

önden kısa olanlar tatlım etekleri tül

canim ben amerikadayim ve buradki fiyatina BURADAN bakabilirsin.
Burda bile 450$ diyor canim, TRde daha da pahalidir, eger bu model oraya gelmisse....

evet ya pahalıymış baya 400 500 olsa gerçi yine pahalı bu elbiseye ama bi derece napalım başka bulucam artık ama ille önü kısa arkası uzun giyicem taktım kafama

ayyy gerçekten çok şeker, tam nişan için istediğim elbise modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…