Aşık Oldum.

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Üzülsem mi, sevinsem mi bilemiyorum!

Lise 3. sınıfı bitirmek üzereyim.
Çok ama çok yakın 5 yıllık bir dostum var.
Onun kuzeniyle tesadüfen tanıştım. Ama aynı şehirde yaşamıyoruz ve kendisi benden 4 yaş büyük.
Geçen yaz tanışmıştık, ama ben hep bir sevgilim olsun ömrüm boyunca yanımda o olsun istemiştim. Belki doğru belki yanlış. Yani isteğim ilk ve tek olsundu. Şimdiye kadar da zaten sevdiğim biri çıkmadı karşıma.

Ta ki geçen yaza kadar.
Tanıştık soonra msn'den konuştuk. Vs vs vs... 1 yıldır fırsat buldukça da konuşuyoruz. Ama sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum ve biz normal arkadaş gibi konuşuyoruz. Ama tabi 'Ben Ona Resmen Aşığım..'

Bu yaz mutlaka gelecek ama görüşme imkanımız olur mu bilmiyorum. Olmasa da ben bir fırsat olmasını sağlayacağım:)

Napayım bilmiyorum kızlar. Çok seviyorum. Yaşın küçük diyenleriniz olacak ama 18ime gireceğim ve ben hoppa oraya hoppa buraya atlayan kızlardan değilim. Yani aklım başımda ve ilişkim uzun yıllar sürsün, baştan ciddi olsun istiyorum.

Karşımdaki de yaşıtım değil zaten. Benden daha olgun biri sonuçta.

Napsam ne etseeem?

Neden yaşın küçük diyelim?
Tabiki bişeyler yaşıcaksın aşık olacaksın sevgilin olacak,hem de tam yaşın bu tip duyguları yaşamak için.
Peki bizden ne gibi bir tavsiye bekliosun?
1 yıldır konuşuosun arkadaşca,ama neden sevgilisi olup olmadığını sormadın ki.
Kötü bişey değil bu sonuçta arkadaş gibiyseniz sorup öğrenebilirdin.
Hem böylece kendine de bi yol çizmiş olurdun.
Yani sevgilisi olduğunu öğrendiğinde vazgeçip unutmaya çalışmak,kendi yoluna bakmak gibi.
Bence bian önce öğren bakalım hayatında biri varmıymış.

Bu sitede öyle olaylar görüyorum ki 17 yaşında olup da neler yapanlar var. Belki onlardan sonra sert yorumlar gelir diye düşünmüştüm:)
Arkadaşım sormuştu yok demişti ama o kadar olgun eğlenilecek değil evlenilecek biriki sanırım bu yüzden boş kalmaz diye düşünüyorum.

Sizden istediğimse ben nasıl dikkatini çekerim. Zaten iyi arkadaşız ama dahası olsun istiyor yüreğğim :)

yaş farkı çok yok bence normal ama uzaktan zor olur paylaşımınız daha çok az ama sen ona çok umut bağlamışsın aşıkmışsın.bence bu kadar erken kapılma belki hayatında biri vardır hayal kırıklığına uğramaman açısından.biraz etrafına bak ona şartlandırma kendini hayal kırıklığı yaşama.1 yılddır konuştuğun insanın sevgilisi olup olmadığını naısl sormadın.nasıl dayandın bir yıl.erken bence hemen aşık oldum falan deme önce bi tanı konuş hayatında biri varmı yok mu öğren onu sev oda seni, paylaşın önce bi ortak bi noktada buluşun ondan sonra asık ol kafandaki hayaline değil.belki tanıdığında çok farklı biri ona kılıf giydirme tamammı canım hayalindeki kişi olmayabilirde.ama işte gönül ferman dinlemiyo dimi neyse sen yinede çok aşık olma gelsin ondan sonra

canım bence yazı bekle, eğer gelirse bir süre yan yana vakit geçirin, eğer o zaman da için ısındıysa, her şeyi ona göre ayarlarsın; ama şimdiden sevgilisi yoksa bile kendini kaptırma; çünkü uzaklık vs. sorun olabilir daha birbirinizi tanımadan..
bir yıl boyunca az az mı sohbet ettiniz peki? yani telefonu filan va rmı sende mesela? ne kdar tanyorsunuz birbirinizi? o sana sormadı mı hiç yok mu erkek arkadaşın diye?

