Neden yaşın küçük diyelim?
Tabiki bişeyler yaşıcaksın aşık olacaksın sevgilin olacak,hem de tam yaşın bu tip duyguları yaşamak için.
Peki bizden ne gibi bir tavsiye bekliosun?
1 yıldır konuşuosun arkadaşca,ama neden sevgilisi olup olmadığını sormadın ki.
Kötü bişey değil bu sonuçta arkadaş gibiyseniz sorup öğrenebilirdin.
Hem böylece kendine de bi yol çizmiş olurdun.
Yani sevgilisi olduğunu öğrendiğinde vazgeçip unutmaya çalışmak,kendi yoluna bakmak gibi.
Bence bian önce öğren bakalım hayatında biri varmıymış.
yaş farkı çok yok bence normal ama uzaktan zor olur paylaşımınız daha çok az ama sen ona çok umut bağlamışsın aşıkmışsın.bence bu kadar erken kapılma belki hayatında biri vardır hayal kırıklığına uğramaman açısından.biraz etrafına bak ona şartlandırma kendini hayal kırıklığı yaşama.1 yılddır konuştuğun insanın sevgilisi olup olmadığını naısl sormadın.nasıl dayandın bir yıl.erken bence hemen aşık oldum falan deme önce bi tanı konuş hayatında biri varmı yok mu öğren onu sev oda seni, paylaşın önce bi ortak bi noktada buluşun ondan sonra asık ol kafandaki hayaline değil.belki tanıdığında çok farklı biri ona kılıf giydirme tamammı canım hayalindeki kişi olmayabilirde.ama işte gönül ferman dinlemiyo dimineyse sen yinede çok aşık olma gelsin ondan sonra
canım bence yazı bekle, eğer gelirse bir süre yan yana vakit geçirin, eğer o zaman da için ısındıysa, her şeyi ona göre ayarlarsın; ama şimdiden sevgilisi yoksa bile kendini kaptırma; çünkü uzaklık vs. sorun olabilir daha birbirinizi tanımadan..
bir yıl boyunca az az mı sohbet ettiniz peki? yani telefonu filan va rmı sende mesela? ne kdar tanyorsunuz birbirinizi? o sana sormadı mı hiç yok mu erkek arkadaşın diye?
güzelim bahsettiğin insan 30 yaşında değildi.. sendn 24 yaş büyük.. ki zaten ideal olanda bu bnce..
sevgilisi varmı yokmu die sıkıştırmanın bi anlamı yok die düşünüyorum..:S hani bu konuda kendini fazla kaptırmaman lazım..:s hani eger hayatında biri varsa bu seni üzmesin..
eğer arkadaşlıgınız iyiyse yazın görüşmeyi bekle.. bakarsın onu etkilersin... (nblm sevimli gzl gözükürsün gözününe)) bi bakmışsın herşey kendiliğinden oluvermiş..
bişi dicem ama umarım bazı arkadaşlar kızmaz.. hani gerçkten erkek ler evlenilecek ve eylenicekler kızları vardır.. agır başlı kültürlü bi okdarda sewimli olabilirsen kazanan sen olursun..oda senle ciddi düşüneblir.. hani farkını ortaya koyucan nblm
Kaptırmadım zaten. Sadece öneri istiyorum. Gönlüme de kapılma diyemem heralde:) Hayatında da biri yokmuş. Bakalım yine yazı bekleyeceğiim. Gerçi yaz değil en fazla bir haftaya burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?