• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum, yeniden evleniyorum:)

Cizi22

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
2.293
3.533
358
Merhaba hanımlar,
Forumları takip edenler bilir... 2014 de korkunç ve sebepsiz bir boşanma yaşadım. Eski eşim ve ailesi sebepsiz yere iftiralarla laflarla sözlerle beni boşadılar....
Pes etmedim, direndim, kendime yeni bir hayat kurdum.
İşimi değiştirdim, hayattan zevk alacak hobiler edindim, tatillere gittim, yeni arkadaşlar, yeni dostlar edindim...
Sonra yeni iş yerinde biriyle tanıştım... uzun süre direndim kendisine melek gibi bir insan olmasına rağmen. Çünkü daha önce evlenmemişti ve bir evin bir oğluydu... ve iş yerimde kimse bilmiyor daha önce bir evlilik yaptığımı...
Gel zaman git zaman, dostlarım ve annem dedi ki bir kez görüş... ve ilk görüşmede söyle ona bu özel durumunu. Eğer kötü niyeti varsa anlarsın, kabullenmeyecekse ilk günden gidecek, kalacaksa sonsuza kadar kalacak...
İçimin titrediği, bana yeniden kalbimi hissettiren adama tak diye söyledim... ilk günden...
Sonuç:
Sadece tamamen bitirdin mi kalbinde mantığında dedi, bitti dedim. Hepsi bu... ailesiyle konuştu. Öyle melek insanlar ki tek bir kez bile bir şey sormadılar boşanmışsın neden gibisinden...
Şimdi bir aya evleniyoruz. Peri kızı gibi nişanım oldu, şimdide Peri kızı gibi gelin oluyorum. Eşyalarım çeyizlerin evim her şeyim zevkime göre...
Ben her gün şükrediyorum Allah'a beni o pislik aileden kurtardığı için ve meleğimi bana kavuşturduğu için.
Hiç üzülmeyin giden karaktersiz adamlara.
Size hakettiğiniz sevgiyi aşkı Şevkati verecek helal süt emmiş insanlar hala var ❤️
Aşkla kalın hanımlar

daha önce konunuZa yazmışım 2,5 yıl önce kadar.. şimdi bildirim gelince gördüm.. çok ama çok mutlu oldum. Allah huzurunuzu daim etsin inşallah

Her günün geçen günden daha guzel olsun arkadaşım. hep cok cok mutlu ol. Rabbim seni her türlü kötülükten nazarlardan korusun. tebrik ediyorum :)

ya bak foruma üye olduğumdan beri üyelere boşan bence demekten dilimde tüy bitti. dört elle karaktersiz, şiddetçi, ilgisiz, sorumsuz kocalarına sarılıp hayatlarını zehir etmelerini takip ettik. sen ne kadar güçlü bir kadınmışsın. yeni ve güzel bir hayat kurmuşsun. o hayatı çiçeklerle doldurmuşsun. işte örnek ol herkese. hödüklerden kaçıp prenses olmak sizin elinizde.

ya bak foruma üye olduğumdan beri üyelere boşan bence demekten dilimde tüy bitti. dört elle karaktersiz, şiddetçi, ilgisiz, sorumsuz kocalarına sarılıp hayatlarını zehir etmelerini takip ettik. sen ne kadar güçlü bir kadınmışsın. yeni ve güzel bir hayat kurmuşsun. o hayatı çiçeklerle doldurmuşsun. işte örnek ol herkese. hödüklerden kaçıp prenses olmak sizin elinizde.
Herkesin kendi başka bir hikayesi oluyor... kimseye boşan ya da boşanma diyemem ama bildiğim şu ki nasıl dünyada şerefsizler varsa helal süt emmiş melekler de var...
dilerim benim gibi çekmiş olan herkesini karşısına melekler çıkar