Ben sormadım arkadaşımın kuzeni ya o sormuş. Yokmuş. Ama ne kadar boş kalır bilemiyorum.

Telefonu var konuştuk telefondan da benim bazı problemlerim vardı derslerle ilgili vs. Msn'ye giremedim aradı veya mesajlaştık.

O bana sormadı çünkü olmadığını biliyor konuşurken yazın geldiğinde laf arasında söylemiştim:)

güzelim bahsettiğin insan 30 yaşında değildi.. sendn 24 yaş büyük.. ki zaten ideal olanda bu bnce..

sevgilisi varmı yokmu die sıkıştırmanın bi anlamı yok die düşünüyorum..:S hani bu konuda kendini fazla kaptırmaman lazım..:s hani eger hayatında biri varsa bu seni üzmesin..

eğer arkadaşlıgınız iyiyse yazın görüşmeyi bekle.. bakarsın onu etkilersin... (nblm sevimli gzl gözükürsün gözününe)) bi bakmışsın herşey kendiliğinden oluvermiş..

bişi dicem ama umarım bazı arkadaşlar kızmaz.. hani gerçkten erkek ler evlenilecek ve eylenicekler kızları vardır.. agır başlı kültürlü bi okdarda sewimli olabilirsen kazanan sen olursun..oda senle ciddi düşüneblir.. hani farkını ortaya koyucan nblm

Kaptırmadım zaten. Sadece öneri istiyorum. Gönlüme de kapılma diyemem heralde:) Hayatında da biri yokmuş. Bakalım yine yazı bekleyeceğiim. Gerçi yaz değil en fazla bir haftaya burada.

Kaptırmadım zaten. Sadece öneri istiyorum. Gönlüme de kapılma diyemem heralde:) Hayatında da biri yokmuş. Bakalım yine yazı bekleyeceğiim. Gerçi yaz değil en fazla bir haftaya burada.

canım bn kötü niyetli davranıp sana o mesajı yazmadım..neyse hakkını helal et.. herşey gönlünce olsun

bence bir dene tanı bakalım ilk ve son olacak kişi o mu gerçekten
ne demişler denemeden asla bilemezsin :)

bu yaşlarda aşık olacaksın tabikide ama aşk geçici bi duygu ve ilk ve tek olmasını istiyorsun sen ne kadar istesende iş olacağına varıyor tatlım dikkat et kendine aklın başında olsun daima cnm çok kaptırma kendini yazı bekle bakalım oluruna bırakmak her zaman en doğrusu olacaksa olur zaten

elini sür bana azcık..bana bulaştır..ya ben neden aşık olamıyorum kimseyeeeeee beğeniyorum ama ııı ama aşk değil..kimse pır pır yapamadı beni:) sevgili sadece sevildi tee o kaa..:)

haftasonu gelecekmiş ve hala bir sevgilisi yokmuş.
Beni özlediğini söyledi. Biz onunla ve kuzeniyle dışarı çıkmıştık baya eğlenmiştik. Çok özledim dışarı çıkmayı seninle eğlendiğim kadar kimseyle eğlenmemiştiim dedi:) Tabi bende kelebekler uçusuyoor :)

Napsam ne etsem demişin ya çok şey yap..
Seviyorsan çok şey yap asla sevdiğini bırakma.
Ama o arkadaşından destek al bitanem.
Bak bana geçtim karşısına söyledim
belki engellerimiz var bizim çok büyük ama olsun .
Ben onun yari olmasada bir soluk kalmak istiyorum yanıbaşında.
En acısı sevdiğim adamı aylarca göremeyceğim.
Başkaları sesini duycak ben hiçbirşeyi olmam nedeniyle bişe yapamaycağım.
Sizin engellerinizde yok..
Mücadele et

Off off. Dün konuşmuştum en son bugünde mesaj atmadııı Ben yaptım yeteri kdar biraz da ondan bekliyorum.

Ya aramız çok iyi aslında.
Bir de şöyle bir şeyden korkuyorum ki ben her girdiğim ortamda böyle pozitif enerji mi diyim, esprili olduğum için mi diyim çok çabuk kabul görülürüm ve sevilirim.

Acaba o da arkadaşça mı davranıyor diyorum. Ama söyledikleriyle de umutlanıyorum, bilemiyorum karışığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…