Aşık oldum.

remeye

olumlu düşünmeli
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
33
7
Aşık oldum ilk defa bir inssnakendimi yakın hissettim ilkdefa buz dolabı profilinden çıkıp kendim gibi davrandım ilk defa karşılıklı biriyle bukadar eylendim ilk defa kalbim ilk görüşmede böyle attı ama sanırım aşık oldum
Ve adamın okadar dedıkodusunu duydum genede bişeyler hissettim neyapmalıyım yardım bana evlen dese anında evlenirim o derece napacam ve nasıl davranacam yardım!!!

Dedikodu derken? Neler duyduğuna bağlı..
Kulak ardı edilecek şeyler mi yoksa daha mı ciddi?
Ayrıca hızlı gidiyorsun. Biraz ağır takıl ki bu sürede tanıma fırsatın olsun. Tabi onun çevresinin dedikleri de önemli. Aşkın gözünü kör etmesine izin verme. Sonunda çok üzülürsün..

Oyle olur zaten. Efendi çocuklar begenilmez nerde ipsiz sapsizlar var onlara ölünür.
Mutlu evlilik istiyosan yapman gereken belli insanlar biseyler bilmese konusur mu.
Hem evlensen alemin senin kocan hakkinda ileri geri konusmasi bunu cocugunun duyması sana ne hissetirir

Bence sizinki sadece hoşlantı. İlk görüşmede tanımadan, huyunu suyunu bilmeden aşk olur mu bilemiyorum...
Ayrıca kötü bir şey mi duydunuz hakkında? Acele etmeyin emin adımlar atın..

Oyle olur zaten. Efendi çocuklar begenilmez nerde ipsiz sapsizlar var onlara ölünür.
Mutlu evlilik istiyosan yapman gereken belli insanlar biseyler bilmese konusur mu.
Hem evlensen alemin senin kocan hakkinda ileri geri konusmasi bunu cocugunun duyması sana ne hissetirir
Bi soz vardir kadinlar yalnış adama asik olur erkekler dogru kadina yalnis yaparlar diye

Serserilere aşık olmak kadınlar arasında oldukça yaygın bir durumdur sık rastlanır.

aşkın o körleştirici etkisi geçince düzelirsin.

X