• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık Oldum :-\

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Talihsiz bir evlilik yaşadım acısıyla tatlısıyla. Temmuz ayında resmi olarak Bosandik .henüz 24 yaşındayım zorda olsa toparlandim sayılır. Daha önce hic yasamadigim duygular içindeyim.geçenlerde facede dolaşırken amca kızının resimlerine bakıyodum. Begenenlere tıkladım ve işte o anda gördüğüm resim karşında baka kaldım. Kalbim yerinden cikicakti sanki ve taniyorum kendisini uzaktan akrabalik var.Bikac gun takip ettim facede ve ekleme talebi gonderdim.o şekilde konuşmaya çalıştım.Ve ona karşı ilgim olduğunu açıkça söyledim.benden zaman istediğini,vereceği kararın basit bi karar olmucani söyledi.tanimadan bişey demem doğru ol az dedi.konusmadan birbirimizi nasıl taniyabilirizki? Evette demiyo hayirda.sürekli resimlerine bakıyorum, her dk konuşmak istiyorum ama o hic yazmiyo ben yazarsam cevap veriyo. Hic böyle olmamistim :-( sizce ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var.

sen yapman gerekeni yapmışsın zaten..
bundan sonra yapman gereken susup beklemek...
inşallah dilediğin gibi olur...

Hiç bir şey yapmamalısın bence.
Gereğinden fazla adım atmışsın.
Bekle,onun da bir hissi varsa zaten harekete geçer.

nazmı yapıyo naz yapması gereken sensin asıl üstüne gitme daha fazla içinde bişeyler varsa o sana gelir

Gereğinden fazla açılmışsın, kasmış adam

Sessiz kal ve bekle daha fazla adım atma

İlgisi varsa zaten harekete geçecektir

Gereğinden fazla açılmışsın, kasmış adam

Sessiz kal ve bekle daha fazla adım atma

İlgisi varsa zaten harekete geçecektir

Aynen. Ne yapmam gerekiyor demisisn ama yapmaman gerekeni yapmissin. Neyse bundan sonra bekle derim ben. O zaman o da dusunur belki konusur

[UKesinlikle ilgilenme.. Başka şeylerle ilgilendiğini göster facebooktan falan varsa birşeyler içinde ister istemez olur şöyle bir durum daha var sen şuan istersin ilgilenmez o sen ilgisiz uzaklaşırsın o ister seni inşallah hakkında hayırlısı olur[/U]

canım bence şuan duygu boşluğu içerisindesin...
boşanma yaşamışsın...
aşık olabilirsin ama acele kararlar verme derim....
karşı tarafa vermen mesajı vermişsin zaten...
yapman gereken biraz zamana bırakıp düşünmek...
unutmamak gerekir ki...
bize dönülmez hatalar yaptıran çoğu zaman duygularımızdır...mantığımız değil...

aşkın da emin ol mantığı vardır...zamana ihtiyacın var...:6:

yapman gerekeni fazlasıyla yapmışsın
o da açık açık düşünmem gerek demiş işte
istemiyorsa eğer açık açık istemiyorum demiyecektir kendini geri çekecektir adım atmayıp senin anlamanı bekleyecektir
bu durumda sen de üstüne gidersen daha fazla kaçacaktır o kaçtıkça sen daha fazla aşık olacaksın tabi
bunu bir kısır döngü haline getirmeden işin başındayken kendine dur de bence,
bekle ondan bir ses çıkarsa senindir yok ses çıkmazsa zaten senin olmamıştır salla gitsin...

yapman gerekeni fazlasıyla yapmışsın
o da açık açık düşünmem gerek demiş işte
istemiyorsa eğer açık açık istemiyorum demiyecektir kendini geri çekecektir adım atmayıp senin anlamanı bekleyecektir
bu durumda sen de üstüne gidersen daha fazla kaçacaktır o kaçtıkça sen daha fazla aşık olacaksın tabi
bunu bir kısır döngü haline getirmeden işin başındayken kendine dur de bence,
bekle ondan bir ses çıkarsa senindir yok ses çıkmazsa zaten senin olmamıştır salla gitsin...

Ilk tepkisi şaşırdım demek oldu. Bende neden diye sordum.o da senden böyle bişey beklemiyodum düğün, ,dernekte o kadar denk geliyoduk ama yüzüme bile bakmıyodun şimdi ne değişti dedi.ben zaten net hatırlamıyorum hayal meyal yüzünü hatırlıyorum.cok farklı gelmiş ona karşı ilgim olmasi ve farklılık tan kastin nedir dediğim dr güzel bi farklılık demiş.

Kendini biraz frenle
Yeterinc havaya sokmuşsun adamı
Kendini Brad Pitt sanmış :37:

Biraz öyle yaptım valla :-(

Sakin olsaydın keşke
Bi sosyal paylaşım sitesinde görüyosun, ekliyosun, duygusal anlamda açılıyosun

Kusura bakma ama bana da böyle mesajlar geldi
Bende kim bilir kaç kişiye aynısını kopyaladılar diye düşündüm sildim

Gerekli olan herşeyi yapmışsın bence.Geriye kalan onun bi adım atmasını beklemen hayırlıysa inşallah herşey istediğin gibi olur

Bu konuda biraz geri kafalıyım sanırım bir erkeğe sana aşık oldum demek yerine önce arkadaşça yaklaşırdım.
kaldı ki bu insanla zaman da geçirmemişsin.

erkeklerin yapısı biz kadınlarınkinden farklı, bu adamla olsa yarın öbür gün bir tartışmada 'sen istedin,peşimden koştun' diyebilir.
arkadaşımdan biliyorum onun başına geldi.
hem yeni ayrılmışsın bu ne acele ki? bırak zamanı gelince aşk seni bulacak zaten.
zorlarsan sen üzülürsün.
zaten sıkıntılı dönemler geçirmişsin, şimdi biraz keyfine bakıp kendini oyalayacağın ya da geliştireceğin şeyler yapabilirsin hayata bakışı açını değiştirebilirsin.

ayrıca aşık olduğunu sandığın yanlış bir duygudasın bence aşk öyle olmaz bana göre sen sadece boşluktasın ve birine bağlanmak istiyorsun.
mutlu olmak için bir amaca bağlan insanlara ya da eşyalara değil :34:

Son düzenleme:
Sakin olsaydın keşke
Bi sosyal paylaşım sitesinde görüyosun, ekliyosun, duygusal anlamda açılıyosun

Kusura bakma ama bana da böyle mesajlar geldi
Bende kim bilir kaç kişiye aynısını kopyaladılar diye düşündüm sildim
Gözden Kaçırdığiniz bi nokta var yalnız. Uzaktan da olsa bi akrabalık var. Düğünde vs. Aynı ortamda bulunduk ama ben bos bos baktigim için farketmedim bile ki bunu o da dile getirdi. Yuzume bile bakmiyodun şimdi ne değişti gibi bi yorumda bulundu. Hic tanısmıyo olsak haklısınız kimbilir kimlere yazıyo diye düşünür derim

biraz erken ve fazla açılmışsın gibi geldi bana bu söylediklerinden sonra yüzyüze bir yerde karşılaştınız mı hiç:S

Back
X