daha önce konunuZa yazmışım 2,5 yıl önce kadar.. şimdi bildirim gelince gördüm.. çok ama çok mutlu oldum. Allah huzurunuzu daim etsin inşallah
Teşekkür ederim o zaman da şimdi de destek olduğunuz için.
Şimdi eskileri okuyorum da bazen, beni ne hallere sokmuşlar ailece ne plancı ne yalancı ne kötü kalpli insanlarmış... ne çok hakkımı yemişler, hem bana hem de aileme ne kötü davranmışlar....
Allah'a havale etmiştim, hala öyle... hakkımı helal etmiyorum etmeyeceğimde...
Ben tam düğün hazırlıkları yaparken 2,5 sene sonra ilk kez ne duydum biliyor musunuz? Hani mevkisiyle parasıyla övünüyorlardı ya... İşten yüz kızartıcı şekilde atılmış ve 6-7 ay işsiz kalmış o pislik. Sonra aynı şehirde iş bulamayınca şehir değiştirmiş.
Ki bunları gerçekten oh olsun demeyeceğim zamanda duydum çünkü kendi heyecanlarıma kapılmıştım.
Gerçekten Allah'ın adaleti işliyor. Kimsecikler korkmasın üzülmesin.
Hakkı yenenin eninde sonunda Allah güzel günlerini nasip edip karşısına melekler çıkartıyor.

Cizi22 Cizi22 boşanma konunuzu hatırlıyorum,
çok sevindim adınıza, dilerim bir ömür mutlu olursunuz.

4 yıllık evliliğini yaklaşık 6 ay önce bitirmiş 31 yaşında bir kadınım.

Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın, yazdıklarınız umut oldu.

Merhaba hanımlar,
Forumları takip edenler bilir... 2014 de korkunç ve sebepsiz bir boşanma yaşadım. Eski eşim ve ailesi sebepsiz yere iftiralarla laflarla sözlerle beni boşadılar....
İşimi değiştirdim, hayattan zevk alacak hobiler edindim, tatillere gittim, yeni arkadaşlar, yeni dostlar edindim...
Sonra yeni iş yerinde biriyle tanıştım... uzun süre direndim kendisine melek gibi bir insan olmasına rağmen. Çünkü daha önce evlenmemişti ve bir evin bir oğluydu... ve iş yerimde kimse bilmiyor daha önce bir evlilik yaptığımı...
Gel zaman git zaman, dostlarım ve annem dedi ki bir kez görüş... ve ilk görüşmede söyle ona bu özel durumunu. Eğer kötü niyeti varsa anlarsın, kabullenmeyecekse ilk günden gidecek, kalacaksa sonsuza kadar kalacak...
İçimin titrediği, bana yeniden kalbimi hissettiren adama tak diye söyledim... ilk günden...
Sonuç:
Sadece tamamen bitirdin mi kalbinde mantığında dedi, bitti dedim. Hepsi bu... ailesiyle konuştu. Öyle melek insanlar ki tek bir kez bile bir şey sormadılar boşanmışsın neden gibisinden...
Şimdi bir aya evleniyoruz. Peri kızı gibi nişanım oldu, şimdide Peri kızı gibi gelin oluyorum. Eşyalarım çeyizlerin evim her şeyim zevkime göre...
Ben her gün şükrediyorum Allah'a beni o pislik aileden kurtardığı için ve meleğimi bana kavuşturduğu için.
Size hakettiğiniz sevgiyi aşkı Şevkati verecek helal süt emmiş insanlar hala var ❤️
Aşkla kalın hanımlar
maşallah :) ömür boyu mutluluklar :KK200:

Cizi22 Cizi22 boşanma konunuzu hatırlıyorum,
çok sevindim adınıza, dilerim bir ömür mutlu olursunuz.

4 yıllık evliliğini yaklaşık 6 ay önce bitirmiş 31 yaşında bir kadınım.

Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın, yazdıklarınız umut oldu.
Hep derlerdi de inanmazdım, inanmak lazımmış.
Gerçekten hayatım alt üst oldu derken hayatımın altı üstünden çok daha güzelmiş ☺️:)

Merhaba hanımlar,
Sonuç:
Aşkla kalın hanımlar

Back
X