Aşık oldum

gozde_gorkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
189
0
26
Balıkesir
Kızlaar geçen sene de onu gördüğümde heyecanlanıyordum.Ama bu sene farklı oldu.Onu görünce elim ayağım birbirine dolanıyor,aptal aptal gülüyorum,çocuklaşıyorum yani baya değiştim ben.Geçen gün arkadaşımla bir mekanda cam kenarında yemek yiyorduk.Ben heyecanlı heyacanlı bir şey anlatıyordum.Bir anda onu gördüm ve elim havada kalakaldım,sustum ve sadece ona baktım dondum yani.Eminim anlamıştır.Zaten sürekli göz göze geliyorduk.Kızlaar böyle yakışıklılık olmaz yaa.Ben yılbaşında bir erkek arkadaşımla onun da yüzde yüz geleceğine emin olduğum cafeye gidicem.Sırf onu görmek için gidiyorum.Belki arkadaşımı kıskanır diye düşündüm.Biraz saçmaladım galiba ama önceden böyle değildim ben yaa.Lütfen yardım edin.Bu arada yengeç burcu ve bende koç burcuyum.Onu nasıl etkileyebilirim.Mesela yılbaşı gecesinde :)

Son düzenleme:
Yanlış yoldasın bacım , kıskansın diye yanında götüreceğin arkadaşın erkek mi ? Kızsa niye kıskansın ki demi.

Erkek merkek götürme yanında,yanlış anlaşılırsın benden söylemesi

18 e girmeme az kaldı.Lise sondayım.

Anladım . Benim fikrim onu kıskandırmak için bu tür işlere girişmemendir. Onu görebilmek için onun bulunduğu yerlere gitme . O senin bulunduğun yerlere gelsin arasın etsin bulsun. Allah büyük , kim bilir nerede karşılaşırsınız birdaha ama sen az öncede dediğim gibi kalkışma bu işe . Karar senin , kolay gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yaa :) yas 18 olunca böyle masumca oluyor işte :) ama bence erkekle gitme yanlış düşünebilir

Vallahi ne yapacağımı sapıttım.Arkadaşıma söz verdim.Dışarı çıkmayı çok istiyorum.Onu da görmeyi çok istiyorum.Ama dedikleriniz çok doğru.Off yaa aşık olmak hiç iyi bir şey değil :)

canım sevgılısı olmayan kızı ,elin adamı yanında erkek var dıye kıskansın :44:

aksine sana karsı ılgısı varsa bıle "yanında kı muhtemelen sevgılısıdır en ıyısı

ılgılenmıyım bu kızla "der cekılır elın adamı sevdıcegı olmayan kızı boyle

oyunlarla asla kıskanmaz .hanı sevgılını kıskandırmaya calısıyorsun desem

tamam anlıcamda ,sevgılın degıl bırseyın degıl ,adam senı neden kıskansın

kısacası boyle elde edemezsın yanlıs yoldasın

öncelikle geçmiş olsun ama bence o kıskançlık olayını kullanma yanlış düşünce kıskanmaz ki hayatında biri oldugunu düşünür düşünmesede erkekler sevmezler böyle şeyleri :)

Gideceğin arkadaşına olabildiğince mesafeli davran o gece
Hani "sadece arkadaşız, benim gözüm senden başkasını mı görüyor sanki" imajı ver

Bence bu plan ters teper
Kıskanması için çok erken
Daha ortada fol yok yumurta yok
Yanında birini görürse bunun sevgilisi var der, vazgeçer bi düşüncesi varsa bile..

hayirli olsun. umarim hersey gonlunce olur en onemllsii eger birlikte olursaniz insallah SANA LAYİK OLUR.

Hepinizin tavsiyeleri benim için çok önemli.Tavsiyelerinizi dinledim ve o gece gitmemeye karar verdim.Sanırım en iyisi bu.Peki normalde nasıl etkilemeliyim onu? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…